Pesma koja definitvno postaje deo kompilacije koja se sluša pre i posle Vošinih utakmica

PS. Kamo lepe sreće pa da vidimo i neki nastavak onog Firminog diska iz 2005-te (boybandrejects, lost propeleros & co)
+, ал без Дј Моше песмејкера нема ништаSalvador wrote:Da se i ja pridružim čestitkama na uloženom trudu i odičnom rezultatu![]()
Pesma koja definitvno postaje deo kompilacije koja se sluša pre i posle Vošinih utakmica![]()
PS. Kamo lepe sreće pa da vidimo i neki nastavak onog Firminog diska iz 2005-te (boybandrejects, lost propeleros & co)
Gardinovcani, svaka cast!Jataganac wrote:Ne zna se dal je bolja pesma , tekst ili produkcija i "spot" ,do sada najbolji poklon voljenom klubu za jubilej .
limanfkv wrote:U nedeljniku NS Reporteru izašlo je nekoliko strana o stogodišnjici kluba. Nekoliko kratkih intervjua sa Dunđerskim, Ilijom Pantelićem, Kosanovićem, nekim likom što je selektor Srbije, Lanetom i još nekolicinom. Samo sam prelistao nisam iščitavao. Ne znam čije su novine, ima dosta tekstova o FK Vojvodini, koje najčešće piše Tanjurdžić Jova.