Liga Evrope - sezona 2013/14

Helm

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

Post by Helm »

To sto shecky kaze skroz ima smisla. Mozda bi Nusa mogla da preda gradonacelniku inicijativu. :deal:

Evo, ja bih se dobrovoljno zrtvovao da predocim Nusi u 4 oka nasu ideju. :mrgreen:
N13

Post by N13 »

Pa sigurno je da gradonacelnik, pa i mup, zna za peticiju, ali opet trebalo bi poslati neko pismo gradonacelniku. Neko ko ume lepo da sastavlja :D da lepo napise koliko ta utakmica znaci za grad Novi Sad, navijace, simpatizere Vojvodine, kao i ostale Novosadjane. Koliko dugo Novi Sad ceka uspeh fudbalskog kluba, da bi ulaskom u Ligu Evrope u Novi Sad dosao jedan Totenhem, Milan, Udineze i ko zna koji Evropski velikani. I kako mi navijaci zelimo ZAJEDNO da ispratimo tu poslednju utakmicu u pozitivnoj, veseloj atmosferi, pa ako Bog da se plasiramo, da priredimo i docek igraca iz Moldavije. Ako smatraju da je nemoguce to organizovati u centru iz bezbednosnih razloga i/ili vremenskih prilika, alternativna idej moze biti i organizovanje na stadionu na semaforu.

Nesto u tom fazonu lepo sastaviti i poslati gradonacelniku... verujem da moze biti nesto od ovoga.
salefkv

Post by salefkv »

N13 wrote:Pa sigurno je da gradonacelnik, pa i mup, zna za peticiju, ali opet trebalo bi poslati neko pismo gradonacelniku. Neko ko ume lepo da sastavlja :D da lepo napise koliko ta utakmica znaci za grad Novi Sad, navijace, simpatizere Vojvodine, kao i ostale Novosadjane. Koliko dugo Novi Sad ceka uspeh fudbalskog kluba, da bi ulaskom u Ligu Evrope u Novi Sad dosao jedan Totenhem, Milan, Udineze i ko zna koji Evropski velikani. I kako mi navijaci zelimo ZAJEDNO da ispratimo tu poslednju utakmicu u pozitivnoj, veseloj atmosferi, pa ako Bog da se plasiramo, da priredimo i docek igraca iz Moldavije. Ako smatraju da je nemoguce to organizovati u centru iz bezbednosnih razloga i/ili vremenskih prilika, alternativna idej moze biti i organizovanje na stadionu na semaforu.

Nesto u tom fazonu lepo sastaviti i poslati gradonacelniku... verujem da moze biti nesto od ovoga.
Ja predlazem da Helm lepo to sklopi, on ima jako lep fond reci, zna covek da sklapa pa to ti je, i onda kada napise da svi sa foruma istu poruku na email posaljemo gradonacelniku.
madda fakka

Post by madda fakka »

N13 wrote:Neko ko ume lepo da sastavlja :D da lepo napise koliko ta utakmica znaci za grad Novi Sad, navijace, simpatizere Vojvodine, kao i ostale Novosadjane.
Turija reaguj :cheers: :cheers:
I Bog je Slaninar...
Helm

Post by Helm »

Sale, cenim poverenje ali ima ovde mnogo kvalitetnijih na tom polju od mene. :)
salefkv

Post by salefkv »

Helm wrote:Sale, cenim poverenje ali ima ovde mnogo kvalitetnijih na tom polju od mene. :)
Nov sam na forumu pa nisam previse upucen ;) (2012 sam napravio nalog, ali ga nisam koristio, samo sam citao sa sajta ;) )
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

The Gari , ovo je posao za tebe :wink:
Io odio Belgrado
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ja sam jutros, na svoju ruku i u svoje ime poslao gradonaćelniku sledeći mejl:

Poštovani Gradonačelniče,

22. i 29. avgusta 2013. godine odigraće se utakmice play off-a za Ligu Evrope između FK Vojvodine i FK Šerif Tiraspolj (Moldavija).
FK Vojvodina ima veliku šansu da se kvalifikuje za grupnu fazu takmičenja u Ligi Evrope, što bi bio najveći sportski uspeh u poslednjih dvadeset godina.

S obzirom da se druga utakmica ovog duela igra u Moldaviji i da, zbog komplikovane procedure oko izdavanja viza za Moldaviju, veliki broj navijača Vojvodine neće biti u prilici da uživo gledaju meč ovim putem želim da Vas zamolim da učinite sve što je u Vašoj moći i organizujete prenos putem video bima na Trgu Slobode ili drugoj adekvatnoj lokaciji u gradu.

Organizacijom prenosa bi ste pokazali da grad stoji iza svog kluba, koji idućeg proleća slavi vek postojanja, a Vaši sugrađani-navijači Vojvodine bi Vam bili izuzetno zahvalni za takav gest.

S poštovanjem,

Nadam se da ne zamerate...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

:greenbutt: kowalski :greenbutt:
Jataganac

Post by Jataganac »

Gradski trg je javni prostor otvoren za sve , dakle nije nužno da Gradska vlast i političari iz iste organizuju dogadjaje ,skup se jednostavno prijavi u policiji nadležnim gradskim strukturama , a organizator može biti i klub i bilo ko drugi,tako da nema potrebe da dolazi ni gradonačelnik ,niti bilo koji cirkuzant iz vlasti već da se napravi čisto Vojvodinaška i Firmaška fešta , naravno ukoliko postoji volja ljudi iz kluba i sponzora da to finansiraju ,a kontam da to nije preskupo .
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Ljudi, potpisi dolaze sve sporije u zadnjih sat vremena... Moraćemo još više da reklamiramo ovu peticiju... Trenutno smo na 1723 potpisa...
franco

Post by franco »

Sima Strahota wrote:
franco wrote:So if you pass us and introduce into the group stage in League of Europe, we will be happy
We´ve got a dillemma here, what´s the price of a visa for you country, and do we need them? Did your fans travel to Zagreb, how long did it take them?
yes, the Serbian citizen must pay for visa in Moldova. About the price? In one interview I read that visa in Moldova costs 65 $ or 30$ for organized group (more than 10 men)
noxterns

Post by noxterns »

Pozdrav svima.Samo da javim Vosa-Sheriff se igra u 20.30h
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chana

Post by Chana »

shecky wrote:Toto ,izvinjavam se al ko je taj Ognjen? Posto zaista ne znam,inace svaka cast.
Nisam Toto, ali njegov post Ti je na str. 134, pa Ti ga postavljam da se upoznaš sa radom gosp. Ognjena...
Toto Riina wrote:Menadzer Ognjen Karisik postavio analizu Serifa. Hvala mu!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=h56t5pde ... CT7AcgusdQ[/video]
MORAM DA POHVALIM OVAJ DOPIS "prijatelja fudbala":
prijatelj fudbala wrote:Ja sam jutros, na svoju ruku i u svoje ime poslao gradonaćelniku sledeći mejl:

Poštovani Gradonačelniče,

22. i 29. avgusta 2013. godine odigraće se utakmice play off-a za Ligu Evrope između FK Vojvodine i FK Šerif Tiraspolj (Moldavija).
FK Vojvodina ima veliku šansu da se kvalifikuje za grupnu fazu takmičenja u Ligi Evrope, što bi bio najveći sportski uspeh u poslednjih dvadeset godina.

S obzirom da se druga utakmica ovog duela igra u Moldaviji i da, zbog komplikovane procedure oko izdavanja viza za Moldaviju, veliki broj navijača Vojvodine neće biti u prilici da uživo gledaju meč ovim putem želim da Vas zamolim da učinite sve što je u Vašoj moći i organizujete prenos putem video bima na Trgu Slobode ili drugoj adekvatnoj lokaciji u gradu.

Organizacijom prenosa bi ste pokazali da grad stoji iza svog kluba, koji idućeg proleća slavi vek postojanja, a Vaši sugrađani-navijači Vojvodine bi Vam bili izuzetno zahvalni za takav gest.

S poštovanjem,

Nadam se da ne zamerate...
:klanjanje: :klanjanje: :klanjanje:

Nema tu šta da se zameri: "Fino, kulturno, s merom..." :cheers:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Ljubomir1996 wrote:Ljudi, potpisi dolaze sve sporije u zadnjih sat vremena... Moraćemo još više da reklamiramo ovu peticiju... Trenutno smo na 1723 potpisa...
Potpisao i Kadu :greenbutt: ,nego jel iko skontao sta je pazaraca potpisalo peticiju?
Locked