Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Srećno Abu!
Mi ne bi trebali tugovati, momak je zaslužio da nađe neki zapadni angažman i reši, već dosta dugo, svoje otvoreno egzistencijalno pitanje.
S druge strane, mislim da smo spremni za novi izazov koji se zove: promena načina igre Vojvodine.
To poglavlje je nagovešteno i otvoreno u Bursi, čvrstom pas igrom na sredini terena.A dalje, neko će se već ubaciti i dati gol: da li Vranješ, da li Kaluđerović, da li Alivodić, Vukčević, možda čak i Mrđa ili Jovanović, eventualno Babović, Gaćinović?
Last edited by Turija on Sat Aug 10, 2013 12:15 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Minja wrote:
lugomir wrote:Image
Tuga
Bas tako. TUGA :( Sve najbolje ABU i hvala za sve golove koje si uterivao ciganima i grobarima.
Tek ce se videti koliko ce nam faliti, no to je i zadatak vise cak bih rekao i izazov za Nikolica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Stexman

Post by Stexman »

Zbogom Abu, do neke nove utakmice!!! :klanjanje: :klanjanje: :klanjanje:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sima Strahota wrote:Uzgred taj Beveren nije naivan tim, izbacili su oni u skorije vreme Ebuea, Zervinja, Jaju Turea... Jedno vreme su imali tesnu saradnju s Arsenalom, ne znam samo funkcioniše li to još uvek.
Taj menadzerski Beveren je ugasen 2010. godine :)

Gledam sliku i placem. Srecno, majstore :cheers:
Junior

Post by Junior »

Jbt koliko sam se izbedačio, ne mogu da verujem. Znalo se da će otići, al' kud baš sad... :o
Pošto ne znam puno o tom klubu, reših da malo proguglam, a najzanimljiviji mi je ovaj deo:
The club was founded in 1936 as Red Star and registered to an amateur football association.
Ipak je na kraju završio u zvezdi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mvp

Post by mvp »

ko je ovo? http://forum.waasland-beveren.be/viewto ... 211#p74797" onclick="window.open(this.href);return false;

Ocemo mi sad kod njih kao turci kod nas? :mrgreen:
laki

Post by laki »

shecky wrote:Nemam zivaca .. nek bude po vama.. pa ce proci ko Mare Vuk i jos poneki ..
Izvini a sta je 19 ako nije dete??!
Zamisli njega protiv Obradovica iz glodara u duelu. ..ovamo nije dete a kad neko ima 28g mi ga zovemo mator igrac .. Msm aj malo poravnajte ta merila pa da pricamo normalno.

Ti kad ubacujes klinca u igru u 72min ,dal zato sto moras ili zato sto zelis ,on ce igrati rastereceno jer zna da ako je los rez ,ako nesto uradi bice heroj ,a ko ne nikom nista .. klinac sam ,sta su od mene ocekivali??
A kad bude starter pa ga ne ide pa ga trener zameni par puta zaredom,bice ubijen u pojam.
Dzaba tesenje od trenera ,i kolega.
Trener mora biti i psiholog ,a ne samo dobar strateg.Mora dobro da zna ko kako razmislja ,ko je koliko osetljiv i slicno.
Setite se Nastica ,maltene si mu mogo videti noge kako mu se tresu kad je debitovao.
Mozda mali Mijat i jeste u glavi spreman ,ja to ne znam,al ne znate ni vi.
A slozicete se, da sa klincima od 18-20 u smislu pola tima, tesko da mozete ocekivati neki znacajan uspeh imajuci u vidu da ne igraju protiv svoje generacije.
Sta znaci "mozda je spreman"? Jel si ti gledao proslu polusezonu jls?????? Mali je pokidao! A sta bi to bilo da ga cuva Obradovic iz nkp? Ajde reci mi molim te sta bi bilo? Ja kontam da bi ga mali istrcavao kao slinu onu poslednju!
I sta spominjes Nastica? Pa naravno da je imao tremu na pocetku, ali se seti kako je protiv Honveda igrao do trenutka kada je nepravedno iskljucen! Bez greske, smireno, dobar i u odbrani i u napadu!
I Vuk nije propao jer je rano guran da igra vec jer je lose radjeno s njim. Zasto Meda nije propao? Pa i on je jako rano dospeo u prvi tim.
Niko nije rekao da Mijat treba da bude nosilac nase igre, ali moze da se uklopi savrseno u tim! Pogotovo kao rezerva ili da pocne neku kup utakmicu ili slicno...

PS: Mislim da odlaskom Abua necemo biti mnogo oslabljeni pogotovo ako Vukcevic potpise. Da je neki drugi trener u pitanju bili bismo dosta oslabljeni ali Nikolic ne bazira celokupnu igru po principu "daj loptu Abuu pa sta uradi - uradi". Znam da Abu navlaci dvojicu uvek na sebe, ubedljivo je najbrzi igrac u trku sa loptom, ali jbg. Tuga je sto odlazi ali nadam se da cemo nekako iz ovoga izaci jos jaci!
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Tajming je los da ne moze biti losiji. Prodajes najboljeg igraca pred najvazniju utakmicu u poslednjih xx godina! Strasno! Samo se nadam da je otisao za neku ozbiljniju cifru od 700.000 evra jer ta cifra jako smesna za igraca kao sto je on. Abu, hvala za sve i puno srece u nastavku karijere!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Minja
Administrator

Post by Minja »

Zbogom Brus Li :(

Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ogi wrote:Tajming je los da ne moze biti losiji.
Tajming je actually bolji nego sto mozes da zamislis! Veruj mi :cheers:

Lepo je Turija objasnio promenu u igri Vojvodine, od kako je dosao Nikolic. Dobro je sto su sva trojica ostali da se izbaci Bursa, Sheriff mozemo i bez njega, jer vise ne baziramo igru na jednom igracu!
JackSparow

Post by JackSparow »

U Beverenu je i naš nekadašnji omladinac Dalibor Veselinovic, nastupa kao pozajmljeni igrac Anderlechta. Ako se neko seća, dečko je visok 2m i ubija glavom. Biće to pakleni tandem. Srećno momci!
kej

Post by kej »

Zbogom, Abu! Nikad neću zaboraviti kad ga je metnuo na JNA i odigrao onaj čudni ples kod korner zastavice. Mogla bi da upadne neka anketa ''Najbolji momenti Abubakara Oumarua''. Ja ne menjam ovaj potpis dole, možda se vrati jednom. Iskreno se nadam da će uspeti u Belgiji!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Chana

Post by Chana »

lugomir wrote:Image
ABU, HVALA TI NA SVEMU I PUNO SREĆE U NASTAVKU KARIJERE...

I u nadi da će Ti Karađorđe skandirati još nekada: "ABU, ABU, ABU..." - jer si to toliko puta zaslužio, i odnosom, i igrama :!:

P. S.
mvp wrote:ko je ovo? http://forum.waasland-beveren.be/viewto ... 211#p74797" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
Na fotki je Abu sa, po fudbalskom kvalitetu, odgovarajućim društvom - Samjuelom Etoom...
Jedina značajna razlika: Abu je predobar lik da bi zaradio kao Eto, ali zato Etoa ne volimo ni 1000-ti deo toliko :!:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Zasluzio je da ode. Klub mi je pronasao njegov menadzer Misko. Mislim da je bilo mnogo boljih resenje za sve tri strane, ali neka mu je sa srecom.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

ogi wrote:Samo se nadam da je otisao za neku ozbiljniju cifru od 700.000 evra jer ta cifra jako smesna za igraca kao sto je on.
Što bi iko dao i cent više od toga kad je to otkupna klauzula u ugovoru... Iako je i to veoma malo para za takvog igrača (pa još pola ide Miškoviću), još treba da budemo i srećni ako je stvarno izvučeno svih 700.000, pošto se do pre dve nedelje pričalo da će otići za duplo manje. Bilo bi dobro da je odigrao bar oproštajnu protiv Srema, a o dvomeču protiv Šerifa da ne pričam, ali šta je tu je! Belgijancima je već počela sezona pa verovatno nisu bili raspoloženi za takve dogovore, a ni Vojvodina se ništa nije pitala ako je isplaćena otkupna klauzula.

Priznajem, steglo mi se grlo kad sam video ovu sliku Abua u novom dresu. Obeležio je jednu eru našeg kluba i postao moderna legenda FKV. Srećno Abu, hvala ti za sve i da nam se vratiš jednog dana! Pratićemo Beveren redovno u narednom periodu. :gospodin:
Post Reply