Pravda za Supica!

Milan wrote:...Steta, jer imaju ceo grad, vole klub i fudbal, ali navijacki mentalitet - nula!
Pravda za Supica!
"Navijacki mentalitet" ? Jel moze neko da me podseti sto to bese?! Sta god da je ,to ne stanuje na ovim prostorima.NIsam pripadnik ni jedne navijacke grupe , ali naravno gledam svaki mec uzivo i zivim samo za jedan klub i grad (kolko god to zvucalo otrcano ,tako jesteMilan wrote:Ovi Pazarci sada presli na BBB repertoar... "Muku muče da nas spreče...", "Supa cigane, odlazi iz svetinje...", Uz standardne prepeve ciganskih i grobarskih pesama. Steta, jer imaju ceo grad, vole klub i fudbal, ali navijacki mentalitet- nula!
Pravda za Supica!
Mislim da niko nećezukenp wrote:"Navijacki mentalitet" ? Jel moze neko da me podseti sto to bese?! Sta god da je ,to ne stanuje na ovim prostorima.NIsam pripadnik ni jedne navijacke grupe , ali naravno gledam svaki mec uzivo i zivim samo za jedan klub i grad (kolko god to zvucalo otrcano ,tako jesteMilan wrote:Ovi Pazarci sada presli na BBB repertoar... "Muku muče da nas spreče...", "Supa cigane, odlazi iz svetinje...", Uz standardne prepeve ciganskih i grobarskih pesama. Steta, jer imaju ceo grad, vole klub i fudbal, ali navijacki mentalitet- nula!
Pravda za Supica!).Znam da imaju tudjih (ili delom) pesama ,ali koja to grupa ovde nema?Svi koriste istu melodiju ,samo malo menjaju tekst.I to sve ukradeno od brazilskih ,italijanskih ,argentinskih navijackih grupa.
Na ovo sa Supicem sam upozorio prije neki dan.Naravno da ne podrzavam taj nacin iskazivanja nezadovoljstva,ali ne shvatam ni upravu koja je sve znala i opet ga dovela.
I na kraju ako vas mi ne pomirimo sa (toliko vam odvratnim )Supicem,niko nece!
Na sednici zajednice prvoligasa pred pocetak prvenstva jasno je receno da TV Arena ima sva prava prema trecim licima.Znaci,ako neko hoce prenos,nije problem,ali ne trazi od zajednice vec od TV Arena.Za onoga ko zeli prenos,to je potpuno nebitan podatakfare wrote:a kada pitamo Capelju za Vosu zasto ne uzme neka lokalna televizija i neka prenosi samo odgovara ko papagaj "tv arena ima pravo na sve prenose " .
U utakmici bez suta na gol,ovo je bio jedan od zanimljivijih momenataWeAreTheFirm wrote:Supic nastavlja po starom, valjanje po travi je mora se priznati usavrsio do kraja
Ne kapiram bas ovo ako moze malo bolje objasnjenje i uzgred jos nesto zbog solidarisanja sa blizancima OFK je ostao u 8 minutu sa igracem manje posto je kapiten na startu odma dobio zuti u (1 minutu po propozicijama ) a vec u 8 drugi e tako im treba , sutra niposto ne treba kasniti ni sekunda a kamoli Covinih 6 minutaVoja wrote:Na sednici zajednice prvoligasa pred pocetak prvenstva jasno je receno da TV Arena ima sva prava prema trecim licima.Znaci,ako neko hoce prenos,nije problem,ali ne trazi od zajednice vec od TV Arena.Za onoga ko zeli prenos,to je potpuno nebitan podatakfare wrote:a kada pitamo Capelju za Vosu zasto ne uzme neka lokalna televizija i neka prenosi samo odgovara ko papagaj "tv arena ima pravo na sve prenose " .