Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Locked
gospodinFKV

Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Post by gospodinFKV »

Mare wrote:Pa šta vam je ljudi "naš" Deksa-delija je čist ciga i to verovatno ciga iz ravnice-lokalni, Voša mu je draga samo kad igra protiv groblja i to je to.
Je l' mi verujes da manje prezirem one sto nam u startu napisu 'Zgazice vas, Bursa!', nego one sto nam pisu hvalospeve, pa jedva cekaju kiks da nas opljuju. Imam jednog takvog drugara, strasno mi ide na ku*ac kad to radi...
One and only

Post by One and only »

Deksa wrote:Shvatam da ih ne volis ali zasto lazes narod? Dobili su zuti i kapiten Zvezde i Napretka, imas ovde dokaz:
Pogledao sam na vise sajtova koji prate uzivo rezultate i ni na jednom nisam mogao da vidim da je kapiten zvezde dobio zuti karton u 1. minutu. A da gledam snimke ili pregled zvezdinih utakmica sa nekom filijalom ne pada mi na pamet. Uostalom za proslo kolo sam siguran da jajare ciganske nisu dobili zuti, a mi jesmo. Ko nam je kriv kada se petljamo sa govnima.

I opet cu ponoviti, ni u ludilu ne treba podrzavati bilo kakve akcije cigansko beogradskog sljama, isti su oni ko i crni. Necu da izvlacim zakljucke za koga navijas nakon jednog posta, ali ukoliko si cigan a kao simpatises Vojvodinu, nisi nikako dobrodosao na ovaj forum kao ni na nas stadion. Svi smo mi zestoko ostarsceni i ispunjeni mrznjom prema ta dva kluba, a ako si zaista slaninar, u sta cisto sumnjam, shvatices to.
United of Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dekso sine, nikad vam necemo oprostiti kradju u finalu kupa 1997. kada vam je sudija poklonio penal i ponistio gol za nas (autogol Njegusa zbog "ofsajda"), nista manje nas niste krali otkad postojite nego sto su to radila vasa braca iz komsiluka. Shvati da sa nase tacke gledista medju dvojicom siledzija koji nas kradu vec 60 godina razlike nema. A to koji je od njih dvojice trenutno uspesniji u kradji nas jednostavno ne zanima. Crveni Tole posle crnog Toleta - isto sranje drugo pakovanje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Vidim da Partizanu sudi čuveni, ali pomalo zaboravljeni Ninoslav Spasić, inače i veliki navijač tog kluba što nikada nije krio.Pa da li je moguće da dotični sudija opet žari i pali terenima superlige i da sudi baš svom klubu? :roll:
Kao malo je sudio po nižim rangovima za kaznu i posle par godina eto ga opet na starom mestu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

pa znas ono, dobro se vladao :deal:
fare

Post by fare »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... Y.facebook" onclick="window.open(this.href);return false; :evil:Znaci sad ce da sjase kurta da zajase murta :evil: . Znaci ipak ce otici Tole.
N13

Post by N13 »

Drakulica za predsednika saveza! :mrgreen:
Nikola

Post by Nikola »

Mi treba da predlozimo Bobana Dmitrovica !
ПУШТАМ КИШУ!
N13

Post by N13 »

Ne znam koga, treba dobro razlmisliti, ali cinjenica je da se moramo ujediniti, dogovoriti koga da podrzimo, i siriti tu pricu u javnosti! Ne sme se dogoditi da Dzajic bude jedini kandidat za predsednika saveza. To bi bilo umiranje srpskog fudbala. Mi, i svi ostali manji klubovi moramo zajedno podrzati istog coveka, koji nema veze ni sa partizanom, ni sa zvezdom!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

N13 wrote:Ne znam koga, treba dobro razlmisliti, ali cinjenica je da se moramo ujediniti, dogovoriti koga da podrzimo, i siriti tu pricu u javnosti! Ne sme se dogoditi da Dzajic bude jedini kandidat za predsednika saveza. To bi bilo umiranje srpskog fudbala. Mi, i svi ostali manji klubovi moramo zajedno podrzati istog coveka, koji nema veze ni sa partizanom, ni sa zvezdom!
...i da taj kandidat se ne zove Zvezdan Terzić :wink:

Kopam po sećenju, i ne mogu tri normalna čoveka da se setim za takvu ulogu, eto kakav nam je fudbal. Velibor Vasović nije više s nama, Ivan Ergić nije čovek koji bi izdržao bitke sa ovim budalama...realno Boban Dmitrović još preostaje. Ali kako to ide kod nas, SPS preuzima ministarstvo za sport, a ionako te pipke ima tu odavno. Biće novi predsednik onaj koga će i Ružić hteti.
Io odio Belgrado
the Gari

Post by the Gari »

Red Marquis wrote: Ali kako to ide kod nas, SPS preuzima ministarstvo za sport, a ionako te pipke ima tu odavno. Biće novi predsednik onaj koga će i Ružić hteti.
A Zoran Bingulac taman dobio ambasadorsko nameštenje...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

the Gari wrote:
Red Marquis wrote: Ali kako to ide kod nas, SPS preuzima ministarstvo za sport, a ionako te pipke ima tu odavno. Biće novi predsednik onaj koga će i Ružić hteti.
A Zoran Bingulac taman dobio ambasadorsko nameštenje...
Ministar za sport, ministar vera a sad i dekan na što bi u Državnom poslu rekli, Megadeath univerzitetu. Veći univerzalac u životu no Gojko Kačar na terenu :mrgreen: . Jedini unosniji posao od Toletovog je taj ambasadorski...
Io odio Belgrado
Milan

Post by Milan »

Tomislav Karadžić odlazi u decembru

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić podneće ostavku na kraju jesenjeg dela Jelen Superlige.

Karadžić je očigledno popustio pod pritiscima Superligaša, pre svega Crvene zvezde i Vojvodine, koji su prethodnih nedelja pokrenuli nekoliko akcijua u znak protesta protiv Karadžića i FSS-a.

Karadžić je povlačenje sa mesta čelnog čoveka srpskog fudbala istakao "ozbiljne polarizacije" u fudbalskoj Srbiji.

Karadžić je u pismo koje je uputio redakciji Večernjih novosti objasnio razloge svog odlaska:

"Poštovani,

Poslednja dešavanja u fudbalskoj Srbiji vode u pravcu ozbiljne polarizacije, u ovom, ionako mnoštvom realnih stvari bremenitom sportu. Četiri decenije uloženog ličnog rada, napora, želje i htenja da u našem fudbalu bude bolje, ne dozvoljavaju mi da na bilo koji način doprinosim tim podelama, ne ulazeći ovom prilikom u polemiku ko je u pravu, a ko nije, šta je istina, a šta ne.

Iz tih razloga, obaveštavam fudbalsku i ukupnu javnost, da sam danas odlučio da ću u skladu sa statutom FSS, nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, sazvati redovnu skupštinu fudbalske organizacije, na kojoj ću se povući sa mesta predsednika FSS.

Želim ovom prilikom da se izvinim svim mojim saradnicima i organima FSS, što ovu odluku donosim bez konsultacija sa njima i ujedno apelujem i zahtevam od svih aktera – klubova, Zajednice, organa i tela da u periodu pred nama učine sve na sprečavanju daljih podela u fudbalu.

Uz napred navedene razloge i motive za moj postupak verujem da će ovaj gest biti inspiracija i za druge, da ničija fotelja, niti funkcija ne smeju biti iznad opšteg fudbalskog interesa", navodi se u pismu koje je potpisao Tomislav Karadžić.
Super! Apostrofirani smo uz cigane...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Milan wrote:Super! Apostrofirani smo uz cigane...
Prakticno su nas proglasili za filijalu...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koliki amaterizam vlada medju novinarima pokazuje cinjenica da je na Areni voditelj provalio kako Spalevic (a covek ni blizu izvodjaca) sutira penal Stojkovicu (koji je odbranio) i sad svi portali pokazuju snimak i prenose vest Stojkovic odbranio penal Spalevicu :oops:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=ZNORG3R2QMQ[/video]

Sinoc gledam Total Soccer i vidim poceo i Nebojsa Petrovic da podleze tim pricama s portala i par puta je izgovorio stvari koje su daleko od istine,izmedju ostalog i da je Spale promasio penal. Paljudi,gde su vam oci,Spale je s leve strane izvodjaca i ako ne po stasu,poznaje se po kapitenskoj traci. Zaista sramota. Isto kao sto je i Supic doneo bod iz Uzica :mrgreen: ,a covek nije dodirnuo loptu na mecu :shock:
Image
Locked