Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
FCVNS

Re: Transferi

Post by FCVNS »

N13 wrote:
gospodinFKV wrote:
Turija wrote:Mislim da će obojica novajlija biti odlična pojačanja.
Leković je odmeren i pametan momak (pa pola je Novosađanin :wink: ), a Fatić je sigurno veliki talenat (ne bi ga Inter uzeo sa 18 godina) i ovo mu je poslednja šansa da napravi karijeru spram svog potencijala.Sada ima dovoljno godina da se konačno uozbilji.
Momci, dobrodošli u veliki Klub u godini velikog jubileja.
Srećno :!:
Potpisujem svaku rec! :cheers:

Ocekujem titulu, ako nas nesto nefudbalsko ne poremeti u tome :deal:

Mislim da ce biti sramotno ako patlidzan ili posrnuli stub srBstva uzmu s ovakvim ekipama. Nikad, ali niiiikad, nisu bili tako losi...
Rano je jos govoriti ko je los ko nije, niko nije ni uigran skroz, a i ima jos mesec dana prelaznog roka, svasta moze da se izdesava. Cinjenica je da smo do sad ubedljivo najvise pokazali.
Dao bih 5 godina zivota da Vule i Trajkovic ostanu jos neko vreme... Pa milina za oci je gledati Vuleta i Alivodica po desnoj strani, tako nesto nisam vidjao nikad u nasoj ligi. Neverovatno kako funkcionisu.
Pored Traksa nema prolaza, on i Djuric sjajan tandem.
Sto se tice leve strane, dosao je sad Lekovic, pa jos kad bi Abu ostao neko vreme, ako se njih dvojica uklope kao ovi na desnoj, nece nam biti ravnih :D kreator igre Vranjes, iza njih dva nasa talentovana klica, i u napadu da se smenjuju Skule, Kaludjer...
Napokon se moze reci da imamo uklopljenu ekipu, gde svih 11 igraca igra tamo gde mu najbolje ide, i da sve to funkionise kao jedan tim, pored trenera koji fudbal shvata na jedan moderan nacin. Ako ne napravimo neku glupost do kraja prelaznog roka, mislim da od ove sezone opravdano mozemo mnogo toga da ocekujemo. Ukoliko bude sve onako kako prizeljkujem, ova uprava ce imati moju vecnu podrsku, od Balse, preko Kezmana do najnebitnijih clanova...
Najezim se samo kad pomislim kako za stogodisnjicu postojanja uzimamo duplu krunu. Ukoliko se to desi, najiskrenije obecavam da cu u boksericama trcati duz celog keja.
:cheers:
Sto kroz jedan lep fudbalski post vezan za nasu ekipu moras da provlacis ovako klosarske interese,analiza ekipe ti je solidna,ali ovakvim ispadom konkurises za klona...
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Hajduk iz Kule je u ozbiljnom finansijskom problemu, odlična prilika da se dovede štoper Slobodan Lalić kao zamena za Trajkovića.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=GAvo_jBpov0[/video]
lexa

Post by lexa »

@Toto Riina

Ne svidja mi se kao igrac. Za stopera je previse mekan.
Ali mogli bi da bacimo oko u njihovo dvoriste, prica se da ce navodno Vozdovac umesto
njih u JSL tako da pretpostavljam da je u Kuli bas raspad sistema.

EDIT: tek posle ovog posta videh tekst o Hajduku na JSL temi
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Čitam po raznim forumima kako je Fofana potpisao za nas. :shock:
Ne verujem, al ajde, tek da ne bude dosadno... :mrgreen:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Koji forumi su u pitanju, nema ni jedne vesti u medijima.
King

Post by King »

trelos gia fcv wrote:Čitam po raznim forumima kako je Fofana potpisao za nas. :shock:
Ne verujem, al ajde, tek da ne bude dosadno... :mrgreen:
To bi bilo zanimljivo :P
Helm

Post by Helm »

To je naucna fantastika. Placati 200.000 za igraca na poziciji gde imamo Abua, Kaludjerovica i Skuletica - malo verovatno. Kezman je izjavio da nam jos jedan stoper treba i da su sve ostale pozicije dobro popunjene.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Toto Riina wrote:Koji forumi su u pitanju, nema ni jedne vesti u medijima.
Rekoh... Tek da ne bude dosadno...
Sektaši i Musavi uglavnom imaju "proverene informacije" kako je Fofana ustvari potpisao za nas... :D
Sportski sajtovi su u pitanju i to na više mesta(neću imenovati pošto je 100% patka).
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Helm

Post by Helm »

Kako nemamo? To sto necemo imati sledece sezone ne znaci da nemamo ove. Abu ako je potpisao ugovor, ostaje do isteka ovog sto ima sa nama. Kaludjer je pozajmljen do kraja sezone - sigurno nije pozajmljen da bi grejao klupu. Skuletic ce tu biti rezervista. Tako da, kako stoje stvari za sada, svu trojicu imamo, a jedan odlazi na zimu i drugi na leto (mozda).
N13

Post by N13 »

FCVNS wrote: Sto kroz jedan lep fudbalski post vezan za nasu ekipu moras da provlacis ovako klosarske interese,analiza ekipe ti je solidna,ali ovakvim ispadom konkurises za klona...
Pa ok, moje subjektivno misljenje :) Ako ce ta uprava raditi u interesu kluba, ja cu ih podrzavati, ako se klub bude raspadao, necu ih podrzavati. To je sva sustina. Ako uzmemo prvu duplu krunu, ako uzmemo titulu posle 25 godina, ja cu biti zadovoljan :) ali u ovom trenutku necu ni da ih hvalim ni pljujem, dok ne vidim rezultate njihovog rada. To je to.

Sto se tice Fofane, iako je nerealno, jeste zanimljivo. Po stilu igre, isti Abu. Ali druga stvar tu meni privlaci paznju. Do sada su uvek u borbu za igraca ulazili iskljucvo zvezda i partizan. Jedni primete nekog igraca, odma i ti drugi pokusavaju da ga dovedu. Makar po komentarima, medijama i slicno. Vojvodine nikad nije bilo u prici.
A evo sad, u svaku trku za igrace, ukljucuje se i Vojvodina pored njih. I za Laneta, Babovica, Fofanu...
Cisto da se zna da nisu jedini.
srkins

Post by srkins »

ako je abu potpisao sad ugovor sa belgijancima da odlazi na zimu,to znaci da mi dobijamo 0 evra od tog transfera,pa po meni njega na tribine i nek trenira sa omladincima...jedino ukoliko nam belgijanci ne uplate neku svotu da ga odrzavamo u formi...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

srkins wrote:ako je abu potpisao sad ugovor sa belgijancima da odlazi na zimu,to znaci da mi dobijamo 0 evra od tog transfera,pa po meni njega na tribine i nek trenira sa omladincima...jedino ukoliko nam belgijanci ne uplate neku svotu da ga odrzavamo u formi...
Sva sreca pa se ne pitas, bez uvrede. To je scenario koji ja prizeljkujem. Mislim da bismo time dobili daleko vise nego li sa nekih 300-400 000 e.

Neupucen sam, ko je taj famozni Fofana?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

http://en.wikipedia.org/wiki/Ismael_Beko_Fofana" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutni igrac Siraka iz Djumrija, sampiona Jermenije, po mom skromnom misljenju sasvim ok igrac za nase prilike.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
srkins

Post by srkins »

nisam uvredjen ,samo iznosim svoje misljenje..mozda sam upravu mozda nisam...mi smo kizita i mojsova kad su odbili da potpisu novi ugovor sa nama uklonili iz prvog tima ...plus ljudi nisu potpisali predugovor pa prakticno cim je moglo iako je ostalo prakticno tad dva meseca prelaznog roka...tako da mislim da ljudi samo gledaju volimo abubakara bilo sta da uradi jupiiii...ok jeste nam dosta pruzio na terenu...zalaganje za 10 ...mozda bi cak i bolje prosli bez njega ,ali to nije njegova krivica vec bivseg trenera koji je celu igru formirao oko njega pa ako ga neko zatvori eto nama 0:0 . a sa blokadom od 1m to je dva igraca od po 500.000e tako da po meni bolje je uzeti i tih 400.000 e plus plata nego 0 e i jos plata razlika je nekih 600.000 e mozda malo za njega ali bolje to neko minus od 20mil za par sezona
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Mateja Kežman: Na redu su odlasci

Mateja Kežman, odnedavno potpredsednik Vojvodine, pozitivno ocenjuje ostvareno na planu angažovanja novih igrača, ali nagoveštava još neke promene do kraja prelaznog roka:

– Uradili smo dosta na formiranju spiska kandidata za prvi tim, ali ceo posao još nije završen.

Navijače interesuje šta će biti sa nekoliko najistaknutijih prvotimaca. Navodno, Oumaru je već potpisao predugovor sa belgijskim Beverenom. Trajkovića hoće u Turskoj, preko granice bi još Vulićević, Alivodić…?

– Ništa još nemamo zvanično. Dok je to u domenu spekulacija, ne bih da se upuštam u komentarisanje. Činjenica je da postoji mogućnost da ostanemo bez pomenutih igrača, ali je isto tako tačno da nismo sedeli skrštenih ruku, već smo blagovremeno reagovali i pripremili zamene. Jedino još ostaje, u slučaju da Trajković ode, da se pojačamo na štoperskim pozicijama. Ostala mesta u timu uglavnom su već kvalitetno popunjena.

Šta se planira sa igračima koji nisu u prvom planu?

– Mladi golman Kordić, koji je veliki potencijal, trebalo bi da godinu dana bude ustupljen nekom prvoligašu, da s nama trenira, ali da iskustvo stiče tako što će negde braniti u kontinuitetu. Isto planiramo sa Spremom, Kovačevićem, Nikolićem i još nekim mlađim igračima, za koje smatramo da su im u ovoj fazi najpotrebnije utakmice. Takođe, razmišljamo šta da se uradi sa Mitoševićem.
http://butasport.blogspot.com/2013/07/m ... lasci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply