Liga Evrope - sezona 2013/14

N13

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

Post by N13 »

Hm, cisto sumnjam da ce igrati bunkericu. Nadam se lepom fudbalu. Zasto bi Serif igrao bunkericu? Valjda su nas toliko izanalizirali, i videli da mi u gostima cele prosle sezone nismo imali ni jedan poraz (ono u KG ne racunam, jer nisam siguran da je tu sve regularno bilo). U kvalifikacijama do sad 3 utakmice, u sve 3, bolji rezultat u gostima nego kod kuce, i to ubedljivo... 10 golova postignutih u gostima! Verujem da znaju da nasi igraci osecaju taj negativni pritisak domace publike, da u gostima igraju mnogo opustenije. A kao drugo, u dvomecima, gol u gostima je od neprocenjive vaznosti, zato verujem da ce Serif ipak ici na to da postigne gol, pa makar izgubio 2:1... njima je gol vazan, a ne bunker. Jer ako bude 0:0 u NS, mislim da smo mi u prednosti, jer bi nam onda verovatno i samo jedan postignut gol u Moldaviji doneo Ligu Evrope.
Voja
Dežurni spiker

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

Post by Voja »

Serif-Sutjeska 1:1
Sutjeska-Serif 0:5

Dinamo-Serif 1:0
Serif-Dinamo 0:3

Po ovome bih rekao da sve sto urade,gledace da urade u NSu.Ni ja ne ocekujem bunker
Image
kej

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, četvrtak 20:30h

Post by kej »

Mi smo ovde autsajderi koji imaju šansu da naprave veliki podvig, a ne favoriti koji eto samo treba da overe ono što se očekuje. Ostali smo bez igrača koji je učestvovao u 70 posto naših golova, to nije mala stvar. Samo uz veliku borbu i muda se ovde nešto može uraditi. I uz veliku podršku sa tribina.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
kowalski

Post by kowalski »

Kolke su premije? Kao pred finale kupa?
Mislim, treba to isplatiti igracima ako prodju dalje...
Image
Salvador

Post by Salvador »

kej wrote:Mi smo ovde autsajderi koji imaju šansu da naprave veliki podvig, a ne favoriti koji eto samo treba da overe ono što se očekuje. Ostali smo bez igrača koji je učestvovao u 70 posto naših golova, to nije mala stvar. Samo uz veliku borbu i muda se ovde nešto može uraditi. I uz veliku podršku sa tribina.
Tako nekako i ja mislim. Najvaznije je da igraci imaju pravilan stavu glavi - utakmica jeste bitna, ali treba igrati hrabro i pametno u oba meca, pa neka bolji pobedi.

I jos bih dodao jedan licni utisak a tice se nas kao navijaca - i inace, a pogotovo u poslednje dve nedelje smo pokazali da preveliku nezrelost - jako se lako prepalimo i uzdignemo do visina, a onda (u ovom slucaju zbog dva poluneuspeha) jos lakse padnemo pa kukamo i ocajavamo. Mislim, znam da smo vec svi mozda i previse zagoreli za pravim uspesima, ali krajnje je vreme da se malo zrelije postavimo.
Imamo pravu sansu pobedama protiv serifa popnemo za lestvicu vise, i svi treba da ucinimo sve u nasoj moci da pomognemo da se to i desi.
tulip

Post by tulip »

Ko su sudije?
DAJ GOL!!!
N13

Post by N13 »

tulip wrote:Ko su sudije?
Jos se ne zna, valjda ce sutra odluciti, ili u sredu :)
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

https://www.facebook.com/fkvojvodina.novisad" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazu da RTV boli ona stvar da prenosi iz Moldavije :furious:
fkvislife

Post by fkvislife »

ljudi znate li oce neko prenositi utakmicu sad u cetvrtak? :)
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

RTV sigurno.
Stexman

Post by Stexman »

Bas sam malo pre bio na sajtu RTV-a i u programskoj shemi nema utakmice u cetvrtak! Sto ne znaci da nece prenositi.
Medjutim ja da sam neko u klubu ne bi im dao da prenose dok ne obecaju prenos iz Moldavije i tacka. Neka se dogovore oko reciprociteta sa Moldavcima a ne da prodaju prava ovde a posle da im puca racku za nas koji budemo na trgu gledali u beo ekran sa "vidoje bima" ;)
Divlji Zapad

Post by Divlji Zapad »

Ken mahniti wrote:https://www.facebook.com/fkvojvodina.novisad
:shit: :shit: :shit: Svi po c***u i da r*****mo go**o ! Stoke smrdljive.. Bitno da imaju 5 000 zaposlenih.. Tako mi valjda drugar rece.. Kvalitet programa i organizacija im je na takvom nivou, da ne zahteva vise od 50 zaposlenih.. :frown: :frown: :shit: :evil: :evil:
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Divlji Zapad wrote:
Ken mahniti wrote:https://www.facebook.com/fkvojvodina.novisad
:shit: :shit: :shit: Svi po c***u i da r*****mo go**o ! Stoke smrdljive.. Bitno da imaju 5 000 zaposlenih.. Tako mi valjda drugar rece.. Kvalitet programa i organizacija im je na takvom nivou, da ne zahteva vise od 50 zaposlenih.. :frown: :frown: :shit: :evil: :evil:
Nije problem 5000, već onih 5 sa najvećim platama. Uz to - stvarno ne dobijaju pare od pretplate, pa ne mogu obezbediti prenos za dž. Nisu oni krivi.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

I onda mi neko kaže da RTV nije isto sto i RTS!

I jedne i druge preorati!
shecky

Post by shecky »

Ma ljudi .. kao sto rekoh .. jebes RTV i RTS!!!
Treba da opalimo paljbu na Prvu B92 ArenaSport .. tamo gde bi realno i moglo da se prenosi...

Malo je off ali dal` je? .. sta bih dao da recimo dodje neka strana TV kuca pa da kupi recimo zgradu Radnickog univerziteta ,da prenosi nase tekme uf...

Aj jos jedan off..

Jedan nas gari je spomenuo kako je bio na tekmi izmedju Radnickog i groblja .. i da je bio sokiran kako su tamo ljude ladno pustali sa limenkama piva na stadion bez problema , a kod nas jebeni upaljac ili kisobran ne smes uneti ..
O torturi murije i u NS i na strani (o tome bolje neko ultra da prica) , o nejebavanju ni 5% FKV na medijima ,meni je sve to jedna obicna jebena SABOTAZA!!
Mene samo zanima koliko ljudi ovde moraju biti jebeni ,i coravi , da bi shvatili neke stvari...
Locked