Slažem se s Radojem. Problem koji mi imamo sa Karadžićem je nešto totalno drugo u odnosu na "problem" koji cigani imaju s njim. Oni su samo frustrirani činjenicom da im se prvi put u istoriji dešava da je crni brat povezao duži period u kom uspešnije krade i namešta od njih, iliti što je rekao pre neki dan onaj novinar Sportskih "voleli bi da su oni bliže jaslama". Nama, s druge strane, Karadžić sam po sebi je nebitan lik, jer on je samo jedan od izdanaka sistema koji nas j**e decenijama, istog sistema čiji su istaknuti predstavnici i Ćoki, Tončev, Kokeza, Džajka i ostala kriminalno-udbaška banda sa one slike iz ivanjičke "lože". Mi tu ne možemo niti treba da biramo strane, jer smo po prirodi na suportnoj strani u odnosu na sve njih u paketu. Karadžiću naravno želim da ostane bez fotelje i da završi iza rešetaka, ali to samo po sebi nama ništa ne znači, jer jedino za šta mi treba da se borimo je totalna promena i razmontiravanje trenutnog sistema, što ne deluje da je realno da se desi u kratkom roku. Ismejao sam se kao lud juče kad sam video neki ciganski komentar/apel, ne znam odakle je to, uglavnom kaže da treba stvoriti sistem u kom bi i Vojvodina/Sloboda/Radnički mogli da budu prvaci itd.

Lepo su se setili toga sada kada im je jasno da ni sedmu godinu za redom neće biti prvaci, baš me zanima da li bi bili toliko velikodušni da oni ovako "dominiraju" kao crni blizanac im.
Tako da, Helm, izvini jebiga, znam da si taj link postavio iz najbolje namere, ali ne mogu da potpišem cigansku peticiju.

Da su je napravili recimo Pazarci koji i imaju najviše prava da je naprave u ovom momentu - potpisao bih, ovako ovo je klasično cigansko "drž'te lopova".