Liga Evrope - sezona 2013/14

Marcello

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, četvrtak 20:30h

Post by Marcello »

Off:

Nedavno sam bio na Osijeku. Ispred se ekipa skupila ispred birtije, cuga se opušteno. U poluvremenu, ljudi izlaze i posle par minuta vraćaju se sa pivom u plastičnim čašama iz dotične kafane. A, kod nas - još malo, pa ni espreso nećeš moći da popiješ na dan utakmice. :frown:

P.S. Zamislite da u Nemačkoj zabrane pivo na stadionima. Pa, u roku od odma' bi stadioni bili poluprazni.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Sada sam bio na stadionu, pokušao da kupim kartu ali nisam imao kad da čekam. Gužva je, ima najmanje 100 ljudi u redu, nisam uspeo da utvrdim koliko šaltera radi...
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Veoma veliki red na blagajni, zbog obaveza nisam uspeo da sacekam karte.
salefkv

Post by salefkv »

Pise 3 blagajne (jedna je za utakmicu Srbija-Hrvatska), ali rade dvoje, OBAVEZNO ponesite licnu kartu, traze jmbg i neka s**nja, ja sam otisao da kupim karte, i covek nije hteo da mi da (a ja ni nemam godina za licnu), ja ga gledam, kazem odkud mi licna nemam ni toliko godina, kaze on zao mi je ... I onda sam uvalio nekom iza mene da mi kupi ;)

EDIT: Umalo da zaboravim, jedna osoba sa licnom kartom moze da kupi 4 karte maximalno, ali se opet preprodaje, dok sam cekao u redu vec onda je prisao neki covek i pitao jel trebaju nekome karte ...
pera

Post by pera »

Dosta ljudi na blagajni, karte samo uz licnu kartu, maksimalno 4 komada, mada hoce da izadju u susret ako ih lepo zamolis da daju 5.
tulip

Post by tulip »

Očekujem da će se mnogi navijači od ove utakmice vratiti na sever. Utakmica sa Šerifom, a nadam se i sve naredne evropske, je od suviše velike važnosti. Navijači to osećaju i verujem da će mo popuniti kop dostojan evropske Voše!
DAJ GOL!!!
Krle

Post by Krle »

Kupio sam kartu pre deset minuta. Stotinak ljudi čeka, ima i tapkaroša. Na ličnu kartu se može uzeti i desetak karata :-)
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
noxterns

Post by noxterns »

Meni su rekli da moze 4 po jednoj licnoj karti,ali blagajnicari ne gledaju sliku,tako da mozete istu da prosvercujete vise puta.Nisam probao,pretpostavljam.Bitno im je samo da im kazete ime i prezime i JMBG(uz licnu kartu na daljinu,retko kome traze fizicki da je uzmu,osim ako ne insistirate,tj.mrzi vas da diktirate brojeve :D )Inace bolje su uradjene karte,imaju i bolju zastitu.
Last edited by noxterns on Tue Aug 20, 2013 12:47 pm, edited 1 time in total.
nssale

Post by nssale »

N13 wrote:
tulip wrote:Ko su sudije?
Jos se ne zna, valjda ce sutra odluciti, ili u sredu :)
U programu piše da sudi četvorka iz Istočnog Rajha, a glavni je Robert SchÖrgenhofer.

Čekanje na karte oko pola sata....
shecky

Post by shecky »

marcello

nije poenta u pivu .. nego u tome da nas svi zajebavaju a mi kao to ne vidimo ili nismo sposobni da vidimo ili ne zelimo da vidimo ...

zar je toliko guzva za karte??
ja se secam protiv Burse nikog zivog nije bilo kad sam kupovao..
elem , cekajte jel se prodaju karte i za LE iza repku?? o0
salefkv

Post by salefkv »

shecky wrote:marcello

nije poenta u pivu .. nego u tome da nas svi zajebavaju a mi kao to ne vidimo ili nismo sposobni da vidimo ili ne zelimo da vidimo ...

zar je toliko guzva za karte??
ja se secam protiv Burse nikog zivog nije bilo kad sam kupovao..
elem , cekajte jel se prodaju karte i za LE iza repku?? o0
Da.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Doduse niko ne kupuje karte za repku. Red je zbog Vojvodine. Sve u svemu ceka se, a cekaju i tapkarosi, pa da ne bi od njih zavisili na vreme uzmite kartu. Cudno za nas, obicno guzve naidju tek u sredu popodne... :)
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Upravo sam se vratio sa stadiona.

Čekao sam nekih pola sata, bilo je 50-ak ljudi ispred mene ali se red pomerao prilično brzo. Još uvek ima karata za sve sektore, a ima i nekoliko tapkaroša.
Po ljudima koji su bili u redu, zaključio sam da će ogromna većina u četvrtak "skidati mrak" na stadionu. To je :shit: ali šta sad, očekivano...

Za utehu, u redu je bilo dosta mlađeg sveta koji mi nisu delovali kao neki zagriženi navijači pa postoji i šansa da dobrom igrom i dobrim izdanjem na tribinama neko od njih fasuje virus :devil: i postane jedan od nas...
Firmin mali

Post by Firmin mali »

Red u 10 h
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 9970_o.jpg

Red u 12 h
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6613_o.jpg

A ove tapkarose treba izlomiti da im ne padne vise to na pamet,i ovi sa blagajne nek malo snimaju,da vide kome treba a kome ne treba da prodaju kartu,i da zar tapkanje nije krivicno delo ? A komunalna odma tu pored...kuku,valjda zato sto niko ne prodaje lubenice pa nemaju na kome da se izivljavaju.
shecky

Post by shecky »

Hahah ovo mi prosto nestvarno deluje :)
Naravno da ima gamadi .. al eto ako nista drugo bar ce na neki nacin finansirati klub.

ps gledajuci tribinu s guza ,nadam se da ce nekim panelima pokriti ruglo i da ce i ova nazovi blagajna u neko dogledno
vreme izgledati ozbiljnije
Locked