Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Re: Transferi

Post by Владика »

Turija wrote:Srećno Abu!
Mi ne bi trebali tugovati, momak je zaslužio da nađe neki zapadni angažman i reši, već dosta dugo, svoje otvoreno egzistencijalno pitanje.
+1
Као навијачу изузетно ми је жао али као човеку изузетно ми је драго да је коначно нашао неки добар аганжман.
Штета што нисмо имали прилику да се растанемо као људи, да још једном стадион прокључа са "Абу,Абу,Абу"!
Све најбоље и велико хвала!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Ju kako sam se skenjao... Ko da mi je neko rođeni otišao.
Nek ti je sa srećom Abu, ostaje žal što te nismo ispratili kako Bog zapoveda...
Vise nista nije isto!
Baltazar

Post by Baltazar »

Abu neka te prati sva sreća ovoga sveta!
Nisi otišao na sahranu da bi odigrao utakmicu. Naklon!
Oprostio se golom Bursi u NS, i golom i asistencijom u Bursi. Naklon!
Hvala ti ta sve. Abu, Abu, Abu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vojvodina, jedna jedina!
Turija

Post by Turija »

Tajming nije najbolji po nas, ali Beveren sigurno nije želeo ,,svog Fiera".
Ozbiljan klub retko kad uzima igrača u poslednjim danima prelaznog roka, jer, naravno, treba računati na period adaptacije i uigravanja igrača kako bi odmah bio spreman za takmičenje?
Abu je sigurno zadovoljan, jer je došao bliže svojima.Iz Vojvodine nosi lepe uspomene, kao i mi o njegovom boravku ovde.
Dobili smo neki euro, treba isplatiti plate i našim fudbalskim junacima iz Burse, koje za manje od 2 nedelje čeka najveći izazov u karijeri. Verovatno je i keš legao odmah, tako da je, po meni, sve to OK.
Ostanak Trajkovića, u ovom momentu, je bitniji za Vošu, jer tu nemamo alternativu.
Čini mi se da su, prvi put od 1989, svi u Klubu usredsređeni na sportski aspekt i uspeh tima, od Predsednika, Glavnog menadžera, Trenera.Nadam se da to neće trajati samo jedno leto i da su planovi - investicije dugoročnije, pa će se uloženo tek kasnije vratiti - višestruko.Odnosno, da nećemo ponovo doživeti sudbinu generacije 1989.
Honved smo, ovaj put prošli, što bi mogao biti dobar znak.Prošli bi ga i onda da nije bilo ogromnih pritisaka na Klub.Nadam se da su ta vremena ružna prošlost koja se, ipak, neće ponoviti, mada i onda i sada smo sami.Razlika je utoliko što smo u popriličnom delu objektivne javnosti, sada nešto više shvaćeni.Zbog toga ima osnova za optimizam i radost za naš uspešan nastup u Evropi. :cheers:
Last edited by Turija on Sat Aug 10, 2013 9:39 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Dom Bolesnih nikoga nije tako obožavao od vremena Miloša Šestića. Crni brat je toliko puta nahranio duše napaćenih bolesnika da je odavno zapečatio status legende Vojvodine. Nikom se u poslednjih dve decenije nije više i jače klicalo ime u Domu Bolesnih. Tako je, kao da nam odlazi rod rođeni koji je s nama rastao na betončini novosadskoj. Abu je istorija FKV, nije to mala stvar.

Naravno, skenj je kada te po milioniti put bubne u čelo činjenica da smo bedni sirotanski klub koji u ovakvom momentu proda srce i dušu ekipe. No, realno, on je trebao otići na Zapad još pre 2 sezone, tako da smo imali zadovoljstvo da ga gledamo bar 2 sezone duže. Sve najbolje crnom bratu, za po veka, u nekim novim knjigama o Starom Klubu imaće svoje poglavlje.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
DUB

Post by DUB »

Абубакар отишао у Белгију

Абубакар Оумару, један од љубимаца навијача Војводине, на самим је излазним вратима из новосадског клуба. Он је јуче ујутро, практично без дозволе најужег руководства, отпутовао у белгијски Беверен, где би требао да настави каријеру.

Договор између играча и два клуба још увек није постигнут, а председник Балша Буторовић, као и потпредседници Матеја Кежман и Душан Влаовић безуспешно су покушавали да после реванша у Бурси убеде Оумаруа да одигра још две предстојеће утакмице за Војводину.
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-o ... do-podviga
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
fare

Post by fare »

DUB wrote:
Абубакар отишао у Белгију

Абубакар Оумару, један од љубимаца навијача Војводине, на самим је излазним вратима из новосадског клуба. Он је јуче ујутро, практично без дозволе најужег руководства, отпутовао у белгијски Беверен, где би требао да настави каријеру.

Договор између играча и два клуба још увек није постигнут, а председник Балша Буторовић, као и потпредседници Матеја Кежман и Душан Влаовић безуспешно су покушавали да после реванша у Бурси убеде Оумаруа да одигра још две предстојеће утакмице за Војводину.
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-o ... do-podviga
Ja ne verujem da je to ABU uradio sam na svoju ruku :frown: . A ako se obistine odlasci i TRAJKOVICA I VULICEVICA sada pred 2 najvaznije utakmice u zadnjih ni ne znam koliko godina onda je to velila greska nase uprave :x .
Minja
Administrator

Post by Minja »

Brick Liman wrote:Dom Bolesnih nikoga nije tako obožavao od vremena Miloša Šestića. Crni brat je toliko puta nahranio duše napaćenih bolesnika da je odavno zapečatio status legende Vojvodine. Nikom se u poslednjih dve decenije nije više i jače klicalo ime u Domu Bolesnih. Tako je, kao da nam odlazi rod rođeni koji je s nama rastao na betončini novosadskoj. Abu je istorija FKV, nije to mala stvar.

Naravno, skenj je kada te po milioniti put bubne u čelo činjenica da smo bedni sirotanski klub koji u ovakvom momentu proda srce i dušu ekipe. No, realno, on je trebao otići na Zapad još pre 2 sezone, tako da smo imali zadovoljstvo da ga gledamo bar 2 sezone duže. Sve najbolje crnom bratu, za po veka, u nekim novim knjigama o Starom Klubu imaće svoje poglavlje.
Pravo iz SRCA :)
srkins

Post by srkins »

ja bi licno voleo da ostanu na okupu i trajkovic i vule i alivodic bar do 30 avgusta. i onda spram rezultata u ligi evrope da odlucimo sta dalje. ako se plasiramo prodati eventualno trajkovica za neku finu lovu a sa vuletom produziti ugovor . boljeg desnog beka necemo naci. dovesti onda stepanova i vukcevica i to je to. abubakaru zelim svu srecu, na zalost mislim da niko nije mogao da spreci odlazak.zelim mu da se snadje dobro tamo i da nadje posle jos jaci klub...ali deo mene zeli i da tamo igra lose pa da se vrati kod nas za godinu dve :)
Boske87

Post by Boske87 »

srkins wrote:ja bi licno voleo da ostanu na okupu i trajkovic i vule i alivodic bar do 30 avgusta. i onda spram rezultata u ligi evrope da odlucimo sta dalje. ako se plasiramo prodati eventualno trajkovica za neku finu lovu a sa vuletom produziti ugovor . boljeg desnog beka necemo naci. dovesti onda stepanova i vukcevica i to je to. abubakaru zelim svu srecu, na zalost mislim da niko nije mogao da spreci odlazak.zelim mu da se snadje dobro tamo i da nadje posle jos jaci klub...ali deo mene zeli i da tamo igra lose pa da se vrati kod nas za godinu dve :)
To je to. Mada bih ja pokušao svim silama dovesti Laneta kao zamenu za Abua pred meč sa Šerifom, on mi je provereniji od Vukčevića, ima dobru sezonu iza sebe i već dugo trenira sa nama. Trajkovića moramo prodati jer mu ugovor ističe za godinu dana. Može ostati samo ako produži ugovor, to bi bilo najbolje ako uđemo u LE, produži na još jednu godinu uz vrhunsku platu i onda lagano pucamo na titulu :) .
I ako je ovo istina za Abua opet to razumem i nemamo pravo da se ljutimo jer nam je toliko toga dao, sigurno je dobio vrhunske uslove i nema šanse da rizikuje neku povredu.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Box

Post by Box »

Morao je Abu kad tad da ode ali ovo je definitivno najlosiji moguci trenutak po nas.Jedino dobro u njegovom odlasku je to sto ce tim sada morati da se oslanja na tim (sto je Nikolic uveo od starta) a ne na pojedince sto su Vigi i njegovi predhodnici forsirali (duga lopta na Abu-a pa sta bog da).

Srecno u nastavku karijere Abu, tresi mreze i osvajaj srca i dalje!!! Hvala za sve!

Sad cekamo Simona i Laneta, mislim da bi njih dvojica definitivno nadomestila odlazak Abua.
p.s. Setite se ,ne tako davno , prodali smo Cupu i bilo je sta sad?! Dobili Alija ;)
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Abu je otišao, ali njegova dela su ostala da ih pamtimo doveka. Legenda. Neponovljivi...

Srećno majstore...
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

denkovic levo,kaludjer u sredini i alivodic desno,tu su ilic,bilbija,skuleta.evuntualni dolazak nekog od babovica,laneta,simona i stepanova legao bi ko kec na 11.a da zaboravio sam fiera,sigurno ga je bata planirao kao zamenu za abua.i ja mislim da je trajkovic trenutno vazniji za duele sa serifom,dok za vuleta nemamo zamenu,baric mi se cini kao jedini promasaj prelaznog roka.srecno abu,beveren je samo prolazna stanica,do neba hvala za redovno pisanje po blizancima.
playmaker

Post by playmaker »

"Butorović: Teško ćemo zadržati tim"

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=741199" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Abu je to uradio na Miskovu ruku :D
Post Reply