Za mene Delač ili Trajković za 3 boda.
Ipak, daću ih Delaču, jer sam se zahvaljujući njemu osećao sigurnim u prolaz Voše u sledeće kolo.Uz dobre odbrane, ima i odlična ispucavanja (samo što, nažalost, kad nema Abua napred, nema ko da valjano dočeka te lopte).
Dakle:
1. Delač
2.Trajković
3.Vulićević
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3-Vule,svugde ga je bilo po terenu
2-Vranjes,polako ali sigurno postaje pravi lider
1-Skuntelar,za zalaganje(ne verujem da sam ovo napisao,ali je istina)
3 - Аливодић - играч Војводине у кога тренутно имам највише поверења, и који по мени игра најконстантније.
2 - Билбија - Као што неко рече, није био сад нешто импресиван, али је дао гол кад је требало, лепо се кретао... Мали наговештај да би можда ове сезоне могао да буде легитимна опција у ротацији, и то треба наградити неким бодом
1 - Полетановић - јесте промашио оно, али је неколико пута лепо отворао контре прецизним и правовременим пасовима у страну, трчао је доста, генерално мало грешио, убацивао се из другог плана... Сасвим коректна партија, верујем да му значи на самопоуздању с обзиром на чињеницу да у последње време није показивао колико може...
Ako nastavimo da igramo u ovakvom stilu, morace se izmeniti pravilo glasanja, da bar 5. igraca dobiju bodove
Za nastup na jucerasnjoj utakmici, bodove bih dao svim igracima i stvarno je tesko odluciti se samo za trojicu:
3 boda - Bilbija
2 boda - Škuletić
1 bod - Vranješ