Transferi
-
Re: Transferi
Edit:
Smatraj ovo prvom opomenom. Pocinjes da podsecas na jednog slavnog forumasa (po nacinu na koji se obracas forumasima sa kojima se ne slazes), forumasa koji vise ne pise ovde, bas zbog toga.
Grba_NS
Smatraj ovo prvom opomenom. Pocinjes da podsecas na jednog slavnog forumasa (po nacinu na koji se obracas forumasima sa kojima se ne slazes), forumasa koji vise ne pise ovde, bas zbog toga.
Grba_NS
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Cisto da ispricam, neki covek je sinoc pitao Trajkovica koliko su sanse da ostane u klubu, na sta je Trajko odgovorio 0% 

- Toto Riina
Ako udjemo u grupnu fazu, bez razmisljanja dovesti ovog napadaca bez ugovora!!!
Teteh Bangura
http://www.transfermarkt.co.uk/en/teteh ... 74984.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=sPG-Nr9eXUo" onclick="window.open(this.href);return false;
Teteh Bangura
http://www.transfermarkt.co.uk/en/teteh ... 74984.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=sPG-Nr9eXUo" onclick="window.open(this.href);return false;
Osim ukoliko ne poznaješ momka lično (pa čak i onda), jako je ružno i nekulturno da se na ovakav način prema njemu ophodiš. Niti si ga ti rodio, niti si mu otac, niti si njegov finansijer, niti poznaješ prilike u klubu baš tako dobro, pa da imaš prava da ga na ovakav način vređaš. Osim toga, takav ton obraćanja podstiče i ostale navijače na linč igrača kada ne igraju dobro. Trebalo bi da znaš da to utiče negativno i na ostale igrače, kao i na atmosferu u timu. Izvinjavam se sad ja na mom tonu, retko kada ovako pišem, ali si me prilično isprovocirao.trelos gia fcv wrote:...
ONAJ DAN ŠTO SI GA ČEKAO DA DODJE, KADA DOĐEŠ NA STADION I ZNAŠ DA NI NA KLUPI NEĆE BITI BILBIJE NEMANJE![]()
![]()
Nemanja Bilbija u Vojvodini nije pokazao ono što se od njega očekivalo i to je činjenica (verujem da je bilo grešaka sa obe strane), ali mislim da nije ni zaslužio da bude "teran" niti da se sprdamo s njegovim odlaskom. Mislim da nije u TOP-30 onih kojima sam želeo da vidim leđa gledajući Vošu godinama. U Novom Sadu se nije snašao, nadam se da će negde drugde pokazati svoj talenat. Srećno.
I ja to isto mislim i to sam uostalom vec i napisao. Deluje mi da je imao neku licnu muku koja ga je naterala da to napise. Kakogod, covek nije javno izjavljivao niti cinio neke lose stvari, a sigurno nije zeleo da ne daje golove i slabo igra, tako da stvarno nema potrebe pljuvati ga.the Gari wrote:Nemanja Bilbija u Vojvodini nije pokazao ono što se od njega očekivalo i to je činjenica (verujem da je bilo grešaka sa obe strane), ali mislim da nije ni zaslužio da bude "teran" niti da se sprdamo s njegovim odlaskom. Mislim da nije u TOP-30 onih kojima sam želeo da vidim leđa gledajući Vošu godinama. U Novom Sadu se nije snašao, nadam se da će negde drugde pokazati svoj talenat. Srećno.
A ko daje za pravo jednom Nemanji Bilbiji, koji Vojvodini nije dao (skoro) nista, da se iskenjava po njoj?
Ipak je imao platu 18 hiljada evra mesecno, godinama. Da mu nije malo? A neki ljudi za te pare rade decenijama.
Ipak je imao platu 18 hiljada evra mesecno, godinama. Da mu nije malo? A neki ljudi za te pare rade decenijama.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
- gospodinFKV
Nema tu muka, teskoba. Ili si profesionalac, ili nisi. On je po meni vrlo slican Stevanovicu, nikad nista lose o klubu (do ovog trenutka), ali mi isto tako nikad nije delovao da nesto voli klub, kao npr. Trajkovic. Onako, sto bi rekli - nit' smrdi, nit' mirisi. Cuo sam od drugara iz BL svasta, ali necu nista lose reci za njega, slazem se s tim da on sigurno nije hteo da pruza lose partije. Neka mu je srecno u nastavku karijere!Salvador wrote:I ja to isto mislim i to sam uostalom vec i napisao. Deluje mi da je imao neku licnu muku koja ga je naterala da to napise. Kakogod, covek nije javno izjavljivao niti cinio neke lose stvari, a sigurno nije zeleo da ne daje golove i slabo igra, tako da stvarno nema potrebe pljuvati ga.the Gari wrote:Nemanja Bilbija u Vojvodini nije pokazao ono što se od njega očekivalo i to je činjenica (verujem da je bilo grešaka sa obe strane), ali mislim da nije ni zaslužio da bude "teran" niti da se sprdamo s njegovim odlaskom. Mislim da nije u TOP-30 onih kojima sam želeo da vidim leđa gledajući Vošu godinama. U Novom Sadu se nije snašao, nadam se da će negde drugde pokazati svoj talenat. Srećno.

Ko je u svom poslu prva liga u državi, obično dobro zarađuje. Plus što fudbaler može da "radi" max 10 godina. Plus što na svakih 1000 klinaca, samo jedan uspe. Plus što svaka tekma može biti poslednja, nezgodan start i kraj priče. Pusti ti njegove pare, zaradu - dobio je koliko je klub hteo da mu da. Pošteno. Odigrao je kako je mogao/znao. Meni je lično žao što nije ispao bolji igrač, kako su se svi nadali da će biti.Akcent wrote:A ko daje za pravo jednom Nemanji Bilbiji, koji Vojvodini nije dao (skoro) nista, da se iskenjava po njoj?
Nego, ne vidim da je rekao nešto ružno o Voši - osim izjave "najzad slobodan". Je li bilo još nešto?
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
-
Čoveku je jednostavno povređena sujeta, pa sad hoće da ispadne "nisam najuren, sam sam otišao".
Da je rekao nešto jako ružno - nije. Da je ono što je rekao (pisao po facebooku) skroz korektno - nije. Da je dobijao mnogo šanse - nije. Da je u to malo bilo šta pokazao - nije. Itd.
Suma sumarum - totalno nebitan lik, njegova dalja karijera treba da nas interesuje kao ona u Bobana Maksimovića.
Da je rekao nešto jako ružno - nije. Da je ono što je rekao (pisao po facebooku) skroz korektno - nije. Da je dobijao mnogo šanse - nije. Da je u to malo bilo šta pokazao - nije. Itd.
Suma sumarum - totalno nebitan lik, njegova dalja karijera treba da nas interesuje kao ona u Bobana Maksimovića.
Kakvih crnih 18 000 evra...Akcent wrote:Ipak je imao platu 18 hiljada evra mesecno, godinama. Da mu nije malo? A neki ljudi za te pare rade decenijama.
Grba_NS wrote:Kakvih crnih 18 000 evra...Akcent wrote:Ipak je imao platu 18 hiljada evra mesecno, godinama. Da mu nije malo? A neki ljudi za te pare rade decenijama.

Come on you Reds!
Nemanja je talentndvan i zna fudbal. Samo na jednim pripremama je imao priliku da igra 2 spica i bio je prvi strelac. Kasnije nikad nije dobio priliku na svojoj poziciji i imao je problema sa zdravljem. Sve najbolje bratu Lesinaru!
ПУШТАМ КИШУ!
Sam se pohvalio mom drugaru o visini plate, tako da nisam izmislioGrba_NS wrote:Kakvih crnih 18 000 evra...Akcent wrote:Ipak je imao platu 18 hiljada evra mesecno, godinama. Da mu nije malo? A neki ljudi za te pare rade decenijama.

Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Slagao te drugar,razmisli koliko ima logike u tvojoj prici pre nego sto napises ovde...Akcent wrote:Sam se pohvalio mom drugaru o visini plate, tako da nisam izmislioGrba_NS wrote:Kakvih crnih 18 000 evra...Akcent wrote:Ipak je imao platu 18 hiljada evra mesecno, godinama. Da mu nije malo? A neki ljudi za te pare rade decenijama.