Ljudi prestanite da mracite !
Uvek moze bolje, ali setite se Govedaricinih prasica, ej.. !!! Tada smo mastali o reflektorima, semaforu, pa i jeben*m stolicama.. Nismo mogli ni usrano trece mesto da nagrebemo.. Ok, nije ni sad savrsena situacija, ali nesto se desava, mrda.. Tim je svake godine sve jaci.. Bageri drndaju, zapad postaje mali.. Igramo finala kupa.. Ok, nismo napravili ni jedan konkretan rezultat, ali bice i toga.. Evo zgazili smo Bursu.. Pa draza mi je ta pobeda, nego da smo 3 kupa uzeli.. Da mi je neko rekao: "Izbacicete Bursu, igracete plej of sa Serifom", pa ja bih za to momentalno menjao i kup i titulu.. I dupe bih dao..
Sto se Abua tice, istina je verovatno negde na sredini.. Serendaju i uprava i on.. Cinjenica je da ga u poslednjih par utakmica nije krasila ona za njega karakteristicna srcanost.. Ali opet je odigrao sjajno i doneo nam puno srece i radosti.. Abu je LEGENDA i zasluzuje da o njemu mislimo samo najbolje ! Zasluzio je da ide, neka ide, hvala mu na svemu..
Sto se tice uprave, ok, verovatno ni ona nije savrsena, ali u ovoj nasoj jadnoj zemlji nista nije savrseno.. Pustite ljude da rade.. Lako cemo gundjati i urlati, ako bude potrebno.. Dosao je Lekovic ! Ej Lekovic ! Pa svake godine su crveno i crno

uzimali te najbolje igrace iz lige.. Dosao je Vukcevic ! Postoji sansa da mozda potpise i Lane.. Tu nam je Vule koji ubija, nema mu ravnog u ligi, tu je Trax, dosli su Vranjes i Alivodic.. Ne zna se koji je bolji.. Setite se onih prelaznih rokova kad smo prodavali po 3,4 igraca, a dovodili pola Bezanije..
Trener - BOMBA !
Dajte bre malo pozitivne energije, da izbacimo te serife, pa da svi zajedno slavimo i cugamo na trgu..

A siguran sam, bice jos puno razloga za slavlje..