kowalski wrote:***
***! Ovo sto se desava je najobicnija farsa i smejurija, inace svim srcem navijam da ovi ljudi sto se bore ko lavovi protiv ovih nabedjenih samozvanaca iscupaju barem vise nego zasluzeni remi ili pobedu. Penal nepostojeci, jos manje crveni karton, ali ove balerine mogu da silje onu stvar samo nad ekipom bez jednog ili dva igraca. Da se razumemo, ja partizan volim od malena ali nisam slep kod ociju niti mi je licni osecaj za pravdu odstranjen. Zbog svega sto sistemski ne valja u nasem fudbalu ja bih digao glas za privatizaciju i regionalnu ligu, jer sam misljenja da tu ne bi bilo nikakve protekcije prema bilo kome. Ja volim da partizan bude bolji od vojvodine i zvezde i ostalih, al da sve bude fer, cisto i zasluzeno, pa da vas u takvim uslovima, naravno ako smo u stanju, pobedimo sa 3-0, ako nismo onda da izgubimo 4-0, to je sport, a ne ovako kako se desava. Inace svim ostalim navijacima, koji ne vredjaju druge i nisu ostrasceni klinci, zelim da cestitam na odlicnom pojacanju u liku Simona Vukcevica. Pozdrav.
P.S. I upravo dok pisem desava se vrhunac bezobrazluka.