Njegovi su ispali, tako da ne znam bas kakva ce biti odluka.salefkv wrote:Toto Riina wrote:gradonacelnikns@novisad.rs
Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

- Toto Riina
Mozda mu slati mailove sa zahtevom za oragizovanje prenosa, pa na kraju poslati i peticiju 

Glavno je da se to uradi na vreme (to jest da ne zakasnimo sa slanjem) i da imamo sto vise potpisanih. Ja smatram da treba cekati sve dok je porast potpisanih na visokom nivou, ali i poslati najkasnije u ponedeljak. Naravno, ako od petka do subote ne potpise vise od 50-100 ljudi saljimo u subotu. Takvo je moje razmisljanje. 3.000 je po meni neka bas uticajna brojka jer mu to dodje oko 1% populacije grada. 

-
Po meni, ne treba previše žuriti sa slanjem, slaninari smo, sporo palimo. Ili mu možda za početak samo mejlom akrenuti pažnju pa kasnije ponovo.
Ko zna, ako i rezultat i igra u prvoj tekmi budu na nivou, možda nastane ložana kao pred Bursu/finale kupa pa skupimo i 20.000 potpisa. Kažem, slaninari smo
Ko zna, ako i rezultat i igra u prvoj tekmi budu na nivou, možda nastane ložana kao pred Bursu/finale kupa pa skupimo i 20.000 potpisa. Kažem, slaninari smo

Ideja je odična, poenta je da ceo centar grada bude crveno -beo i preplavljen Firmašima ,da trg gori ,a to što će biti i slučajnih prolaznika i nekih indijanaca nije bitno uopšte ako dodje 4-5 hiljada pravih ljudi ,to je već dovoljno da se napravi odlična atmosfera ,a i da se jasno pokaže čiji je ovo grad ,suštini uvek sam podržavao to izmeštanje priče i van stadiona u odredjenim prilikama kao što je ranijebilo okupljanje u Porti i koreteo iz centra protiv Atletika , pa proslava 20 godina na Tvrdjavi ,početak sezone na Štrandu, pa onaj protesni skup protiv fix ideje da blizanci igraju u NS-u,to sve doprinosi popularizaciji kluba .
Danas do 15.00 peticija potpisana 1.270 puta. Samo napred slaninari!!!!!
Vojvodina, jedna jedina!
- kafe bagdad
НИКАКО не организовати такве и сличне "спектакле" јел ћемо врло брзо постати и ми мини државни клуб са свим карактеристикама које уз то иду, а то нам никако не треба. Пре неки дан смо добили и уводник на спортској страни "Политике", београдски штампани и електронски медији се утркују у хвалоспевима, а све више "браће" нас "готиви". Настави ли се са оваквим anticasual активностима (под условом да се пласирамо у ЛЕ) ФК Војводина ће постати ФЕНСИ БРАТЕ.
Ja od politicara ne bih trazio nista. Prvo, to je nacin na koji funkcionisu
, drugo sami ce se oni javiti ako Vojvodina napravi neki zapazeniji rezultat (udje u LE npr, isto kao sto se javljaju osvescene Zike i slicna bratija, da organizuju prijem u gradskoj kuci i skupe par sitnih poena). Od svake gradske i drzavne politicke strukture u poslednjih 20 godina Vosa je dobila kitu, pa bi svima njima istom merom trebalo i uzvratiti, ako pokusaju da usicare nesto. Zurke i gledanja da, ali u reziji kluba ili sponzora, ni slucajno drzave/grada, jer ce to biti pretvoreno u klasicnu voja nedeljkovic zabavu miliona, a od popularizacije kluba na taj nacin nema nista.

Bice interesantna situacija da Grad organizuje prenos a gradonacelnik i njegov zamenik B.I. se ne pojave jer navijaju za musavu cergu...
Ili se pojave a svi ih podsecaju na to.
Koji od ova dva scenarija vam se vise svidja?
Mozda bolje da se organizuje peticija za navijacki voz za Moldaviju?
To bi bila zabava...
Mozda bolje da se organizuje peticija za navijacki voz za Moldaviju?
To bi bila zabava...

Meni se najviše sviđa scenario gde se oni popišani pojavljuju dok mi slavimo pobedu i kao čestitaju nam sa sve onim poznatim kiselim smeškom,johnny wrote:Bice interesantna situacija da Grad organizuje prenos a gradonacelnik i njegov zamenik B.I. se ne pojave jer navijaju za musavu cergu...
...
a mi i vičemo cigani, cigani..

Da se lepo za sva vremena nauče budući gradonačelnici da se navija za klub iz svog grada.
http://www.butasport.rs/2013/08/i-abuba ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Po meni ovo što je napisao Kowalski je režim funkcionisanja koji definitivno treba da nam bude cilj, na duge staze, ako planiramo da budemo oziljan i trajan klub.
A u ovom trenutku klub krpi kraj s krajem, dok sponzore nemamo. Naravno pod sponzorima ne mislim na mala preduzeća kojih imamo u sponzorskom pulu koliko hoćeš. Jedini način, po meni, da privučemo te sponzore jeste da nas oni vide. Na terenu, na tribinama, po gradu, u medijima. Da li biste vi kao vlasnik neke firme sponzorisali klub koji dobije donji desni ugao 4. strane Ruznala i dopunjuje stranu sa čituljama u Novostima?
Moje mišljenje je da sad treba mi da iskoristimo Grad, na isti način kako oni nas koriste svaki put kad im zatreba (čitaj kad se primakne kraj mandata). Lopta je sad u našim rukama/nogama, postigli smo neki mini-uspeh, imamo igru, medijski smo propraćeni, sad više mi trebamo njima nego oni nama i to treba iskoristiti. Ne mora to biti prenos kod Miletića, ali ovakvo stanje stvari nekako treba iskoristiti.
A u ovom trenutku klub krpi kraj s krajem, dok sponzore nemamo. Naravno pod sponzorima ne mislim na mala preduzeća kojih imamo u sponzorskom pulu koliko hoćeš. Jedini način, po meni, da privučemo te sponzore jeste da nas oni vide. Na terenu, na tribinama, po gradu, u medijima. Da li biste vi kao vlasnik neke firme sponzorisali klub koji dobije donji desni ugao 4. strane Ruznala i dopunjuje stranu sa čituljama u Novostima?
Moje mišljenje je da sad treba mi da iskoristimo Grad, na isti način kako oni nas koriste svaki put kad im zatreba (čitaj kad se primakne kraj mandata). Lopta je sad u našim rukama/nogama, postigli smo neki mini-uspeh, imamo igru, medijski smo propraćeni, sad više mi trebamo njima nego oni nama i to treba iskoristiti. Ne mora to biti prenos kod Miletića, ali ovakvo stanje stvari nekako treba iskoristiti.
- Toto Riina
Ognjen Karisik uradio kompletnu analizu meca Dinamo - Serif i tako verovatno pomogao strucnom stabu i nama navijacima da se do detalja upoznamo sa protivnikom koji mora biti pobedjen

Sada ce nas Petar Skuletic znati koji je kljuc za het trik i mrvljenje Moldavaca!
Njihova dva igraca koji su i nosioci igre, Luvanor(nase nesudjeno pojacanje) i musavi Kadu.

Sada ce nas Petar Skuletic znati koji je kljuc za het trik i mrvljenje Moldavaca!
Njihova dva igraca koji su i nosioci igre, Luvanor(nase nesudjeno pojacanje) i musavi Kadu.

Slazem se sa Simom. Uopste ne smatram nekim povezivanjem kluba i politike sto trazimo od naseg grada da omoguci pracenje svog kluba. Uostalom, takodje se to ne moze uporediti sa blizancima jer oni dobijaju sakom i kapom od drzave, a ne od grada Beograda. Odnosno, to je isti djavo. Ali poenta je da lokalne samouprave i treba da podrzavaju svoje sportske klubove sve dok oni ne postanu necije privatno vlasnistvo. Jer Vojvodina doprinosi Novom Sadu, zbog cega onda Novi Sad ne bi doprineo Vojvodini? A najmanje sto moze da se uradi jeste da se organizuje jedan masovni prenos za Vojvodinase, lokal-patriote i dobronamerne ljubitelje fudbala. I s obzirom na broj zainteresovanih ljudi, bio bi veliki poraz grada kad ne bi mogli da organizuju jedan takav dobronamerni i siroko podrzani skup gradjana.
Toto ,izvinjavam se al ko je taj Ognjen? Posto zaista ne znam,inace svaka cast.
Elem ,budite uvereni da gradonacelnik 100% vec zna za ovu peticiju, i siguran sam da ce i biti odradjena nasa zelja.
Ali iskreno ,po meni bi klub trebao da bude taj koji ovako nesto treba da organizuje , u saradnji sa gradskim strukturama tipa mup Novi Sad,Cistoca,hitna pomoc itd itd .
Meni je svejedno na kraju ko ce biti organizator ali po meni je logicnije da to bude klub a ne grad,tj da klub uputi zahtev gradu na konto nase inicijative.
ps elem sto se same peticije tice ,polako ljudi ,ima jos 8 dana do prve tekme .. slobodno mozemo sacekati bar jos 10tak dana ,po meni ce se skupiti mozda i 5.000 "potpisa" , mada to i nije toliko bitno, pa onda poslati ,tj 4-5 dana pre revansa, valjda im je dovoljno toliko vremena da se organizuju
Elem ,budite uvereni da gradonacelnik 100% vec zna za ovu peticiju, i siguran sam da ce i biti odradjena nasa zelja.
Ali iskreno ,po meni bi klub trebao da bude taj koji ovako nesto treba da organizuje , u saradnji sa gradskim strukturama tipa mup Novi Sad,Cistoca,hitna pomoc itd itd .
Meni je svejedno na kraju ko ce biti organizator ali po meni je logicnije da to bude klub a ne grad,tj da klub uputi zahtev gradu na konto nase inicijative.
ps elem sto se same peticije tice ,polako ljudi ,ima jos 8 dana do prve tekme .. slobodno mozemo sacekati bar jos 10tak dana ,po meni ce se skupiti mozda i 5.000 "potpisa" , mada to i nije toliko bitno, pa onda poslati ,tj 4-5 dana pre revansa, valjda im je dovoljno toliko vremena da se organizuju