Da „krv nije voda“ uverili smo se još jedan put. Među fudbalerima Vojvodine našao se i ……Oumaru Abubakar.

Sva sreća da je gosp. Sima "ufotkao" Abua, kao i da je fotografija na kojoj je Abu sa igračima u centru - objavljena u današnjem "Dnevniku"Minja wrote:Hvala gosn. Simi Sekulicu koji je i ufotkao i dozvolio da se ova fotka nadje na forumu/sajtu!!!
Abu je dosao da podrzi ekipu pred vazan mec sa Serifom. Abu legendo!!!
Švedski sto za vazda gladne Cuksove očiBrick Liman wrote:Naravno, pogled s leđa ipak ne dovodi u pitanje da su ovakve stvari praznik za gosn CUKSA.
Samo se raspitaj po kom principu se određuju kvote i nećeš ni strepeti, niti se radovati zbog istih.Marcello wrote:Kvota na nas cca 1,70, na Šerif od 5,00-6,00. Mrzim kladionice, ali, ne znam da li da se radujem zbog ovoga ili da još više strepim...
Chana wrote:Sva sreća da je gosp. Sima "ufotkao" Abua, kao i da je fotografija na kojoj je Abu sa igračima u centru - objavljena u današnjem "Dnevniku"![]()
Inače, ne bih samom sebi verovao - jer Abu je kao i uvek, ZA NEVERICU...
Osim mog komentara, vrlo sličnog ovom, sa oficijelnog sajta je netragom nestao "ljudski komentar" urednika koji je pomenuo neko iznad:
"Krv nije voda... Na okupljanju sa navijačima se pojavio i Abubakar Oumaru ! Šta reći..."
Isto tako, fotografija na oficijelnom sajtu "ide" do Nastića, dok ona objavljena u "Dnevniku" nije tako neprirodno skraćena, pa se vidi i Abu sa dignuta tri prsta...
DOKLE IDE LJUDSKA "SUJETNA GLUPOST"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ABU, ABU, ABU, ABU, ABU, ABU, ABU . . .
Isto sam pomislio i jaBrick Liman wrote:Naravno, pogled s leđa ipak ne dovodi u pitanje da su ovakve stvari praznik za gosn CUKSA. Grome pogodi ga nekad!
Šta ti je kladioničarsko neiskustvo...Minja wrote:Kvote su obicna klackalica. Kladionice gledaju da ih postave tako da na sva tri znaka u sumi bude uplacena suma novaca da isplata bude slicna na sva tri znaka. Otuda i pomeranja na jednu ili drugu stranu. Njih boli ko je favorit, samo im je bitno da sva tri znaka "rade" jer onda sta god da se desi, oni dobri, a tebi fali jedan ha ha ha. "Sve sam pogodio, zeznuo me....." - milion puta sam to cuo.Rivelinjo wrote:Samo se raspitaj po kom principu se određuju kvote i nećeš ni strepeti, niti se radovati zbog istih.Marcello wrote:Kvota na nas cca 1,70, na Šerif od 5,00-6,00. Mrzim kladionice, ali, ne znam da li da se radujem zbog ovoga ili da još više strepim...
P.S. Živio drug Abu!
Upravo tako - kvote odražavaju očekivane uplate, a ne očekivan rezultat (od strane stručnjaka). Uz 10 do 50 posto margine za kladionicu, da na velikom broju uplata uvek budu dobri.Minja wrote: Kvote su obicna klackalica. Kladionice gledaju da ih postave tako da na sva tri znaka ljudi uplacuju novac, ali taman toliko da sta god da se dogodi isplata bude ista ili slicna. U tom slucaju oni su jako dobri. Otuda i pomeranja na jednu ili drugu stranu. Njih boli ko je favorit, samo im je bitno da sva tri znaka "rade" jer onda sta god da se desi, oni dobri, a tebi fali jedan ha ha ha. "Sve sam pogodio, zeznuo me....." - milion puta sam to cuo.
Firmin mali wrote:Chana wrote:Osim mog komentara, vrlo sličnog ovom, sa oficijelnog sajta je netragom nestao "ljudski komentar" urednika koji je pomenuo neko iznad:
"Krv nije voda... Na okupljanju sa navijačima se pojavio i Abubakar Oumaru ! Šta reći..."
А докел иду теорије завере и остале глупости ? Фотографија је одсечена до Настића зато што је била превелика гужва око играча и ја који сам фотографисао ту дотичну фотографију једноставно нисам могао све да их ухватим у кадар... ...не брините и не параноишите,не ваља то.
П.С. ...сви људи који раде нешто конкретно за овај клуб на овај или онај начин имаће моје поштовање, за разлику од оних којих седе за компјутером и глуме стручњаке...
Chana wrote:Firmin mali wrote:Chana wrote:Osim mog komentara, vrlo sličnog ovom, sa oficijelnog sajta je netragom nestao "ljudski komentar" urednika koji je pomenuo neko iznad:
А докел иду теорије завере и остале глупости ? Фотографија је одсечена до Настића зато што је била превелика гужва око играча и ја који сам фотографисао ту дотичну фотографију једноставно нисам могао све да их ухватим у кадар... ...не брините и не параноишите,не ваља то.
П.С. ...сви људи који раде нешто конкретно за овај клуб на овај или онај начин имаће моје поштовање, за разлику од оних којих седе за компјутером и глуме стручњаке...
Moram da Ti se izvinim za pominjanje fotografije "do Nastića", ali ako već ne snimaš sve koji "poziraju" - onda uvek imaj na umu ko Ti je najvažniji na fotografiji !
Drugim rečima, trenera ne škartiraš - ni po koju cenu !
Ovako, IZGLEDA da Ti je POZER Abu smetao, a Nikolića nema "ni u pismu"...
Pošto si tako "duboko" prokljuvio pitanje paranoje, imaš li nešto da me prosvetliš i po pitanju komentara sa oficijelnog sajta koji je volšebno nestao sa stranice:
"Krv nije voda..." (da se ne ponavljam, imaš ga u "quote" delu)
Ni ja ne volim podele, ali podele ne idu od mene, kao ni sujeta - nemam razloga...