Da mi je saznati kakva se misterija krije oko Ađuruovog pasoša, kad čovek godinama ne može da izađe iz zemlje i odigra evropsku utakmicu.Žurnal wrote:Он је додао и да су сви играчи у комбинацији за састав, изузимајући Бојана Настића који је кажњен утакмицом неиграња и Наемекеа Ађуруа којем и поред уредног и на време поднетог захтева, мађарске власти нису одобриле визу.
Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q2R: Honved-Vojvodina (0:2), četvrtak 20:30h
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- gospodinFKV
Meni samo nije jasno zasto on nema nas pasos, kad je u Srbiji vec vise od 6 godina. Pa ono cigansko/grobarskobudababa wrote:Da mi je saznati kakva se misterija krije oko Ađuruovog pasoša, kad čovek godinama ne može da izađe iz zemlje i odigra evropsku utakmicu.Žurnal wrote:Он је додао и да су сви играчи у комбинацији за састав, изузимајући Бојана Настића који је кажњен утакмицом неиграња и Наемекеа Ађуруа којем и поред уредног и на време поднетог захтева, мађарске власти нису одобриле визу.

Sve u svemu, veeeeeliki propust uprave.
http://www.rtv.rs/sr_ci/program/prvi-program/" onclick="window.open(this.href);return false;
cetvrtak 20:05h za sve koji ne idu, ipak IMA PRENOSA.
cetvrtak 20:05h za sve koji ne idu, ipak IMA PRENOSA.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
- Red Marquis
- Moderator
Koliko sam ja razumeo, na istoku. Zapad je ona pokrivena tribina.milancl wrote: Gledam ovu kartu i kontam da smo smešteni na nekom zapadu, tako nešto. Ako grešim neka me neko ispravi, to mi je jako čudno.
http://int.soccerway.com/teams/hungary/ ... 113/venue/" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
- Tony Starks
Au, sve vise i vise mi se svidjaju konferencije i izlaganja gospodina Marka Nikolica, iskreno se nadam da smo sa njim resili pitanje trenera na duze staze. Prava je retkost videti nekog u nasem fudbalu ko sa takvom lakocom prica, izuzetno je elokventan i svaka recenica ima svoj pecat, pri tom ne deluje prepotentno i ne koristi otrcane fraze tako tipicne za raznorazne "strucnjake" sa ovih prostora, i jednostavno sa takvim karakterom ja sam ubedjen da ume na pravi nacin da motivise igrace i pravilno ih priprema za meceve. Bez obzira na ishod prelaznog roka do kraja, ubedjen sam da je upravo on nase najvece pojacanje.
Come on you Reds!
Apsolutno! Samo kad pomislim da je ono govedo Terzić doktorirao - Nikolić je za njega Professor Emeritus na Harvardu...1892 wrote:Au, sve vise i vise mi se svidjaju konferencije i izlaganja gospodina Marka Nikolica, iskreno se nadam da smo sa njim resili pitanje trenera na duze staze. Prava je retkost videti nekog u nasem fudbalu ko sa takvom lakocom prica, izuzetno je elokventan i svaka recenica ima svoj pecat, pri tom ne deluje prepotentno i ne koristi otrcane fraze tako tipicne za raznorazne "strucnjake" sa ovih prostora, i jednostavno sa takvim karakterom ja sam ubedjen da ume na pravi nacin da motivise igrace i pravilno ih priprema za meceve. Bez obzira na ishod prelaznog roka do kraja, ubedjen sam da je upravo on nase najvece pojacanje.
Što je i logičnijeRed Marquis wrote:Koliko sam ja razumeo, na istoku. Zapad je ona pokrivena tribina.milancl wrote: Gledam ovu kartu i kontam da smo smešteni na nekom zapadu, tako nešto. Ako grešim neka me neko ispravi, to mi je jako čudno.
http://int.soccerway.com/teams/hungary/ ... 113/venue/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=NWU24gCBLwk[/video]
Biće prenos na RTV-u, na oba kanala (na srpskom i mađarskom jeziku).
Biće prenos na RTV-u, na oba kanala (na srpskom i mađarskom jeziku).
- Grof Žekula
- Administrator
Ađuru konkuriše za tim, Oumaru NE!!!
Zvanični sajt wrote:VOŠA OTPUTOVALA U BUDIMPEŠTU
Ekspedicija Fudbalskog kluba „Vojvodina“ jutros tačno u 8:30 otputovala je u Budimpeštu gde će sutra uveče od 20:30 časova na stadionu „Jožef Božik“ igrati revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
„Crveno-beli“ će biti smeštemi u hotelu „Stacio“ koji se nalazi na desetak minuta vožnje od stadiona Honveda. Večeras je na programu trening u vreme odigravanja utakmice, a povoljna vest je da je nakon intervencije klupskih čelnika Naemeka Ađuru ipak dobio mađarsku vizu pa će i on biti u kombinaciji za sastav. Sa druge strane, Marko Nikolić neće moći da računa na Oumaru Abubakara koji je na prvoj utakmici protiv Honveda obnovio povredu skočnog zgloba.
i mene bi ovo interesovalo da li ima kod nekog jos 1-2 mesta u kolima/kombiju...mada moguce da sam vec zakasnio...Neizlecivi wrote:ima li zainteresovanih da podele troskove puta.....?
Da li neko zna: jel se karte za Honved u shopu moraju podići svako za sebe ili ja mogu da podignem i za one koje sam prijavio? U tom slučaju pretpostavljam da mi trebaju isti podaci kao i kada sam ih prijavljivao (br. pasoša, datum rođenja)? Hvala.
Ja sam podigao i za drugara bez problema,cak nisam imao ni njegove podatke,tako da moze...borrissey wrote:Da li neko zna: jel se karte za Honved u shopu moraju podići svako za sebe ili ja mogu da podignem i za one koje sam prijavio? U tom slučaju pretpostavljam da mi trebaju isti podaci kao i kada sam ih prijavljivao (br. pasoša, datum rođenja)? Hvala.
Valjda postoji toliko poverenja,nismo cigani

Vrh fotka
The best of old sick club