Liga Evrope - sezona 2013/14
- madda fakka
Re: Liga Evrope Q2R: Vojvodina-Honved 2:0
Evo izletecu se za utakmicu sa Honvedom... Oni nisu imali valjana 3 napada na utakmici, sa igracem vise su vise "lesinarili" i nisu znali sta ce sa loptom. Vec je receno jedan nas gol resava sve i Nikolic sigurno i to ima u planu. Prolazimo Honved u to ne sumnjam
I Bog je Slaninar...
Boj se ovna, boj se go**a, pa kad ćeš živeti 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
welcom to bursa ...champion bursaspor
mnogo su jaki tako da necu da trosim reci na negativne stvari zreba ima par pozitivnih jesu sitne ali... prvo ima ko da nam kaze dosta o njihovim manama i vrlinama( stepanov krasic..) drugo iako su u vrhu turskog fudbala u evropi su dosta iza fenera,galate ...a imena kao sto su frej i anton ferdinand varaju malo nisu to igraci koji su trenutno u najboljoj formi...al ponavljam da su jaki ,jaki su..i to mnogoooo
-
Ajde da ne pričamo o Turcima dok ne završimo sa Honvedom...
- gospodinFKV
Da se ne lazemo, svi znamo na koji nacin je izgubljena utakmica s Vaducom, ne treba se osvrtati na to vise.
Prvo treba proci Honved, ali je Bursa tim koji svakako zasluzuje da se o njima vec sad razmislja. Sta vise, vec sad Nikolic treba da ih priprema, jer ja ne vidim koliko drasticno Madjari mogu da podignu igru za nedelju dana, ako nisu mogli gol da nam daju s igracem vise 70 minuta.
Nije Bursa nepremostiva prepreka. Slazem se da smo s mogli malo vise srece imati, ja sam se nadao pobedniku dvomeca Rosenborg - St. Johnstone (oborili me na kladzi sinoc za 12 soma samo oni), ali sta sad.
Da li mozda neko zna da li je Bursa povlascena i u plejofu? Koeficijent im je 14.900...

Prvo treba proci Honved, ali je Bursa tim koji svakako zasluzuje da se o njima vec sad razmislja. Sta vise, vec sad Nikolic treba da ih priprema, jer ja ne vidim koliko drasticno Madjari mogu da podignu igru za nedelju dana, ako nisu mogli gol da nam daju s igracem vise 70 minuta.
Nije Bursa nepremostiva prepreka. Slazem se da smo s mogli malo vise srece imati, ja sam se nadao pobedniku dvomeca Rosenborg - St. Johnstone (oborili me na kladzi sinoc za 12 soma samo oni), ali sta sad.
Da li mozda neko zna da li je Bursa povlascena i u plejofu? Koeficijent im je 14.900...

http://www.youtube.com/watch?v=64txosBwJ7I" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=rWxarWqSHLU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=rWxarWqSHLU" onclick="window.open(this.href);return false;
Last edited by bursa16 on Fri Jul 19, 2013 1:56 pm, edited 1 time in total.
-
Nebitno je za nas da li su povlasceni u 4. kolu, kad je zreb tek posle 3. kola.gospodinFKV wrote:Da se ne lazemo, svi znamo na koji nacin je izgubljena utakmica s Vaducom, ne treba se osvrtati na to vise.![]()
Hello Bursa,bursa16 wrote:welcom to bursa ...champion bursaspor
You will have short Euro trip this season

- gospodinFKV
Pa poprilicno je bitno, ako preuzimamo njihov koeficijent, ako ih prodjemo. U tom slucaju bismo bili mnogo blizi grupnoj fazi, nego da smo izvukli Estoril ili tako nekog. Znam da sad razmisljam predaleko, samo me zanimaFCVNS1914 wrote:Nebitno je za nas da li su povlasceni u 4. kolu, kad je zreb tek posle 3. kola.

ne preuzima se njihovo mesto jer je zreb nakon treceg kolagospodinFKV wrote:Pa poprilicno je bitno, ako preuzimamo njihov koeficijent, ako ih prodjemo. U tom slucaju bismo bili mnogo blizi grupnoj fazi, nego da smo izvukli Estoril ili tako nekog. Znam da sad razmisljam predaleko, samo me zanimaFCVNS1914 wrote:Nebitno je za nas da li su povlasceni u 4. kolu, kad je zreb tek posle 3. kola.
-
Ako prodjemo nismo povlasceni, jer je zreb posle dvomeca.gospodinFKV wrote:Pa poprilicno je bitno, ako preuzimamo njihov koeficijent, ako ih prodjemo. U tom slucaju bismo bili mnogo blizi grupnoj fazi, nego da smo izvukli Estoril ili tako nekog. Znam da sad razmisljam predaleko, samo me zanimaFCVNS1914 wrote:Nebitno je za nas da li su povlasceni u 4. kolu, kad je zreb tek posle 3. kola.
Ajde admini neka razmotre promenu nika ovog clana,dosta ljudi je pomesalo moj nik i njegov...FCVNS1914 wrote:Ako prodjemo nismo povlasceni, jer je zreb posle dvomeca.gospodinFKV wrote:Pa poprilicno je bitno, ako preuzimamo njihov koeficijent, ako ih prodjemo. U tom slucaju bismo bili mnogo blizi grupnoj fazi, nego da smo izvukli Estoril ili tako nekog. Znam da sad razmisljam predaleko, samo me zanimaFCVNS1914 wrote:Nebitno je za nas da li su povlasceni u 4. kolu, kad je zreb tek posle 3. kola.
Kad se ovaj pre registrovao???welcom to bursa ...champion bursaspor
Last edited by FCVNS on Fri Jul 19, 2013 2:24 pm, edited 1 time in total.
very hard ...%99 bursa %1 vojvodino...Minja wrote:Hello Bursa,bursa16 wrote:welcom to bursa ...champion bursaspor
truth hurts!!!
Дајте му слан'не мало да се смири!bursa16 wrote:very hard ...%99 bursa %1 vojvodino...Minja wrote:Hello Bursa,bursa16 wrote:welcom to bursa ...champion bursaspor
truth hurts!!!