Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust
Ne moramo svi da pisemo da smo potpisali, pa ko nije potpisao je moron najveci, to je minut posla. Nego serujte na fb zidove ovaj link da i oni koji nisu clanovi foruma potpisuju, saljite prijateljima, svima koga poznajete!

- madda fakka
Pazi sa druge strane sam cuo da to milionce dobijaju klubovi koji su napunili 100 godina a da su u svojoj istoriji morali igrati neko UEFA takmicenje... A za OFK, Javor, Hajduk verujem da ti iz UEFA znaju da su izmislili te godine osnivanja. Evo sad se setio da je to neko i javno napisao (ovo cupam iz nekog malog mozga) na nekom portalu ili novinama o tom milioncetu... E sad sam samog sebe zbunioWeAreTheFirm wrote:Gotovo sam siguran da su to budalastine, postoji na stotine klubova koji imaju sto godina, ili im se blizi ta cifra, ne znam ni ko je uopste provalio tako nesto plus samo kod nas ima mnogo klubova sa laziranom istorijom pa su i OFK, pokojni Hajduk i Javor "stogodisnjaci" a nesto mi kaze da bi u slucaju klubova sa tako malim budzetima odmah saznali da im je UEFA poklonila milionce...madda fakka wrote: Salu na stranu sta je sa onim milioncetom za 100 godina postojanja? Jel to stvarno postoji ili je samo mit? Znam da je 6.3.2014. zvanicni datum tj rodjendan, hoce biti nesto od toga?

I Bog je Slaninar...
Toto Riina wrote:Ovo je SAN, da bi se ostvario moramo da verujemo i borimo se za to![]()

AJMO CRVEN-BELI !!!

Ima da probijemo kapacitet trga!
Nadam se da ce biti potrebno obavestenje da se dodje koji sat ranije kako ne bi ostali bez mesta.

Nadam se da ce biti potrebno obavestenje da se dodje koji sat ranije kako ne bi ostali bez mesta.

Ljudovi easy..
Predpostavljam da znate da cak iako bi se ovo desilo ,u organizaciji grada ili kluba, to je skup gradjana ,dakle bez odobrenja
murije nema nista.
A znamo da bi moglo doci do potencionalnih nereda ukoliko bi se domaci izrodi pojavili ..dakle nije to bas tako jednostavno
odraditi kako vama deluje,a upravo zbog toga posto to moze biti izgovor da se ipak ovo ne dozvoli, dakle ipak bi po meni
bilo bolje da se organizuje ovo na stadionu, i tu cak da ne bi dolazilo svako go**o ,bi mogli simbolicno sa stojom da se plati ulaz.
Konkretno , da se otvori samo zapad, da se stavi veliki video bim da sredinu terena ,i da se pusti 4.500 karata ,koliko ima stolica na zapadu ,i podtribinskom prostoru nek se obezbedi pice i grickalice i eto nesvakidasnjeg dozivljaja.
Cak sta vise mogo bi recimo al sad bas lupam ,da Sinalco bude sponzor ovoga ,da recimo ima monopol na pice,i nek svaki drugi navijac kupi 1 flasu eto im 2000 prodatih flasica ,a za te pare mogu da plate ekipu koja bi montirala bim.
A klub ,ukoliko bi bio pun zapad, zaradio bi 450.000din.
Predpostavljam da znate da cak iako bi se ovo desilo ,u organizaciji grada ili kluba, to je skup gradjana ,dakle bez odobrenja
murije nema nista.
A znamo da bi moglo doci do potencionalnih nereda ukoliko bi se domaci izrodi pojavili ..dakle nije to bas tako jednostavno
odraditi kako vama deluje,a upravo zbog toga posto to moze biti izgovor da se ipak ovo ne dozvoli, dakle ipak bi po meni
bilo bolje da se organizuje ovo na stadionu, i tu cak da ne bi dolazilo svako go**o ,bi mogli simbolicno sa stojom da se plati ulaz.
Konkretno , da se otvori samo zapad, da se stavi veliki video bim da sredinu terena ,i da se pusti 4.500 karata ,koliko ima stolica na zapadu ,i podtribinskom prostoru nek se obezbedi pice i grickalice i eto nesvakidasnjeg dozivljaja.
Cak sta vise mogo bi recimo al sad bas lupam ,da Sinalco bude sponzor ovoga ,da recimo ima monopol na pice,i nek svaki drugi navijac kupi 1 flasu eto im 2000 prodatih flasica ,a za te pare mogu da plate ekipu koja bi montirala bim.
A klub ,ukoliko bi bio pun zapad, zaradio bi 450.000din.
Last edited by shecky on Tue Aug 13, 2013 10:10 pm, edited 1 time in total.
U dobroj organizaciji koja krene na vreme sve se moze organizovati! Uostalom, cela zemlja podrzava Vojvodinu u ovom momentu, nece biti organizovanih provokacija sigurno. A pojedinci sigurno nece biti dovoljno glupi da tako nesto urade. Uostalom, kao da ne bi mogli da provociraju manje grupe slaninara rasporedjene u kaficima. A ima i kafica koji ce kombinovano prenositi partizan i Vojvodinu. Tako da sa tog aspekta ne bi smeli da uskrate dozvolu.
Ovo sto sam napisao je u sustini toliko jednostavno realizovati da bih i ja sam mogao to da uradim uz dozvolu i
saglasnost FKV.. veoma prosto.
Helm sto se murije tice ,njih ne zanima ko koga podrzava nego dal postoji rizik,a u ovom slucaju definitivno postoji ,tako da..
saglasnost FKV.. veoma prosto.
Helm sto se murije tice ,njih ne zanima ko koga podrzava nego dal postoji rizik,a u ovom slucaju definitivno postoji ,tako da..
Tako da oni treba lepo da obezbede skup sto grad treba da im plati sitno i nema problema. 

Ako rizik postoji, onda stadion. Na stadion se ne dolazi slučajno. Tu bi došli samo oni koji zapravo hoće da gledaju utakmicu. Na stadionu može da prođe i ideja sa naplatom karata a na trgu nikako. Ja glasam za stadion.
Ja sam vise za trg, ali sad nije vreme da se o tome raspravlja. Kada bude sve bilo spremno da se posalje zahtev onda treba videti sa gradonacelnikom kakve su nam opcije u teoriji.
Ne pricam ja o tome gde bih ja vise zeleo nego pricam o realnosti jer nije sve samo ajmo tamo da se okupimo i to je to ..
-
Ako postoji rizik, onda ništa, zaključaćemo se u naš stadion, shodno proverenom Palminom receptu za homo populaciju... Šta ti je naš ravničarski mentalitet
Ljudi, pa postoji izvestan bezbednosni rizik kod svakog masovnijeg okupljanja. Da li mislite da se npr. u Splitu razmišljalo da li da se skup povodom stogodišnjice Hajduka održi, jer tobože pola zemlje navija za Dinamo, a tu je i FK Split? Policija između ostalog i služi da takve skupove obezbeđuje.
FK Vojvodina je jedini novosadski superligas, koji slavi 100 godina postojanja. FK Vojvodina bi mogla, i trebala biti brend Novog Sada. To što se kod nas razmišlja i o mogućim izgredima navijača blizanaca na jednom takvom skupu, svojevrsna je anomalija našeg društva, koju bar mi ne bismo trebali ćutke prihvatiti ako želimo da je ispravimo.

Ljudi, pa postoji izvestan bezbednosni rizik kod svakog masovnijeg okupljanja. Da li mislite da se npr. u Splitu razmišljalo da li da se skup povodom stogodišnjice Hajduka održi, jer tobože pola zemlje navija za Dinamo, a tu je i FK Split? Policija između ostalog i služi da takve skupove obezbeđuje.
FK Vojvodina je jedini novosadski superligas, koji slavi 100 godina postojanja. FK Vojvodina bi mogla, i trebala biti brend Novog Sada. To što se kod nas razmišlja i o mogućim izgredima navijača blizanaca na jednom takvom skupu, svojevrsna je anomalija našeg društva, koju bar mi ne bismo trebali ćutke prihvatiti ako želimo da je ispravimo.
+1Sima Strahota wrote:Ako postoji rizik, onda ništa, zaključaćemo se u naš stadion, shodno proverenom Palminom receptu za homo populaciju... Šta ti je naš ravničarski mentalitet![]()
+2Sima Strahota wrote:Ako postoji rizik, onda ništa, zaključaćemo se u naš stadion, shodno proverenom Palminom receptu za homo populaciju... Šta ti je naš ravničarski mentalitet![]()
Isto je kao na protestu, obezbedi se skup i odrzi. Nikakav problem, zato i pisemo peticiju da bi se grad potrudio da organizuje. Da mozemo sami ne bi nam ni trebala peticija.
-

Potpisao i brat Tole