Srpski golman u Mančester junajtedu (VIDEO)
pre 2 sata | mozzartsport, žurnal.rs
Đorđe Petrić, čuvar mreže kadetske reprezentacije i junior Vojvodine provešće narednih sedam dana u kampu slavnog engleskog kluba
Iz Vojvodine u Mančester junajted! Moguće je... Ne samo da je moguće nego se desilo, pošto je golman mlađih kategorija novosadskog kluba Đorđe Petrić (17) otputovao u Englesku na poziv tamošnjeg prvaka i narednih sedam dana će provesti u kampu Crvenih đavola, namenjenom isključivom radu sa talentovanim čuvarima mreže širom sveta.
„Počastvovan sam pozivom ljudi iz Mančestera. Davnašnja želja mi je bila da posetim hram fudbala, Old Traford, a kako stvari stoje verovatno ću u period mog boravka dobiti priliku da se zajedno sa ostalim golmanim pokažem. Poziv nije samo lični, već i uspeh kluba i reprezentacije“, rekao je član kadetske selekcije Srbije, rođen 27. septembra 1996.
Da se u Novom Sadu kvalitetno radi sa budućim naraštajima vidi se i na ovom primeru, zbog čega veliko priznanje ide i na adresu Jove Šarčevića, trenera mlađih kategorija u Vojvodini i Borisa Nađa, trenera golmana pod čijim instrukcijama je Đorđe Petrić napredovao.
„Počastvovani smo svi u klubu, Đorđe je veliki talenat i perjanica Vojvodine. Odlazak na Ostrvo je prilika da potvrdi sve lepe stvari koje je radom postigao. Ne bi trebalo da brine za budućnost, jer će mu vrata prvog tima biti širom otvorena“, rekao je Nađ.
Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Pored Kove klub su napustili Stefan Nikolic i Nemanja Sekulic.
Eto sta ti ostade od "zlatnih" omladinaca! Mada, ruku na srce, u ovom timu Vose koji sad imamo, mogu samo prijateljske utakmice da igraju svi ti sa kojima su raskinuti ugovori.

- Toto Riina
http://www.fkvojvodina.rs/2013/08/omlad ... -utakmicu/" onclick="window.open(this.href);return false;OMLADINCI VOJVODINE U HRVATSKOJ, MAXISPORT TV PRENOSI UTAKMICU
12.08.2013. - 23:15 | Urednik portala | 1 komentar
u rubrikama: Omladinski tim
Omladinska ekipa Vojvodine gostovaće u utorak 13. 08. 2013. u Bijelom Brdu, mestu nadomak Osijeka gde će odigrati prijateljski susret sa domaćinom, timom BSK-a, članom Treće lige Hrvatske.
Vest sama po sebi za Vojvodinu uobičajena, obzirom na plodnu sportsku saradnju sa klubovima iz regiona Slavonije i Baranje. Međutim, zahvaljujući sada već slobodno možemo reći, izvanrednoj saradnji i pravim prijateljskim odnosima sa kompanijom „Maxisport TV“, navijači novosadskih „crveno-belih“ će po prvi put u istoriji imati priliku da putem internet „live stream“-a uživo prate jednu utakmicu omladinaca Vojvodine.
Utakmica NK BSK (Bijelo Brdo)-Vojvodina (omladinci) počinje u 17:30 časova, a direktan prenos možete pratiti putem linka :
http://www.dailymotion.com/maxisporttv#video=x13030b" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toto Riina
Ima direktan prenos omladinaca trenutno, Georgije Ilic je u maloj krizi. Gubimo 1-0.
http://www.dailymotion.com/maxisporttv#video=x13030b" onclick="window.open(this.href);return false;
Georgije je vec odredjeni period u nekoj krizi, rekao bih da to traje vec 6 meseci. Nego, zeleo bih pohvalno da se izrazim i da podrzim jednog naseg bivseg asa u njegovoj trenerskoj karijeri. Rec je o Damiru Stojaku, koji vodi 2002. godiste Indexa. Kvalitetan trener, kvitetan covek, voleo bih da ga vidim u nasim mladjim kategorijama. Smatram da je kvalitetniji od Kovacevica koji vodi 2001. i 2002 godiste kod nas.
Nije to taj klinac:
Sa wiki:
Sa wiki:
Richairo carries the last name of his mother, who is an immigrant from Serbia.[1] His father, who left the family when he was little, was from the Curaçao.
Nisam bio na Vujadinu poprilicno, ali sam bacio pogled na sastav omladinaca i moram reci da me nije ohrabrio tj. nisam optimistican. Ali, to je donekle i normalno, nakon 3 izuzetno kvalitetna godista (93, 94, 95) mora da naidje i neko malo slabije. Oduvek su kruzile price da godiste 96 nije narocito nadareno, ali su oni to proslogodisnjim rezultatom donekle demantovali. Cim odem da ih pogledam iznecu svoje misljenje ovde.Voja wrote:Omladinci dve utakmice,dva poraza... Grbo!?
Шта се дешава са Академијом?
U Novom Sadu postoji neka sportska gimnazija (privatna) sa kojom je bilo dogovoreno da se "otkupi", da ceo kadar te gimnazije sa njihovom akreditacijom i svim tim sto je potrebno zapravo postane Akademija i da se preseli u SC VB. Ugovor je trebao biti potpisan par dana nakon Butoroviceve smrti, tako da je ta ideja propala, za sada.podbara wrote:Шта се дешава са Академијом?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Ja bih da odem - ali već dva kola prolaze, a naši omladinci ne igrajuGrba_NS wrote:Nisam bio na Vujadinu poprilicno, ali sam bacio pogled na sastav omladinaca i moram reci da me nije ohrabrio tj. nisam optimistican. Ali, to je donekle i normalno, nakon 3 izuzetno kvalitetna godista (93, 94, 95) mora da naidje i neko malo slabije. Oduvek su kruzile price da godiste 96 nije narocito nadareno, ali su oni to proslogodisnjim rezultatom donekle demantovali.Voja wrote:Omladinci dve utakmice,dva poraza... Grbo!?
Cim odem da ih pogledam iznecu svoje misljenje ovde.

Šta se to dešava

AJMO CRVEN-BELI !!!

Sajt fudbalskog saveza kaze:
Војводина 1 : 2 БСК
Војводина 3 : 4 Раднички (Пирот)
Sa Slobodom u gostima i Radom kuci nije igrano
Војводина 1 : 2 БСК
Војводина 3 : 4 Раднички (Пирот)
Sa Slobodom u gostima i Radom kuci nije igrano
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Toto Riina
Bilo je para za barice, fatice, a nema za omladince koji su jedini spas ovog kluba
Vreme je za ozbiljne promene.

Vreme je za ozbiljne promene.
Ovo napisah pre vise od mesec dana, cini mi se, tamo negde pred mec(eve) sa Serifom. Nikad ovo nisam radio, da citiram sam sebe i govorim, "jesam rekao", ali me je isprovocirao jedan "pametanjakovic" koji je tada ovo sto sam napisao ismejao, jer mu je verovatno bio nezamisliv, iz tadasnje perspektive Evrope, ovakav (tragican) scenario.Grba_NS wrote:Sad vec mogu da kazem da je 94 godiste unisteno. Na putu ka istom je i 95. Vojvodina se udaljila od onog sto jeste - Fc Vujadin Boskov i mladici potekli iz te fudbalske skole. Ovo je sezona gde su potpunu afirmaciju trebali da dozive Ivanic, Nastic, Gacinovic, Ilic, a ostali poput Kordica, Sprema, Milinkovica da polako stasavaju u seniorske igrace. Gacinovic, za kog sam bio ubedjen da ce eksplodirati, totalno u autu, Bilbija ima prednost u odnosu na njega. Ivanic opet vracen u Proleter. Spremo poslat u Petrovac na Mlavi. Kordic u Backu? Nema tu nikakve strategije, rasipa se nesto sto je teskom mukom stvarano i sto je trebalo ovom klubu da obezbedi daleku buducnost i neka srecnija vremena. Na kraju, epilog ce biti nikad skuplja sezona i propast cele generacije igraca koji su dominirali u omladinskoj ligi Srbije. Ukoliko se vec odustalo od ideje da Proleter i zvanicno bude nasa filijala, onda su bar mogli sve te klince da posalju u jedan - isti klub, a ne ovako, na hiljadu strana, gde niko nece biti ispracen. Ne zelim uopste da razmisljam sta ce biti ukoliko ne udjemo u Ligu Evrope. Cime cemo poplacati ove novopridosle zvezde? Gde para nema, tu ni najbolji tim na papiru nista ne znaci.
Sta Balsa sa 20 i nekom godinom moze da zna o upravljanju klubom?
Sta Kezmanu znaci dugorocna strategija ulaganja i razvoja omladinske skole? On pare hoce odmah - bolje sica odmah, nego neke vece pare kasnije (pilicarski)!
Hitno da se vratimo na kolosek i da shvatimo da Vojvodina ne moze da postoji bez omladinske skole, a trenutni rezultati su samo privremeni odraz znanja i entuzijazma jednog mladog coveka, a to ne moze zauvek da nadomescuje neke druge stvari!!!
Upropastismo dve generacije sampiona, upropastismo (ugasismo) omladinsku skolu. Svaka nam cast, ne treba ni da postojimo!