1. kolo: Vojvodina-Donji Srem 0:0

Locked
shecky

Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h

Post by shecky »

Minja sreca leluja malo na jednu malo na drugu stranu.. seti se OFKe u 1/2 u NS, pregazili smo ih svih 90miin ali Lukac 3 dana ne bi primio gol kako je branio.

Mislim da pod OBAVEZNO treba dovesti Infeanija iz Javora ili puci samracinu Lanetu i recu mu da nas ne zajebava ,nego jel oces ili neces??!
Jer nema nama leba sa Bilbijom i Skuleticem ,pritom ne pricam o njihovoj zelji i htenju nego o kvalitetu.. Bilbiji treba 250 sansi da bi dao gol ,pa bolje ja da igram spica ,bicu bolji ,u zivot garantujem.

Ne znam sta bi sa Lekovicem ali iskreno ni ja ga ne bi stavio da igra ,nek se odmori malo covek ,on nije prosao pripreme sa Vojvodinom i njegova fizicka sprema nije na istom nivou kao kod ostalih igraca ,prema tome ,ne moze biti i forsiran kao ostali.
Mada sam ja jos vise izmena ocekivao ,da igra Tumba od starta ,Andrija da igra od starta pa mozda i Kosovic.

Treba i njih forsirati da znaju da su deo ekipe i da nema standardnih nego se samo vrsi raspodela snaga ,i motiva.

Ja definitivno nisam pesimista ,ovo je samo prvo kolo ,ali iskreno posle onog sinoc na JNA ,koga boli kako igramo kad znamo ko je novi sampion...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Zamolio bih vas koji niste bili na utakmici i pratili ste je preko raznih sajtova da ubuduce ne iznosite komentare nikakve u vezi utakmice dok bar ne odgledate neki skraceni snimak. Nasi momci su odigrali po meni odlicnu utakmicu (neko rece silovali su previse po desnoj strani, slazem se, al kad se izuzme to, veoma dobro). Lopta jednostavno nije htela u gol. Pa tako je bilo i prosle godine protiv Smedereva u prvom kolu kod nas, poritiv Cuke pre par godina kad je Despot igrao, svake sezone se mora desiti bar jedna ovakva utakmica, sto se mene tice, bolje sada kad prvenstvo pocinje, nego kasnije kad se vec bude lomilo. Svaka cast igracima i treneru na jos jednoj dobroj fudbalskoj predstavi, mene niste razocarali, samo ovako nastavite !
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
kowalski

Post by kowalski »

vosa do groba wrote:Zamolio bih vas koji niste bili na utakmici i pratili ste je preko raznih sajtova da ubuduce ne iznosite komentare nikakve u vezi utakmice dok bar ne odgledate neki skraceni snimak. Nasi momci su odigrali po meni odlicnu utakmicu (neko rece silovali su previse po desnoj strani, slazem se, al kad se izuzme to, veoma dobro). Lopta jednostavno nije htela u gol. Pa tako je bilo i prosle godine protiv Smedereva u prvom kolu kod nas, poritiv Cuke pre par godina kad je Despot igrao, svake sezone se mora desiti bar jedna ovakva utakmica, sto se mene tice, bolje sada kad prvenstvo pocinje, nego kasnije kad se vec bude lomilo. Svaka cast igracima i treneru na jos jednoj dobroj fudbalskoj predstavi, mene niste razocarali, samo ovako nastavite !
Ako je tebi potrebno milion puta da odgledas takve iste utakmice sa istim glavnim akterima, onda prvo gledaj, pa prouci snimke, pa onda komentarisi. Za izvesne pojedince uvek znamo unapred kako ce odigrati, i nikad nas dosad nisu "zajebali". Tekmi "nece u gol" smo se takodje nagledali milion puta. Utakmica sa 27 kornera i viktorijom pred golom isto. Ako je puno da u utakmici u kojoj je Vosa (sampion) izraziti favorit ocekujem gazenje, a ne stative, precke i sto kornera, onda ne zamisljamo taj pokusaj fudbala koji se igra u Srbiji isto.
Image
shecky

Post by shecky »

Sad kad malo bolje razmislim ,a na konto Poletanovica ..
On kad je uleteo u prvi tim on je bio kreator igre i to je veoma dobro radio.
Posto sada to Vranjes radi ,a Mare vise igra defanzivno ,moze biti da je to glavni problem ,tj decko ne igra na svojoj poziciji.

I nije mi jasno koji vrag ne pokusavamo vise kroz sredinu ,imamo 2 dobra tehnicara Vranjes i Mare ,pa valjda su sposobni da duplim pasevima izmajmunisu protivnika ,a posto imamo uvek ofanzivne igrace po bokovima ,uz 2 spica napred ,eto ti 4 igraca koje mozes uposliti kad izigras protivnika,jer ovako nam se sve bazira na centarsut ,a bez Abua to je besmisleno.
IvanGrozni

Post by IvanGrozni »

Ocigledno najveci problem bi mogla da predstavlja inertnost u igri,sve sto je valjalo (a bilo je lepih akcija) islo je po desnoj strani. Ne znam kako bi mogli da malo otvorimo i tu levu stranu. Nastic ocigledno stagnira i polusezonu u omladincima je daleko slabije odigrao,dobro tu smo u defanzivi pokriveni,ali napad na toj strani skripi. Nisam danas primetio tu raznovrsnost koju bi trebali da dobijemo odlaskom Abua kako su ljudi iz strucnog staba pricali. Bilbija ne moze da igra prvenstvene utakmice, ocigledno manjka u kvalitetu, mali Mijat ga je vec presisao. Videcemo u kakvom stanju je Vukcevic, mozda bi to moglo da bude resenje. Jbg, promasen penal za Kaludjerovica, moralo je to mnogo bolje, ali njega cemo sigurno gledati u dobrim izdanjima. Zivot ide dalje, rasipace svi bodove ove godine, idemo dalje-punimo vozdovacki klan :twisted:
FCVNS

Post by FCVNS »

Danas nam ja falilo suteva sa distance,svi nasi pokusaji su sa 5-6 metara,kao da hocemo da se usetamo u gol...i naravno prekid se mora iskoristiti,kad ih imas ovoliko...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

kowalski wrote:
vosa do groba wrote:Zamolio bih vas koji niste bili na utakmici i pratili ste je preko raznih sajtova da ubuduce ne iznosite komentare nikakve u vezi utakmice dok bar ne odgledate neki skraceni snimak. Nasi momci su odigrali po meni odlicnu utakmicu (neko rece silovali su previse po desnoj strani, slazem se, al kad se izuzme to, veoma dobro). Lopta jednostavno nije htela u gol. Pa tako je bilo i prosle godine protiv Smedereva u prvom kolu kod nas, poritiv Cuke pre par godina kad je Despot igrao, svake sezone se mora desiti bar jedna ovakva utakmica, sto se mene tice, bolje sada kad prvenstvo pocinje, nego kasnije kad se vec bude lomilo. Svaka cast igracima i treneru na jos jednoj dobroj fudbalskoj predstavi, mene niste razocarali, samo ovako nastavite !
Ako je tebi potrebno milion puta da odgledas takve iste utakmice sa istim glavnim akterima, onda prvo gledaj, pa prouci snimke, pa onda komentarisi. Za izvesne pojedince uvek znamo unapred kako ce odigrati, i nikad nas dosad nisu "zajebali". Tekmi "nece u gol" smo se takodje nagledali milion puta. Utakmica sa 27 kornera i viktorijom pred golom isto. Ako je puno da u utakmici u kojoj je Vosa (sampion) izraziti favorit ocekujem gazenje, a ne stative, precke i sto kornera, onda ne zamisljamo taj pokusaj fudbala koji se igra u Srbiji isto.
Ne pricam o pojedincu, pricam o celom timu. Zavrsnica danas jeste bila 0, ali igra nije. Da te pitam, jesi li zadovoljan igrom tima veceras?
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Zelja95

Post by Zelja95 »

Sreca sto je tekma sa Serifom tek 22og. Znao sam da ce biti tesko bez Abua. Iskreno,prizeljkivao sam da izgubimo ili da odigramo nereseno jer ce se igraci samo tako malo prizemljiti. Kao sto sam u nekom postu vec rekao,samo da mi napunimo taj Serif(bice zeznuto bez Abua) jer kao sto rekoh svi znamo kako igramo protiv ''manjih'' ekipa. Mada danas lopta nije htela da udje u gol ali dobro. Od tsl nema nista(niste se valjda nadali da mozemo da osvojimo tsl,zna se ko to osvaja :deal: ,pa nisu ludi da nam daju LS ) . Ako prodjemo taj Serif puna kapa i bice odlicna jesen,ako ne,usrali smo sami sebe do kraja.
borrissey

Post by borrissey »

Mislim da je ekipa bila danas i emotivno i fizički iscrpljena. I pored toga stovreno dosta šansi, realizacija slaba. Nisam stručnjak, ali da jesam, mislim da bih više promešao karte i osvežio ekipu od četvrtka - možda da su Mijat, Kosović i Ađuru/Vuk, eventualno Barić počeli. Tako sam nešto očekivao, ali Nikolić sigurno ima svoje razloge.

Ostaje žal što nismo nastavili seriju i dizali samopouzdanje do Šerifa. Osim toga, mene brine što i onda kada ne briljiramo (iako daleko da smo danas bili loši), znamo da kiksamo što nas može skupo koštati (pobedničke ekipe dobijaju i utakmice u kojima igraju loše). No, život ide dalje, ovo svakako nije katastrofa, igrače moramo podržavati i dalje maksimalno, a ne da padnemo i mi i oni posle jednog remija.
the Gari

Post by the Gari »

Vojvodina uglavnom počinje sezonu rezultatom 0:0 uz igru s apsolutnim nedostatkom jaja, danas smo isto odigrali 0:0 ali je utisak daleko bolji. I to je već nešto. Da su dve lopte ušle (a moglo je i mnogo više) već bi se ovde pisalo o tituli, najboljem startu u xy godina i tako sve po redu. Jebiga, nekada te neće i to je to. Bolje je ovako nego da smo ih nakantali kako bi se izvadili za nekih mršavih 0:0 u Bursi gde nas nije htelo. S druge strane, ja da gledam koliko i kako su startovali blizanci, boli me baš pimpek. Bićemo treći svakako, ali uz "ukus u ustima" koji imamo ovih dana, nemam veliki problem s time. Što se ostalih utisaka tiče, Škuletić ne može da iga 90 minuta čak ni onda kada ga dobro krene (npr u Budimpešti). Plus, kako je već rečeno, odvikli smo se od ovih superligaških timova, seljačenja i izležavanja, al' kako vidim ućićemo brzo u štos.

I naravno, hit dana bio je skandiranje the Uredniku Portala. Svaka čast za ekipu sa Divljeg Zapada na tolikoj konzistentnosti. Ja sam mislio da će se to viknuti koji put na početku utakmice, ali ovo je bila ozbiljna akcija!
:devil:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
kowalski

Post by kowalski »

vosa do groba wrote:
kowalski wrote:
Ne pricam o pojedincu, pricam o celom timu. Zavrsnica danas jeste bila 0, ali igra nije. Da te pitam, jesi li zadovoljan igrom tima veceras?
Da, ali valjda je vreme da napravimo jednom i taj iskorak mimo onog "igrali smo i borili se maksimalno, a rezultat 0".

Kren'o bi na stadion samo zbog pozdrava toj seljacini sa razglasa, ali ne mogu da progutam onu fresku i dalje.
Last edited by kowalski on Mon Aug 12, 2013 12:52 am, edited 1 time in total.
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

ssta je sa denkovicem,ako nije bolji od bilbije i skulete sto smo ga dovodili,ima jos puno da se igra i dobar deo pojacanja je kasnije stigao tako da u buducnosti ocekujem mnogo vise i bolje.nije ni sad lose hvalio je go.nije lako nadigrati donji srem.stvarno smarate sa abuom,jeste zaboravili rasprodaju bodova od prosle godine na karadjordju.
fare

Post by fare »

Edit: Imas Firmin forum pa ih tamo pitaj.

Administracija
budababa

Post by budababa »

Momcima se nema šta prigovoriti jer su pre samo par dana imali put do Turske, demolirali klub iz njihovih Top 5 i vratili se nazad u Srbiju. Večeras jednostavno nismo imali sreće, a ispromašivali smo se za Riplijevo "verovali ili ne". Falila nam je ta leva strana i fer je reći da su Nastić i Bilbija totalno zakazali večeras, ostavivši Vuleta i Envera da se po desnoj strani bore za šanse, što je bilo provaljeno od strane protivnika. Na to treba dodati indisponiranog Poletanovića, koji ume mnogo, mnogo bolje, kao i očigledno istrošenog Vranješa, što su Sremci na sredini terena itekako iskoristili. I uz tih par slabijih partija pojedinaca večeras uspeli smo da napravimo 15ak šansi i napravimo strahovit pritisak na ekipu koja se orijentisala na bunker. Da su od tih 15 ušle dve ili čak jedna lopta u gol, pisali bi hvalospeve i pevali "ćiribu-ćiriba" na kraju. Uvek smo pričali da je rezultat u drugom planu kada momci izginu na terenu, večeras smo imali takav slučaj, nemojte da sami sebi skačemo u usta... Tek je početak, od četiri prvoplasirana tima iz prošle sezone ubedljivo smo najviše pokazali u prvom kolu, druga je stvar što se nekome na srebrnoj tacni servira pobeda i pljujem na ta tri boda, kao što bih pljuvao i na naša tri da smo dali gol iz penala. Čak i da je bio penal, prezirem te što se sviraju u 95. minutu utakmice, ostave gorak ukus u ustima za koga god da su svirani. Idemo dalje, konačno jedan četvrtak bez evropskih obaveza i prilika za momke da napune baterije i "pojedu" Voždovac naredni vikend.

P.S. Prestanite sa pominjanjem ličnih imena na forumu, što se odnosi na skandiranje uredniku portala zvaničnog sajta. Neću da se izjašnjavam uopšte da li je zasluženo ili ne, ali sledeći ko bude citirao povike sa Zapada večeras dobija sedam dana odmora (od foruma).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
playmaker

Post by playmaker »

http://www.sportnetwork.rs/play/58229/" onclick="window.open(this.href);return false;

5 zicera + penal!
Sad tek kada vidim snimak place mi se jos vise, pojedine sanse je bilo teze promasiti ali stvarno.

Protiv bunkera nekada nismo mogli ni sansu stvoriti i ovo je valjda neki pomak. :roll:
Locked