Marketing kluba
- ragazzi di Neoplanta
Re: Marketing kluba
Na Vujadinu više neće da izdaju sezonske, pod nekim glupim izgovorima (nema sezonskih ?!
)

"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
i ja sam juce pazario sezonsku za istok...izgleda uhvatio poslednji voz
Sremac, Sremac Špricer Boys!
- Red Marquis
- Moderator
Seljana do bola.ragazzi di Neoplanta wrote:Na Vujadinu više neće da izdaju sezonske, pod nekim glupim izgovorima (nema sezonskih ?!)
Na početku sezone sam rekao neću je kupiti, biću principijelan zbog onih 50 posto. I onda se pojavila šansa za Ligom Evrope, pa da ne plaćam hiljadarke svaki put ja se polakomio i danas se nameračio da je ipak kupim.
Hvala svima u Vujadinu što su me podsetili zašto sam isprva rekao istorijsko NE.
p.s. Ajde tapkaroši, počnite i sezonske da prodajete...
Io odio Belgrado
sa fkvojvodina.rs:
antimarketing. seljana.
prvo zavlačenje sa obećanim popustom, pa sad i ovo.
ne smem ni da pomišljam šta je sledeće...
važi, prodateslaninar istok kaže:
21. avgust 2013. u 11:13
Zasto se vise ne izdaju sezonske ulaznice u SC Vujadin Boskov?
Urednik portala kaže:
21. avgust 2013. u 12:27
Zato što su prodate.

antimarketing. seljana.
prvo zavlačenje sa obećanim popustom, pa sad i ovo.
ne smem ni da pomišljam šta je sledeće...
- One and only
Hhaha prosto neverovatno koliki je prag tolerancije navijaca Vojvodine. Pa ova bedna drzava je u odnosu na nas bolesni klub, uredjena i organizovana. Ovoliko te ne zavlace ni najgore salterske sluzbenice. Ako se nastavi sa ovakvim odnosom prema navijacima, trebali bi da idemo samo na gostovanja, a Karadjordje da zaboravimo. Neka zvrji prazan kada vec nece da prodaju karte.
Capelja, cujemo se sutra.
Capelja, cujemo se sutra.

United of Vojvodina
jeremy wrote:Urednik portala kaže:
21. avgust 2013. u 12:27
Zato što su prodate.

- Red Marquis
- Moderator
Lako je Borusiji Dortmund da proda 50 000 sezonskih kad nema Čapelju...
Io odio Belgrado
Koja stoka, izvinjavam se na rečniku ali besan sam kao ris
. Pa kakvo je ovo ponašanje kluba prema najvernijim navijačima?!
Dokle više da trpimo ovu torturu? Ko je taj Čapelja maj****ina?
Više sezonsku neću kupiti nikad ali nikad, ionako sam bez potrebe išao u minus sa svim tim besplatnim ulazima. Sada kada se otvorila prilika da ta sezonska stvarno vredi (ulaskom u LE) m****i iz uprave zakinu nas 100-tinjak bolesnika koji bi je uzeli.

Dokle više da trpimo ovu torturu? Ko je taj Čapelja maj****ina?
Više sezonsku neću kupiti nikad ali nikad, ionako sam bez potrebe išao u minus sa svim tim besplatnim ulazima. Sada kada se otvorila prilika da ta sezonska stvarno vredi (ulaskom u LE) m****i iz uprave zakinu nas 100-tinjak bolesnika koji bi je uzeli.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
I to nije sve.
Daj Bože da uđemo u tu LE pa da vidis onda situaciju....
Smeo bih da se kladim u ozbiljnu lovu da za te utakmice pretplatne neće važiti.
Daj Bože da uđemo u tu LE pa da vidis onda situaciju....
Smeo bih da se kladim u ozbiljnu lovu da za te utakmice pretplatne neće važiti.
kako se prave one peticije na net...mogli bi i za sklanjanje njegove umisljenosti g. Capelje da otvorimo jednu
- Firmin mali
Upravo to,Capelja je urednik sajta,a to zasto on obavlja te poslove zapitajte se,i upitajte npr. dirktoricu marketinga evo vam svi telefoni :Minja wrote:Cisto sumnjam da Capelja donosi odluku vezanu za pocetak i za kraj prodaje sezonskih ulaznica.
Situacija je nesvakidasnja, ali to je ta nova Vojvodina o kojoj smo svi kao mastali, pa sada treba i da uzivamo u njoj. Nesto mi se Dinamo iz Zagreba mota po glavi iz nekog razloga.
http://www.fkvojvodina.rs/kontakt/