Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Plavim Dunavom

Re: Uprava

Post by Plavim Dunavom »

Mislim da trenutno ni svi astrolozi, mađioničari, proroci i gatare zajedno ne bi mogli to da urade. :mrgreen:
kowalski

Post by kowalski »

Kezman, Butorovic, i 7-8 telohranitelja celavih.

A da, par njihovih podguznih muva i minornih lokalnih politicarcica se podrazumeva dakako, kao provizorijum, pa su imena i nebitna.
Image
Helm

Post by Helm »

Minja wrote:Da se mi vratimo na FKV.

Da li neko moze da nabroji clanove Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina?
Jankovic, Lalosevic, Jaksic i Cirovic?

Teoretski bi tako trebalo, to jest, ako su zvanicni potezi javni (sto u velikoj meri svakako nisu).
istok

Post by istok »

Danas sam sreo , na ulici, sadašnjeg i dugogodišnjeg člana naše uprave, ajd da mu baš ime ne navedem jer mu nisam rekao da ću ovo da napišem na forumu. Čovek mi je rekao da je klub u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji, nikad goroj, i da se postavlja pitanje daljeg funkcionisanja.Spomenuo je i da je situacija do te mere loša da se postavlja dalje funkcionisanje mlađih kategorija i da je neizvesno hoće li se igrati utakmice već sada za vikend naših mlađih kategorija. Kežman je, kako kaže, zadužio klub dovodjenjem igrača preko svojih agencija, od čega će ostvariti lepu zaradu lično a nikog nije uspeo da proda.Nema nikakve ideje odakle bi se pare mogle namaći za dalje funkcionisanje kluba.Kežman i njegova ekipa gledaju samo lični interes i čak ga je i Rabren direktno optužio da je lopov i da su on i ekipa maznuli lovu od Abua.
Balaton je iz tog razloga i napustio upravu a rekao mi je da se i on sprema da to uradi.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Kezmanovo je bilo da predlaze i dovodi igrace, a nezainteresovani predsednik je trebao da odlucuje i balansira. Blizu smo ili smo mozda vec trajno izgubili i unistili supertalentovanu omladinsku generaciju, nismo se otarasili bezvrednih igraca sa skupim ugovorima, a dovedeni su novi takvi :!:

Od Barica, Vukcevica, Fatica, Kaludjerovica klub ce biti samo na gubitku, vreme je za ozbiljne promene, pregrupisanje i pruzanje sanse mladim igracima. Treba pokusati na sve moguce nacine se otarasiti igraca sa velikim ugovorima, da to ne postane omca koja ce unistiti FKV u 100-oj godini postojanja.
Salvador

Post by Salvador »

Pa kada je kod nas normalno da nikakva Skupstina i Sabor ne postoje, vec da se po automatizmu preminuli predsednik menja njegovim sinom, onda ni nismo za bolje nego da nas propali bivsi grobarski fudbalercic dovede do bankrota.
Gde je sada onaj insajder iz Uprave sto je posecivao forum da nam obajsni kako se to odluke donose zajednicki i u opstom interesu?
Jole

Post by Jole »

Na kraju ce Kezman da izjavi: (naravno prilagodjeno nasoj situaciji)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=XD65o5Q4cF4[/video]
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Milan

Post by Milan »

Krenuce se u proterivanje Kezmana, sto ce on jedva docekati. Lepo ce reci da nije dobio sansu da zavrsi zapocet posao, podnece ostavku zbog pritiska navijaca i zavaljen u fotelju ce posmatrati kako mu kaplju novci koje je (bez otpora) uzeo od Vojvodine. Od pocetka se videlo kuda ovo vodi, te se nije morao cekati finansijski kolaps da se krene sa promenama. Inace, a ovo je samo moje misljenje, Balsu ne bih amnestirao, jer je nemoguce da je gari bio slep i naivan da ne vidi sta se u klubu dogadja...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Meni samo nije jasno zašto sada svi kukaju na ovu temu, a kada je Balša trebao da bude imenovan za predsednika(u stvari pre toga, dan ili dva posle smrti bivšeg predsednika) valjda da se pripremi teren javljali su se raznorazni "advokati" da nas ubeđuju kako je on pravo rešenje za klub, kako ga voli, kako je mlad i pun entuzijazma i kako će nas spasiti od raznih tajkuna koji vrebaju i čekaju priliku da se okoriste i upropaste klub?I eto sada će isti ti da kukaju i sve svaljuju na Kežmana, a da nije bilo i njih(jer da se ne lažemo ovde pišu i oni koji su zaposleni u klubu,hotelu ili su bliski sa predsednikom) i Balše taj Kežman ne bi ni došao.Isto tako u vreme pobede nad Bursom vladali su kolektivna euforija i opšte slepilo, tako da su oni koji su se usudili da napišu nešto o stanju u klubu nazivani sramotama i tipovima koji mrače po svaku cenu.A ova vajna uprava koja nas vodi u propast je čak u istom tom slepilu od pojedinaca označavana možda i najboljom upravom u istoriji ili bar novijoj istoriji kluba.I eto, koja je razlika između stanja u klubu sada i onog koje bi bilo da je neki tajkun ušao u klub(a sumnjam da je bilo ko uopšte i hteo)?O čemu onda ima smisla dalje diskutovati, da li ćemo večito da se povijamo samo onako kako vetar duva?Imamo li mi naše ja što se kaže? :roll:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nije ovo pocelo od juce, od Balse i Kezmana. Seme ovog rasula posejao je onaj sa freske na malom jugu. Jos tada su napravljeni dugovi, tada je pocelo i sa stetnim po klub ugovorima (od kojih su pojedinci imali ohoho koristi), Balsa & Co. su samo tu praksu nastavili. A zar nije to ono za sta je ogromna vecina klicala - i posle Bata Bato? Krcag ide na vodu dok se ne razbije. Eto ga, razbio se, i sta cemo sad?

Samo sto je pokojnik bio na takvom glasu da mu niko nije smeo protivureciti pa se puno toga guralo pod tepih, zarad licnog zdravlja nije se insistiralo na isterivanju bas svega na cistac. Ovih sada miseva koji su ga nasledili niko se ne plasi, pa na Vosu sada silji onu stvar ko stigne.

Bice dobro ako klub uopste dozivi 100. rodjendan kako je krenulo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Džabe pričate, njemu samo Bog može suditi.

Image
Io odio Belgrado
Nikola

Post by Nikola »

Da se trudio i zalagao i u toj zelji gresio, ne bi mu zamerio. Ovako ne znam zbog cega se i prihvatao funkcije. More pogresnih ugovora u stanju besparice. Nisu prodali ni jednog igraca, a prota izmenedzerisao lepe ugovore. Kriv je onaj koji mu je to dozvolio!
ПУШТАМ КИШУ!
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ne znam da li se imalo osećaju krivim ljudi koji su svojim postupcima i izjavama (ne mislim pod ovim ove virtuelne) branili pokojnog Batu, a nedavno i stali za Balšu čija je puna odgovornost za stanje u klubu.
Posle Buturovića potop.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
srkins

Post by srkins »

Ima tri mogucnosti sta se desava u klubu 1. Stvarno je lose stanje 2> Stanje se predstavlja gorim nego sto jeste da bi se oterao Kezman i Balsa 3. Namerno se rusi Vojvodina da bi se smanjila cena kad dodje do eventualne privatizacije.
kowalski

Post by kowalski »

Kao Ebbsfleet Utd. moramo. Forum da preuzme klub i za par godina da prodamo seicima.

A ima i ova opcija.

Ili da uletimo prvi u ove nove Er Emirate-Srbija

Image
Image
Post Reply