Liga Evrope - sezona 2013/14
- Toto Riina
Re: Liga Evrope Q3R: Vojvodina-Bursa, četvrtak 20h
[video]http://www.youtube.com/watch?v=FLI_o13CGvs[/video]
Da li bi mogao neko ko je kupio kartu za Sever da kaže pošto je platio? Načuo sam da košta 200, a ne 300 dinara.
- Само Војводина
Na forumu Firme piše 200. Da li može danas da se kupi?
HvalaToto Riina wrote:[video]http://www.youtube.com/watch?v=FLI_o13CGvs[/video]

you couldnt sell 10k ticket yet???
over 20k (nearly 26k) fans will be waiting for u in next game
over 20k (nearly 26k) fans will be waiting for u in next game

Well, it seems that your club is not interesting enough. 

Ови Турци су као куга на интернету! Много дружељубиви.. 

- Firmin mali
shecky wrote:Firmin mali svaka cast
Niko da pohvali klinca ovog..
Hvala,hvala trudim se

Све честитке од мене за снимак такође. Лепо је имати тако нешто забележено, сврнуо сам био синоћ и да обиђем, јако леп призор видети цео центар у Вошиним бојама, брдо малишана који јуре играче за аутограм, слике, итд. Одлична атмосфера пред утакмицу и леп потез управе, али као што је Дивизија рекао, постао им је обичај да кад год ураде нешто добро - морају нешто и да усеру..немам коментар за мајицеFirmin mali wrote:shecky wrote:Firmin mali svaka cast
Niko da pohvali klinca ovog..
Hvala,hvala trudim se

Helm wrote:Well, it seems that your club is not interesting enough.

if you want to see more interesting teams in novi sad, you should try to win the league title first front of partizan and crvena, then pass 2 qualifying round in CL and finally u can see more interesting teams there

Turci, kako da ne.Firmson89 wrote:Ови Турци су као куга на интернету! Много дружељубиви..
Tako i ja preko bilo kog proxy-a mogu biti sa Kirabatija.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Ljudi nemojte biti nedruzeljubivi sa navijacima Burse.
Kao sto sam vec pisao ,meni ne deluju neprijateljski ,koliko sam cuo cak su i oni uzimali/kupovali rekvizite Vose ,a i u komentarima im ne vidim mrznju.
Ovaj malopre nas je bas lepo spustio.. i u pravu je,jel mi idemo na stadion zbog rivala ili zbog naseg kluba??
Uostalom ako se ne varam ovo je prvi put da navijaci inostranog kluba direktno komuniciraju ovde u vezi neke predstojece utakmice ,sto svakako moze biti samo dobra stvar za forum.
Kao sto sam vec pisao ,meni ne deluju neprijateljski ,koliko sam cuo cak su i oni uzimali/kupovali rekvizite Vose ,a i u komentarima im ne vidim mrznju.
Ovaj malopre nas je bas lepo spustio.. i u pravu je,jel mi idemo na stadion zbog rivala ili zbog naseg kluba??
Uostalom ako se ne varam ovo je prvi put da navijaci inostranog kluba direktno komuniciraju ovde u vezi neke predstojece utakmice ,sto svakako moze biti samo dobra stvar za forum.
Da li mozda neko ide sutra odma' u 12 da uzima karte?
Iskrsao mi problem, nisam u NS, na odmoru sam, pa dolazim samo na utakmicu, i vracam se odmah nazad. Trebao sam danas doci, a stizem sutra tek pred utakmicu, a citam na par mesta vec da su karte planule, i da ce se verovatno sutra u toku dana rasprodati i to.
Pa ako neko ide sutra uzimati karte u 12, da mi se javi u inbox, da uzme kartu i za mene, pa bih mu refundirao taj novac pre utakmice.
Treba mi jedna za zapad... ako je numerisano, da bude severozapad.
Hvala
Iskrsao mi problem, nisam u NS, na odmoru sam, pa dolazim samo na utakmicu, i vracam se odmah nazad. Trebao sam danas doci, a stizem sutra tek pred utakmicu, a citam na par mesta vec da su karte planule, i da ce se verovatno sutra u toku dana rasprodati i to.
Pa ako neko ide sutra uzimati karte u 12, da mi se javi u inbox, da uzme kartu i za mene, pa bih mu refundirao taj novac pre utakmice.
Treba mi jedna za zapad... ako je numerisano, da bude severozapad.
Hvala

Bili su oni izraelci pre neku godinu.shecky wrote:Uostalom ako se ne varam ovo je prvi put da navijaci inostranog kluba direktno komuniciraju ovde u vezi neke predstojece utakmice ,sto svakako moze biti samo dobra stvar za forum.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Neizlecivi
Sta koji moj ima da budemo prijateljski nastrojeni. Dosao je da podbada a mi da ga cokimo u dupence? Neka nas doceka I 300 hiljada njihovih puca mi cosak. Turcine sutra da vas doceka i 100 SLANINARA nece vam biti dobro. Koristi google translate jer ne znam da napisem SLANINARI na engleskom.