Поздрав свима!
Нов сам члан форума, мада пратим дискусије већ неко време. Најпре бих рекао реч-две о самом форуму, тј. моје мишљење о истом. 2 су ми главна утиска, 1 позитиван и 1 негативан. Приметио сам да постоји изузетно квалитетна расправа о свим темама биле оне везане за историју клуба или за актуелности. То ми само говори да су људи који пишу овде врло квалитетни, интелигентни, информисани и да су болесно загрижене сланинарчине, like myself.

Посебно бих истакао госн' Подбару који, што кажу нове генерације, објашњава неке ствари када је реч о историји клуба. Искористићу прилику да му се обратим са ''поздрав, професоре'', тако да мислим да ће ме одмах ''препознати''.

Ово све горе наведено је наравно било оно што видим као позитивно. Негативно ми је то што има приметно много хејтовања (да се опет изразим ''модерно''), које је по мени некад оправдано а некад не. Некад се скењам кад читам песимистичне коментаре везане за стање у клубу, незадовољство управом, резултате... Као да је за нас нормално да играмо Лигу Европе, да освајамо трофеје на трулој домаћој сцени и да нам у управи седе господа. Али боже мој, што неко каже, зато је ово форум, а не огласна табла, па сходно томе, мораш истрпети и поштовати мишљење које се разликује од твог.
Што се тиче досадашњег дела сезоне, мислим да се она апсолутно може поделити на ''еру'' пре Абуа и ову после њега. Невероватно је, а за нас и жалосно, да 1 тим толико зависи од 1 играча. Свакако је пропуст управе што су га тако лако пустили да оде, али за мене још је већи пропуст што се о томе није размиљало на време јер није баш било реално очекивати да ће он завршити каријеру у Војводини. Што се тиче ЛЕ, све у свему добар резултат, али опет, приметне су разлике у партијама у којима је наступао Абу и ове у којима није. То је јасно к'о дан и пред тим не треба да затварамо очи ни ми ни управа, већ треба наћи колико-толику адекватну замену пошто је међу садашњим играчким кадром немамо! У супротном завршићемо првенство са 20 нерешених резулта јер ће нам свака текма бити као Доњи Срем и Спартак.
Али да не дужим сад, биће прилике.
Уздравље!