Liga Evrope - sezona 2013/14

shecky

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

Post by shecky »

Cano ako procitas i ranije postove videces da ja ne pricam sa mog licnog aspekta.
To sto ti i ja mozemo zbog raznoraznih razloga da priustimo sebi da damo 1000din za dnevnu kartu ne znaci da svi to mogu da urade.

Problem je sto ste svi vi ovo shvatili licno ,a da ustvari ja uopste nisam o vama pricao nego u upravi tj o onom koji odlucuje o ceni karata.

Ti mene optuzujes da tako kazem ,da kukam za pare ,a ovamo dajem vise para jer nemam sezonsku,ja to tako razumem.
A sa druge strane vi kukate sto ste morali dati 4000din za sezonsku (ako je druga cena ispravite me) , iako ste je mogli dobiti za 2000din jer vam je tako obecano.
Samo mi nije jasno jel kukate zbog para ili zbog obecanja? Ako kukate zbog obecanja ,ondak ste u pravu ali stvarno ne vidim razlog da budete iznenadjeni ,ko da niste navikli i na gore stvari tipa Bari ,rat sa glodarima ,idemo u UEFA ..pa od jednom mirmirmir i slicno.

Meni su uostalom te pretplatne karte presmesne i totalno amaterske..
Po meni bi trebala da postoji clanska karta,i tek na osnovu nje da moze da se kupi pretplatna koja bi morala izgledati ozbiljnije od sadanje , pa onda recimo uz tu clansku kartu bar da mozes imati neki popust u zvanicnoj klupskoj prodavnici koja ne postoji.

Al dobro ,nebitno, nisam u pravu brisite sve postove.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Meni samo jedna stvar nije jasna,koliko smo mi trazili turcima za prenos iz NS-a? Valjda je neko nepisano pravilo da se dvomeci rade na principu reciprociteta(sto je potpuno logicno) ili vise i to ne vazi.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Koliko sam ja cuo rtv je turcima za 5k prodao prenos, a turci su trazili 25.
laki

Post by laki »

E ja sad pricam iz licnog aspekta i ne pada mi na pamet da citam kilometarske postove od prosle dve strane: Ako sam kupio sezonsku na kojoj pise da vazi za evropske utakmice, onda ona ima da vazi za evropske utakmice, sta se pravite pametni!? (Nek se niko ne uvredi ali da se neki prave pametni - prave se!) :!:
Image
Jole

Post by Jole »

shecky wrote: Po meni bi trebala da postoji clanska karta,i tek na osnovu nje da moze da se kupi pretplatna koja bi morala izgledati ozbiljnije od sadanje , pa onda recimo uz tu clansku kartu bar da mozes imati neki popust u zvanicnoj klupskoj prodavnici koja ne postoji.
Ah, kad bi samo u maloj meri licili na normalan klub...

Sa clanskom kartom kupujes sezonsku ili dnevnu ulaznicu preko interneta, salju ti kartu na kucnu adresu. Tako se posluje u normalnom svetu, najvise brige se posvecuje licima sa clanskom kartom kluba. Pored svake cene se istice popust za lica koja imaju clansku kartu (tu prvenstveno mislim na klupski shop, ali i na cenu pojedinacnih karata)i na taj nacin promovises clansku kartu i lagano siris navijacko jezgro (ne mislim na firmu, nego na redovne posetioce utakmicama). Uostalom ko je stavio veto na klupski shop? Prosto mi je ne verovatno da niko nema ambiciju da otvori jedan moderan i bogato opremljen klupski shop.

Cene karata za Serif? Skroz su pristupacne. Od utakmice sa Seltikom u Kupu Sampiona ovo je najveca utakmica Vojvodine. Svaka cast inter-toto kupu ali iz njega se ulazilo u prvo kolo Kupa UEFA, a ligaski deo je bio u drugoj rundi kupa UEFA, tako da je finale inter-toto kupa u rangu sa danasnjim trecim kolom kvalifikacija. Kako onda reci da je puno para. Ko ima para nek plati za centar zapada 700 dinara . Kome je puno 700 ima zapad bok po 500 dinara. Ako nece na boku da sedi za 500 dinara ima istok, uvece je utakmica pa mu nece smetati sunce. Kome je puno da da i tih 500 dinara ima za 300 sever pa nek ode u stranu do zapada ili istoka ili nek se popne iznad ulaza i niko ga nece dirati. Ako je pak nekome puno i tih 300 dinara, onda brate mili sedi kuci ti i nisi za stadion, da neces mozda za kutiju cigara za sednes u lozu???
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Владика
Administrator

Post by Владика »

Браво за Градоначелника! Сад би ваљало написати једно писмо захвалности!
Milan

Post by Milan »

Daleko je on jos od pozicije da mu se bilo ko od nas zahvaljuje...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:Daleko je on jos od pozicije da mu se bilo ko od nas zahvaljuje...
:!:
Kad uradi nešto KONKRETNO sem slikanja, kreveeljenja pred kamerama i čestitki, onda možemo da pričamo.
Io odio Belgrado
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

A i ova njegova izjava je suvise nadmena i nekako mi nije uopste ubedljivo izgledala, cak sta vise u nekim trenucima sam pomislio da me kao pojedinca, navijaca Vojvodine da izvinete, zaj***va. Kao npr. izjava da uopste nije bilo potrebe za peticijom! Jok,on je to eto i sam hteo da uradi,jel... Jedino sto je dobro sto imaju organizaciju,koja ce ako do toga dodje to dobro uraditi,nadam se. I da se razumemo, sa gradonacelnikom nista licno, samo relacija Slaninar-cigan :devil:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

On tu zapravo nista nije rekao, a jos manje je uradio.Tipa ako bude bice. Pa do juce nije bilo bozijeg radnika na tribini. Sad su se svi nesto uskopizdili k'o pred izbore. Drzi slovo o euforiji, obecava stadion. Koga on zajebava. Treba mu bar 50 milki da od Karadjordja napravi stadion. To sto je rekao da nije morala peticija, znaci "zabole me za vasu peticiju, ja bih to svejedno uradio zbog kamere i politickih poena".

Tako da nema lozenja i zahvaljivanja :greenbutt:
shecky

Post by shecky »

Podbara ti to ozbiljno? o0

Nema sta mi kome da se zahvaljujemo , Grad trosi nase lokalne pare na lokalnu stvar,i oni sami primaju platu od nasih para (poreza),sta ja ima bilo kome od bilo koje gradske vlasti da se zahvaljujem??
Владика
Administrator

Post by Владика »

Milan wrote:Daleko je on jos od pozicije da mu se bilo ko od nas zahvaljuje...
Да ли је позитивно одговорено на петицију која је потекла са једног навијачког сајта? Ако смо тражили нешто онда је ваљда ред да се и захвалимо када то добијемо? Ствар кућног васпитања, на томе ваљда инсистирамо?
Треба направити разлику између личног става о појединцу и позиције које он обавља.
Свака част Хелму за иницијативу, јесте да сам ја лично био против ње, урадила је плодом и одјекнула као права бомба! Још једном,свака част!
shecky

Post by shecky »

Gari moj nisi u pravu.. jes kucno vaspitanje sve to stoji ,ali ispada da sad mi treba da mu se zahvalimo sto je on sa nasim parama uradio nesto ..a mozda i nece uraditi to se jos ne zna.. ovo se odnosi i na obnovu stadiona.
Владика
Administrator

Post by Владика »

И пре смо имали градоначелнике, и пре су управљали "нашим" новцима а знамо какав је третман Војводина имала. Но, да се вратимо на тему, којима смета мој став(када тражиш нешто и добијеш, требао би да се захвалиш) ајде да наставимо преписку на п.м. да не гушимо тему! Живели! :cheers:
shecky

Post by shecky »

Podbara slazem se mada vidim kojom politickom bojom si ofarban ,ali ja sam reko da nema potrebe bilo kojoj vlasti da se zahvaljujemo sto nesto rade za nas od Nasih para..
To je poenta cele price ,a ne Vucevic Pavlicic Novakovic ili bilo ko 78-i.
Kraj sto se mene tice.

:)
Locked