Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q3R: Bursa-Vojvodina, četvrtak 19:30h
Mozemo mi zatrpavati rtv sa beskonacno mejlova ali oni nemaju para, verovatno traze socijalnu pomoc od turaka. Trebalo bi zatrpavati onu gamad od rts-a koja sebe naziva nacionalnom televizijom.
- PanonskiFantom
Ajde neko nek izbaci mail adresu na koju treba slati mailove i da konačno uradimo nešto korisno iz fotelje
Ali ozbiljno.

Ali ozbiljno.
Vise nista nije isto!
- Neizlecivi
kontaktcentar@rts.rs
sta ja znam, poslao sam na ovu, to sam nasao kao neki kontakt... saljite svi, nek se najedu govana vise jebem ih u usta cmrljava!
sta ja znam, poslao sam na ovu, to sam nasao kao neki kontakt... saljite svi, nek se najedu govana vise jebem ih u usta cmrljava!
Mert16 same problems here .. with 1 difference ,we dont have a klub TV channel.
Lepo ja rekoh jos pred prvi mec da mi ovi deluju prijateljski nastrojeno i da nasi klubovi imaju dosta toga zajednickog ..nije da se mozemo ponositi desetinama trofeja kao ni oni ,itd ,vidite da i njih jebu .. cim nisi Galata Fener ili Besiktas ,ko te j**e varijanta.
Lepo ja rekoh jos pred prvi mec da mi ovi deluju prijateljski nastrojeno i da nasi klubovi imaju dosta toga zajednickog ..nije da se mozemo ponositi desetinama trofeja kao ni oni ,itd ,vidite da i njih jebu .. cim nisi Galata Fener ili Besiktas ,ko te j**e varijanta.
Ovo su nam napisali na Twitteru iz RT Vojvodine:
@fkvcom Poštovani, trenutno smo u pregovorima sa vlasnicima prava na prenos, konačan ishod ćemo znati u toku sutrašnjeg dana.
E sad, videćemo...
@fkvcom Poštovani, trenutno smo u pregovorima sa vlasnicima prava na prenos, konačan ishod ćemo znati u toku sutrašnjeg dana.
E sad, videćemo...
I've watched Partizan yesterday on RTS. I can't believe that they don't watch your match, Vojvodina is a Serbian club, why do you not boradcast this match??
Will Vojvodina fans travel to Bursa?
How much?
How much?
- PanonskiFantom
Ovaj RTV se bar cima nešto a za ostale neću tastaturu da trošim..
Vise nista nije isto!
Да, јадни ртв нема пара, наравно да немају када имају брдо запослених саветника/ца и тих глупости чије су плате по пар стотина хиљада динара, који добијају разноразне бонусе и премије, имају личне возаче, и клаузуле у уговорима да уколико буду отпуштени да им буду исплаћене неке баснословне цифре, ту првенствено мислим на "појачања" са б92...А обичним смртницима чије су плате 20,25 хиљада касне плате 3 месеца.И онда као оне кукњаве и спотови платите претплату, па тек сад нетреба плаћати!Они у дневнику који се емитује 15минута после нашег меча, на истом каналу, објаве да смо победили 2-1..бакмаза да не спомињемHelm wrote:Mozemo mi zatrpavati rtv sa beskonacno mejlova ali oni nemaju para, verovatno traze socijalnu pomoc od turaka. Trebalo bi zatrpavati onu gamad od rts-a koja sebe naziva nacionalnom televizijom.
No problem i understand it.PanonskiFantom wrote:Sorry we dont give informations about fans in away matches...Teksas wrote:I've watched Partizan yesterday on RTS. I can't believe that they don't watch your match, Vojvodina is a Serbian club, why do you not boradcast this match??
How much?
Thnx aniway for stream info
I hope for no riots, I have heard from friends that there were no problems during the match in Novi Sad. Greece flags etc. does not really matter, that happens sometimes. You'll also weather Kosovo or Bosnia flags see tomorrow, but nothing more.
Hoping for a good game with Bursa as the winner

EDIT: Sorry for my bad English, i talk with google translate AHAHA

Haha dont worry we understand you , but you only made 1 mistake ..
Bursa wont win , we will.
We will see =))shecky wrote:Haha dont worry we understand you , but you only made 1 mistake ..
Vojvodina is a nice club,
If Vojvodina Europa League this season has not, then will you fully participate this season for the title.
Red Star has become poor, often have my bet (Unibet) lost by them this season in Europe.
Partizan also, can not even beat the Armenian champion? 2x and lost against the Bulgarian champion, Vojvodina should not go for the 3rd place, because you can achieve much more with these team.
oh and tell your friends who do not return to nara serbia without This: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0775_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vesti sa turskih sajtova:
- Nikolić održao konferenciju za novinare na kojoj je šanse timova procenio na 50:50
- Voša u pola osam počela trening na Ataturk stadionu, početak treninga otvoren za javnost, nakon toga novinarima zabranjen pristup
- trener domaćih obećava dobru utakmicu i praznični poklon navijačima Burse
- najverovatniji sastav domaćih: Frey-Doctor, Abraham, Civelli, Taiwo, Sestak, Murat (Belluschi), Shamil, Tuncay, Batalla, Pinto
http://www.sondakika.com/haber/haber-vo ... k-4920209/
- Nikolić održao konferenciju za novinare na kojoj je šanse timova procenio na 50:50
- Voša u pola osam počela trening na Ataturk stadionu, početak treninga otvoren za javnost, nakon toga novinarima zabranjen pristup
- trener domaćih obećava dobru utakmicu i praznični poklon navijačima Burse
- najverovatniji sastav domaćih: Frey-Doctor, Abraham, Civelli, Taiwo, Sestak, Murat (Belluschi), Shamil, Tuncay, Batalla, Pinto
http://www.sondakika.com/haber/haber-vo ... k-4920209/
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Guys i have a question;
http://www.youtube.com/watch?v=uSTscc2PePQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Thanks for the video.
I looked at the channel and saw that there never was previously a video of the away fans in Novi Sad.
Why do supporters of Bursaspor?
http://www.youtube.com/watch?v=uSTscc2PePQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Thanks for the video.
I looked at the channel and saw that there never was previously a video of the away fans in Novi Sad.
Well, ask Firma 1989 on youtoube for thatTeksas wrote:Guys i have a question;
Thanks for the video.

Ne mogu da docekam da vidim kakvu je taktiku Nikolic spremio za sutra i kako namerava da im zaprzi corbu! Nadam se samo da se nasi igraci nece usrati!