1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina
1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina
Glasa se po istom sistemu iz prehodinh sezona a ko nije upoznat nek pogleda u topiku o njima! Ljudi šta da vam kažem, GLASAJTE!
1.Kizito za drugo poluvreme
2.Bošković za prvo poluvreme
3.Tadić za dve pozicije od tri na kojima se našao za 45 minuta igre.
2.Bošković za prvo poluvreme
3.Tadić za dve pozicije od tri na kojima se našao za 45 minuta igre.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
-
1. Kizito (U drugom poluvremenu kada se vraćao nazad odlično je odradio par puta posao, a i bio je opasniji po levoj strani. Par vrlo dobrih centarsuteva i izborenih kornera)
2. Davidov (Mozda jedini igrac koji nije gresio u pas igri. Ima nesporan kvalitet ali moze to mnogo bolje. Par puta je vrlo dobro kontrolisao loptu ali nije imao skime da igra)
3. Pekaric (Ne znam koga treceg.
Nisam primetio nijednu barem vecu gresku Pekare u odbrani)
2. Davidov (Mozda jedini igrac koji nije gresio u pas igri. Ima nesporan kvalitet ali moze to mnogo bolje. Par puta je vrlo dobro kontrolisao loptu ali nije imao skime da igra)
3. Pekaric (Ne znam koga treceg.

1. Kizito - uspeo je da probija sa Petkom po levoj strani i igrao tokom cele utakmice
2. Petković - odradio svoj posao (mogao je i bolje, ali...)
3. Novajlija u timu nosio je br 27 (mislim da je Ubiparip), ispravite ako grešim - fantastično kretanje bez lopte i praćenje igre za tako mladog igrača. Ovo je glas podrške , nadam se da će dosta napredovati.
2. Petković - odradio svoj posao (mogao je i bolje, ali...)
3. Novajlija u timu nosio je br 27 (mislim da je Ubiparip), ispravite ako grešim - fantastično kretanje bez lopte i praćenje igre za tako mladog igrača. Ovo je glas podrške , nadam se da će dosta napredovati.
" Dečko je pun zmajova! "
Rezultat glasanja
Kizito je nastavio u istom tempu kao i prošle sezone, prvo kolo i već četiri boda. Na drugom mestu obreo se nekadašnji mladi reprezentativac SRJ Bošković, dok su treće mesto na ravne časti podelili mlađani Tadić i kapiten Pekarić! Iako su pružili veoma bledo izdanje glasali ste čak za osam igrača što sa druge strane otvara mnoga pitanja!
--------------------------------------------------
1.mesto Jozef Kizito sa četiri boda
2. mesto Bošković sa dva boda
3. mesto Tadić i Pekarić sa jednim bodom!
--------------------------------------------------
1.mesto Jozef Kizito sa četiri boda
2. mesto Bošković sa dva boda
3. mesto Tadić i Pekarić sa jednim bodom!