Liga Evrope - sezona 2013/14

DUB

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina - Šerif Tiraspolj 22.08.2013.

Post by DUB »

lexa wrote:Ne bojte se, svesni su svega i oni.
Svesni ali cute!? Svesni ali se i dalje raduju 1743-oj namestenoj tituli i 2674-om otetom kupu!?
Izmedju onoga ko pocini zlocin i onoga ko vidi cinjenje zlocina i cuti o tome moze postojati samo znak "="!
I bole me za njihovo "simpatisanje" i njihovu "podrsku", ja njih ni malo niti simpatisem niti podrzavam, sa Pristinom da igraju navijao bi da ispadnu!
Lepo nam je, lepo iramo, imamo dobre rezultate, ovo nam uopste ne treba.
Otvorite im topic "Zelje, cestitke i pozdravi" pa neka pisu tamo ako im toliko fali glory hunting.
Ende!
Last edited by DUB on Fri Aug 09, 2013 10:34 pm, edited 1 time in total.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
shecky

Post by shecky »

Lexa moras shvatiti jednu stvar.
Oni to ne govore zato sto zaista to i misle ,nego zato sto su ogorceni sto su ocajni ,sto ne mogu nikog zivog da pobede pa cak ni velesilu poput Islandjana.
A pritom su za sve to oni sami krivi ,jer su upravo tim namestaljkama u zabludi kako su mocni a u sustini su obicni kurtoni sto se sada najbolje i vidi.
+ dal treba govoriti ,da kao sto sam ranije reko ,sad je Vosa IN pa od jednom bi svi da mi budemo prvaci..

Ja razumem kad nam neki navijac Pazara to kaze ili Slobode ili Meraklija ,zato sto znam da je to iskreno ,isto kao sto bih ja pre voleo da Spartak bude prvi a ne oni ,ako mi ne mozemo biti.
Passion

Post by Passion »

the Gari wrote:Oni koji ne navijaju za Vojvodinu protiv Čukaričkog, Napretka i ostalih Metalaca iz različitih Gornjih Milanovaca, ne trebaju mi ni protiv Totenhema!
Суштина! :cheers:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Tony Starks wrote:I ta priča o navijačima blizanaca koji kao podržavaju nas u borbi protiv torture koju sprovode njihovi klubovi je besmislena, jer njihovi klubovi to rade decenijama i čitav sistem u kom ta dva kluba dominiraju i u kom ostvaraju uspehe kojima se ti isti raduju je izgrađen na toj torturi, prema tome apsolutno je nemoguće navijati za te klubove i u isto vreme biti protiv samih principa na čijim osnovama ti klubovi funkcionišu.
Tacno tako! Zato je svaki ovakav izliv "podrske" krajnje licemeran. Nema sta mi da se prema takvima pravimo fini, imaj citav internet za sebe gde mogu do mile volje da se sire i sepure, daju podrsku ili ne - boli me stojko sta ce da rade - ali ovo mesto je za sve njih ZABRANJENA ZONA. Hocu barem u svojoj kuci da imam mira od njih. Da li je to puno za traziti?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
kowalski

Post by kowalski »

@madda fakka

Sta ce ti stari Vojvodinasi kad sad ima milion novih? :mrgreen: Mozda krene 50 autobusa iz bg, pa da ih provozaju oko Odzaka i Karavukova do stadiona, a u povratku kroz Novo Orahovo, Krajisnik i Jasu Tomic do nbg, sve usput im ne dajuci ni da pisaju.

@lexa

tih takvih kod njih ima kao kod nas ovih sa novim majicama.

Da nisu ispusili i jedni i drugi, vesti o pobedi Vojvodine bi citali na TRT MRT HRT KRT DRT sajtovima, imajte to uvek na umu!
Image
Firmin mali

Post by Firmin mali »

Evo jedna akcija koja bi mogla da se sprovede,u svetlu svih dogadjanja sa rtv-om i objasnjenjima i glupostima,naime rtv ima neku akciju gde pozivaju ljude da se slikaju sa slikom na kojoj pise like rtv...nije ni bitno,odgovor na to sam ja smislio nesto ovako :

Image

Da se sto vise ljudi sa foruma slika i postavi im na stranicu ako je moguce,i ako su ljudi zeljni da je podrze,a dalje informacije mozete procitati ovde
Nagradna igra za sve ljubitelje "Državnog posla"!

2 jednostavna koraka do nagrade:

1. Odštampajte ovu tablu (ili prepišite tekst na list papira) i slikajte se s njom negde na plaži, u bazenu, na ulici, u restoranu, bioskopu, kod kuće, na poslu ili gde god vam se učini zanimljivo.

2. Postavite fotografiju na Facebook stranicu Radio-televizije Vojvodine i uz nju napišite sledeći status:

Ja pratim @Radio-televizija Vojvodine, zato što... (dopišite vaš odgovor).

Nagradna igra traje do 1. septembra, a svi koji postave fotografiju na našu FB stranicu, moći će početkom jeseni da prisustvuju snimanju novih epizoda emisije „Državni posao“!

Očekujemo vaše fotke i odgovore na pitanje zašto pratite Facebook stranicu RTV-a!
kowalski

Post by kowalski »

U nedelju pre utakmice im oblepiti zgradu time. Samo b' trebalo nastampati u boji, ja imam samo bw laser
Image
srdjansrdjan

Post by srdjansrdjan »

gde igramo ligu evrope necemo valjda u bg? posto nas stadio ima malo faliski...
shecky

Post by shecky »

Nije los fazon Firmin mali ,ali mislim da je preostro.
S obzirom da je RTV regionalna televizija ,mislim da je prava adresa za zalbu RTS.
Ako su mogli da prenose Jagodinu zasto nisu mogli i nas?
A ako je Palma platio u ime RTSa prenos ,zasto onda RTS to ne objavi u svoju odbranu?

Ne treba zaboraviti ni to ,a posto si ti klinac ,to verovatno ni ne znas, da je RTV u sklopu RTSa,iako je RTV u orginalu osnovan od strane APV, a u sustini u totalu zavise od republike.
Znam da je ovo sad politika ,ali mora se reci kako stvari stoje ,jer najlakse je nekog napasti a da se pritom ne zna pozadina.

Naravno na stranu to sto u RTVu koliko ja znam manje vise ima 3 puta vise zaposlenih nego sto bi trebalo biti,al zar to nije karakteristika svih drzavnih firmi ...

ps meni je najlicimurnije to ,sto je sto se kaze ,do juce , upravo na teritoriji Vojvodine bila najveca naplata RTV pretplate
Firmin mali

Post by Firmin mali »

shecky wrote:Nije los fazon Firmin mali ,ali mislim da je preostro.
S obzirom da je RTV regionalna televizija ,mislim da je prava adresa za zalbu RTS.
A ako je Palma platio u ime RTSa prenos ,zasto onda RTS to ne objavi u svoju odbranu?

Ne treba zaboraviti ni to ,a posto si ti klinac ,to verovatno ni ne znas, da je RTV u sklopu RTSa,iako je RTV u orginalu osnovan od strane APV, a u sustini u totalu zavise od republike.
Znam da je ovo sad politika ,ali mora se reci kako stvari stoje ,jer najlakse je nekog napasti a da se pritom ne zna pozadina.

Naravno na stranu to sto u RTVu koliko ja znam manje vise ima 3 puta vise zaposlenih nego sto bi trebalo biti,al zar to nije karakteristika svih drzavnih firmi ...

ps meni je najlicimurnije to ,sto je sto se kaze ,do juce , upravo na teritoriji Vojvodine bila najveca naplata RTV pretplate

Ovo kazu ljudi iz kluba :
Pitate se ko je kriv što nije bilo TV prenosa Voše iz Burse?

Mi od RTS-a više i ne očekujemo da nas prenosi, ne zanimamo odavno mi njih, pa ni oni nas više ne zanimaju... Ali RTV... Koja je kao naša TV kuća, koju vode oni koji se javno deklarišu kao autonomaši i vojvođani...

EVO OBJAŠNJENJA!

RTV je za masne PARE PRODAO prava prenosa iz Novog Sada turskoj nacionalnoj TV (TRT) kada je Bursa ovde igrala prvu utakmicu, a nije našao za shodno da plati prenos TRT-u utakmice iz Burse. Ili najbolje, da ugovori na bazi reciprociteta (TV prenos za TV prenos), pa je tako "umećem" direktora RTV-a stotine hiljada navijača iz Vojvodine ostalo bez prenosa, da bi on zaradili na FK Vojvodini, jer od starta u RTV-u nisu imali nameru da KUPUJU PRAVA IZ BURSE!

ZATO JE KRIV RTV! Zato više ne treba da se plaća pretplata!
Ako su lagali mene,i ja lazem vas :cheers:
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

shecky wrote:Jole uz iskreno verovanje u ono sto si napisao ,naprosto mi nije logicno :)

Kako moze neko da navija za njih i da je svestan da oni namestaju i muvaju ,pa kao podrzavaju nas u toj borbi ali i dalje navijaju za njih..
To je kao varijanta nema veze sto mi se zena j**e sa celom zgradom ja je i dalje volim i znam da ona voli mene...
Ili mozda jos bolje .. EDIT: Nije bolje. Bez politike. Administracija
Mi kao nismo nameštali nikad? Dobijali sumnjive penale u kupu itd...?

I meni je muka toga što su svima puna usta Vojvodine. Ne trebaju nam. Mislim da je velika opasnost to što će se sad stvoriti atmosfera da prolazimo Šerif opušteno. Biće to teži meč nego svi zajedno do sad, baš zbog te velike šanse da napravimo veliki uspeh.
Pamet u glavu, kolbasi nek čekaju, vadićemo ih kad završimo posao kako valja!
Nemojte mafijati za tastaturom nigde. Polako, biće prilike.
Do tad svima želim da budemo na zemlji sa obe noge i da budemo strpljivi i odmereni u svim izjavama - GOSPODSKI
Vise nista nije isto!
Helm

Post by Helm »

E vidis... GAMAD
shecky

Post by shecky »

Pa gledaj .. iskreno moze biti ali i ne mora heh.
Ni ti ni ja to na zalost necemo saznati.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Firmin mali wrote:
shecky wrote:Nije los fazon Firmin mali ,ali mislim da je preostro.

Ovo kazu ljudi iz kluba :
Pitate se ko je kriv što nije bilo TV prenosa Voše iz Burse?

Mi od RTS-a više i ne očekujemo da nas prenosi, ne zanimamo odavno mi njih, pa ni oni nas više ne zanimaju... Ali RTV... Koja je kao naša TV kuća, koju vode oni koji se javno deklarišu kao autonomaši i vojvođani...

EVO OBJAŠNJENJA!

RTV je za masne PARE PRODAO prava prenosa iz Novog Sada turskoj nacionalnoj TV (TRT) kada je Bursa ovde igrala prvu utakmicu, a nije našao za shodno da plati prenos TRT-u utakmice iz Burse. Ili najbolje, da ugovori na bazi reciprociteta (TV prenos za TV prenos), pa je tako "umećem" direktora RTV-a stotine hiljada navijača iz Vojvodine ostalo bez prenosa, da bi on zaradili na FK Vojvodini, jer od starta u RTV-u nisu imali nameru da KUPUJU PRAVA IZ BURSE!

ZATO JE KRIV RTV! Zato više ne treba da se plaća pretplata!
Ako su lagali mene,i ja lazem vas :cheers:
Daj bre briši post. Kao prvo NEMA POLITIKE!!! Kao drugo taj isti iz kluba nam se na..bao mame sinoć preko face-a, ti iz uprave ne zaslužuju nikakvu minutažu na ovoj temi.
Vise nista nije isto!
shecky

Post by shecky »

Fantom na koje penale i namestaljke konkretno mislis?
Iskreno ,verovatno ne postoji klub na planeti koji nije namestio neku tekmu.
Ali uporedjivati to , i pola veka torture ,filijala ,politicara u ta dva kluba je prosto ..ne mogu ni da nadjem rec za to ...

Uostalom uopsteno mi nije jasno sta si ustvari hteo reci ,osim sto jedno obicno poredjenje koje je uvek aktuelno u Srbiji karakterises kao mesanje politike u sport tj u ovaj forum.
Locked