Liga Evrope - sezona 2013/14

N13

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif 1:1

Post by N13 »

Bio sam izuzetno protiv dovodjenja Kaludjerovica, jer sam znao njegove limite u fudbalskom kvalitetu. Ali nekako mi je drago sto je tu, ne znam sto. Kad je Skuletic dao gol, Kaludjerovic je skakao kao malo dete, osmeh od uva do uva, samo sto se nije srusio od srece. Isto tako i u Bursi, prolaz vec gotovo obezbedjen, on daje gol, raduje se kao da je LS osvojio. Volim to videti kod igraca, za takve sam siguran da igraju srcem, sto je po meni nesto najvaznije. Mozda nije previse dobar igrac, ali verujem da u odredjenim trenucima takav profil igraca moze biti kljucan. Nadam se vec u Moldaviji.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Paljevine od igraca su uvek dobrodosle, uz odredjenu dozu kvaliteta. Mi smo takav klub, ili nas vole, ili nas mrze. Ako prirastemo za srce nekoj takvoj paljevini, imamo novog Trajkovica. Verujem u Kaludjerovica...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Realno,dva najradosnija momenta u ovoj sezoni,delo su Kaludjera (maestralan fudbalski centarsut na Abua za 2:1 protiv Burse i gol za 3:0 protiv Burse).Dobar je Kaludjer,samo mu treba ubosti spica u napadu (drugi deo tandema) i bice jos bolji
Image
Chana

Post by Chana »

Turija wrote:Mislim da je Severozapad najbolja stvar što se dogodila na Zapadu.
Oni će, u perspektivi, pokrenuti navijanje na celoj tribini. Naravno, ne u tom obimu i snazi, kao što je na tom delu, ali će se i na ovoj našoj tribini otvoreno navijati za Vošu (a ne samo u sebi).
:klanjanje:
Voji zaista verujem da misli da ni za milion evAra ne bi "podigao ruke", ali kada bi ih video na gomili - postao bi "vođa sa Severa" :devil:

Slažem se i sa Radoyem i Baltazarom, uz naglasak da je neophodna stalna priča, marketinški potezi tipa "druženja sa navijačima", kao i "izmozgavanje" nekog kvalitetnog, ali jeftinijeg navijačkog rekvizita koji bi bio prodavan ( u grupnom delu LE isplatilo bi se i deliti ih ) navijačima Vojvodine prilikom ulaza na tribinu (npr. crveno-beli šal, jarkih boja, 0,5 : 0,5 po dužini od cca 1 m) - DA ZAPAD I ISTOK ZAISTA BUDU NAŠE TRIBINE :!:

Navijači gostiju bi kod mene mogli samo na jug :!:

Što se meča sa Šerifom tiče, Vojin i moj "tim" su slični, ali bi ipak bilo razlika...
Postavka kod mene bi bila:

Delač

Vulićević Trajković Đurić Leković

Tumbasević

Radoja (od 60' Poletanović)

Alivodić (od 60-70' Kaluđerović) Vranješ Gaćinović ( od 70' Vukčević )

Škuletić

E, da imamo u timu nekog iskusnijeg igrača (a u kondiciji) na levoj strani, Mijat bi bio zamena za tog nekog, ovako Vukčević u mojim zamislima menja umornijeg od dvojca: Vranješ - Gaćinović...

Izmene sam i zamislio kod onih mesta na kojima ne sme biti "štednje snage", dok ostalima ostaje da ginu svih 90 minuta...

Znači, Tumbu ili Radoju ( ko se pre potroši ) menja Mare, Aliju kada se potroši, a igraće 110% - Kaluđer (da bi odigrao isto kao u Bursi), i nekog iz već rečenog dvojca, menja Simon - u vreme kada ni Moldavci neće "pucati od snage", a tehnikom ne mogu da mu budu egal "ni u pismu"...

Ne brinite, istomišljenici moji...

Ako smo mi svi "puni ideja", zamislite "čime se bavi" naš šef struke, gosp. Marko Nikolić :!:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
laki

Post by laki »

N13 wrote:Bio sam izuzetno protiv dovodjenja Kaludjerovica, jer sam znao njegove limite u fudbalskom kvalitetu. Ali nekako mi je drago sto je tu, ne znam sto. Kad je Skuletic dao gol, Kaludjerovic je skakao kao malo dete, osmeh od uva do uva, samo sto se nije srusio od srece. Isto tako i u Bursi, prolaz vec gotovo obezbedjen, on daje gol, raduje se kao da je LS osvojio. Volim to videti kod igraca, za takve sam siguran da igraju srcem, sto je po meni nesto najvaznije. Mozda nije previse dobar igrac, ali verujem da u odredjenim trenucima takav profil igraca moze biti kljucan. Nadam se vec u Moldaviji.
Znas kako sam se tek ja radovao u svim tim momentima?! Nisi svestan, za malo se nisam upisao u gace od srece!! Jel me to preporucuje za centarfora Vojvodine po tebi?

Ne mogu da verujem da je jos nekima Kaludjer dobar jer je paljevina?! Brate, meni su Vranjes, Delac i igraci slicni njima koji su olicenje nepaljevina 1000000000000000X bolji i drazi od takvih laznih paljevina kao Kaludjer i Mrdja i slicni njima!! PLUS JOS KAD TU PALJEVINU NEMAJU DA POKRIJU KVALITETOM, konkretno mislim na Kaludjera.
Last edited by laki on Sat Aug 24, 2013 6:40 pm, edited 1 time in total.
Image
budababa

Post by budababa »

Slike sa prve utakmice:

http://www.fc-sheriff.com/en/voyvodina- ... -22-08-13/

+

Pogledajte sportski kompleks Šerifa:

http://www.fc-sheriff.com/ru/sportkompleks/
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kej

Post by kej »

laki wrote:
N13 wrote:Bio sam izuzetno protiv dovodjenja Kaludjerovica, jer sam znao njegove limite u fudbalskom kvalitetu. Ali nekako mi je drago sto je tu, ne znam sto. Kad je Skuletic dao gol, Kaludjerovic je skakao kao malo dete, osmeh od uva do uva, samo sto se nije srusio od srece. Isto tako i u Bursi, prolaz vec gotovo obezbedjen, on daje gol, raduje se kao da je LS osvojio. Volim to videti kod igraca, za takve sam siguran da igraju srcem, sto je po meni nesto najvaznije. Mozda nije previse dobar igrac, ali verujem da u odredjenim trenucima takav profil igraca moze biti kljucan. Nadam se vec u Moldaviji.
Znas kako sam se tek ja radovao u svim tim momentima?! Nisi svestan, za malo se nisam upisao u gace od srece!! Jel me to preporucuje za centarfora Vojvodine po tebi?

Ne mogu da verujem da je jos nekim Kaludjer dobar jer je paljevina?! Brate meni je Vranjes, Delac i igraci slicni njima koji su olicenje nepaljevine 1000000000000000X bolji i drazi od takvih laznih paljevina kao Kaludjer i Mrdja i slicni njima!! PLUS KAD TU PALJEVINU NEMAJU DA POKRIJU KVALITETOM, konkretno mislim na Kaludjera.
Kaluđerovićev učinak do sada:
Bursa na Karađorđu- odlično, uneo živost, onakav centaršut iz trka u skorije vreme od naših igrača video sam samo još od Alivodića 2-3 puta prošle sezone.
Bursa, druga utakmica- ušao, uradio ono što se od njega očekuje da uradi, školski ga učačkao i doviđenja Bursa.
Posle ove dve utakmice Kaluđerović je sjajno pojačanje, za malo minuta uradio dve odlične stvari u velikim utakmicama. Niko više ne pominje ono radovanje na zapadu(što se potenciralo pri njegovom dolasku), njegova ciganska prošlost pada u drugi plan, dobar je Kaluđer, značiće nam..
Donji Srem- loše, maši penal u poslednjem minutu(treba dodati da je jedini skupio muda da ga šutne, po rečima Nikolića). Verovatno sledi pad samopouzdanja posle toga.
Voždovac-nisam gledao, čuo sam da je bio loš, kao i svi ostali.
Šerif- maši neverovatan zicer, generalno loš.
Nije prošao pripreme sa ekipom, još nije uigran, verovatno još nije sasvim spreman. Kod njega ne primećujem kurcobolju. Mislim da još nije vreme za ovakve kritike, pa nije bio baš toliko užasan.. Ja lično verujem da će dati između 10-15 golova u ligi ako ostane do kraja sezone. Živi bili pa videli. A što i da ga ne metne Šerifu? Škuleta i on po jedan.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
N13

Post by N13 »

laki wrote:

Ne mogu da verujem da je jos nekima Kaludjer dobar jer je paljevina?! Brate, meni su Vranjes, Delac i igraci slicni njima koji su olicenje nepaljevina 1000000000000000X bolji i drazi od takvih laznih paljevina kao Kaludjer i Mrdja i slicni njima!! PLUS JOS KAD TU PALJEVINU NEMAJU DA POKRIJU KVALITETOM, konkretno mislim na Kaludjera.
Mislim da je prerano za ovako negativne kritike. Treba dati svima vremena, moramo biti jaki sa zivcima. Inace, uvek cu ceniti igrace koji igraju srcem, borbeno. Ne mogu ja mrzeti coveka ako ne ume da igra. Nije on sam sebe doveo u Vojvodinu, odlucio je da se bavi fudbalom, to mu niko ne moze zabraniti. Ali mi navijaci treba da budemo zadovoljni ako igraci na utakmicama daju 100% sebe, ostave srce na terenu. A sad, ako tih 100% sebe nije dovoljno za Vojvodinu, to su krivi uprava i oni koji su insistirali na dovodjenju takvog igraca. U ovom slucaju Nikolic je trazio da dodje Kaludjerovic, a Kaludjerovic je za sada igrao srcem, ali svakako nije napravio nesto preterano mnogo... za sad.
Ako Nikolic smatra da on zasluzuje da igra, neka igra, neka se pokaze. Ako ne zasluzuje, neka greje klupu i neka njima ide na dusu sto su doveli takvog igraca
Jole

Post by Jole »

N13 wrote:... Nije on sam sebe doveo u Vojvodinu, odlucio je da se bavi fudbalom, to mu niko ne moze zabraniti. Ali mi navijaci treba da budemo zadovoljni ako igraci na utakmicama daju 100% sebe, ostave srce na terenu. A sad, ako tih 100% sebe nije dovoljno za Vojvodinu, to su krivi uprava i oni koji su insistirali na dovodjenju takvog igraca....
Amin!

Za svakog igraca treba da vazi ovo pravilo, ovo je zdrav razum.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Mare

Post by Mare »

Ni po meni ove kritike Kaluđerovića nisu opravdane, protiv Burse fenomenalna asistencija u prvoj utakmici i pravi školski gol iz prve Freju u drugoj, onako baš centarforski. Dalje on nije tip igrača ko Abu ili neki dribler koji će se isticati tokom cele utakmice, više je tip igrača koji se ne vidi celu tekmu i onda ga samo učačka maltene iz ničega, znači kupljenje nekih otpadaka, pojavljivanje u pravo vreme na pravom mestu. Treba mu dati vremena, ja se nisam preterano radovao kad je došao ali do sad je delovao ok kako učinak na terenu tako i van istog.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kaludjer je nas Pipo :mrgreen:

I jos nesto,Pipo ce dati vise golova za nas,nego Abu za Beveren... :mrgreen: Sad sam gledao utakmicu,onaj nije u sansu usao.Kako mu je ocajan tim pa to je strasno.
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:Kaludjer je nas Pipo :mrgreen:

I jos nesto,Pipo ce dati vise golova za nas,nego Abu za Beveren... :mrgreen: Sad sam gledao utakmicu,onaj nije u sansu usao.Kako mu je ocajan tim pa to je strasno.
Kaludjer ce davati golove cim se uklopi, siguran sam. Mozda nije kvalitet za Rasing iz Santandera, ali moze dosta ovde da uradi, cim udje u zeljenu formu. Sto se Abua tice, jbg, njegov izbor je bio da ode. Mislim da se jako zeznuo, ali videcemo. Umesto da je dobio jaci ugovor ovde, do leta, pa da nas uvede (i sprovede kroz) u LE, ode na zimu u neki Briz ili Genk, on je izabrao fenjerasa za sitniju lovu i za njega, i za klub. Ponavljam, njegov izbor, nek' mu je sa srecom, ono je zivi ocaj od ekipe.
salefkv

Post by salefkv »

gospodinFKV wrote:
Voja wrote:Kaludjer je nas Pipo :mrgreen:

Kaludjer ce davati golove cim se uklopi, siguran sam. Mozda nije kvalitet za Rasing iz Santandera, ali moze dosta ovde da uradi, cim udje u zeljenu formu. Sto se Abua tice, jbg, njegov izbor je bio da ode. Mislim da se jako zeznuo, ali videcemo. Umesto da je dobio jaci ugovor ovde, do leta, pa da nas uvede (i sprovede kroz) u LE, ode na zimu u neki Briz ili Genk, on je izabrao fenjerasa za sitniju lovu i za njega, i za klub. Ponavljam, njegov izbor, nek' mu je sa srecom, ono je zivi ocaj od ekipe.
Veruj mi, nije se zeznuo, igracima nisu isplacene plate za prethodnih 6 meseci ... Gde bi jos i njega placali ... Cisto da kazem, atmosfera u klubu je ocajna, (imam informacije) sto zbog neisplacenih zarada, sto zbog rezultata, verovatno je i zbog te atmosfere Drakulic podneo ostavku ...
laki

Post by laki »

Kakvih losih rezultata?! Izbacili tri protivnika u kvalifikacijama glat, od kojih je jedan ni manje ni vise nego Bursa!! Ne znam kakva je atmosfera, ali rezultati su mnogo vise od losih, cak bih rekao da su veoma dobri. Dva remija u prvenstvu za dve pobede nikad ne bih menjao za sve ovo sto smo u Evropi do sada prosli.
Image
bobanrb

Post by bobanrb »

Osam utakmicau Evropi u kontinuitetu nismo imali još od 1998 i Bastije i Verdera ako se ne varam. Ako još u četvrtak uradimo sve kako treba imaćemo pravi EXIT festival . Konačno smo ovog leta gledali fudbal u Novom Sadu i to je ono što nam treba ....
Locked