Наравно да не сматрам и да не треба.kowalski wrote:@KoKanidja
Imam konkretno pitanje. Da li smatras da clanstvo i ucestvovanje u radu navijacke grupe treba da bude osnov ili odskocna daska za dobijanje izvrsne ili operativne funkcije i zasnivanje radnog odnosa u fudbalskom klubu Vojvodina?
Плави Дунаве, нико ко данас води трибину није био у обезбеђењу Бате, они који су били су тамо и остали (један, који иначе никад није водио трибину). Далеко си отишао у вези осталог ухвативши се само за једног и тиме нас све ставио у исти кош, а информације су веома дискутабилне и непроверене. Од Шопа се не узима и нико не ставља паре у своје џепове него иде у фонд групе где се сад тачно зна где је отишао који динар, и пола гостовања у Мађарску и Турску је платила група. У Молдавију сигурно нико није ишао од навијача авионом, и не знам ко је то запињао за посао па га није добио, тако да видим да немаш добре информације овог пута. Не знам шта више да ти кажем, јер нећеш ништа веровати, време ће показати, а тачан датум ћете знати сутра, и све ће се знати у року од максимум недељу дана надам се.
Пассион, ево ја терам Кежмана и ево ја сам главни у томе, обавестите о томе све и нека сви то знају, али тераш га ваљда и ти? Јел постоји неко ко не жели њега да отера? На пример, група да се није исцимала, тренера вероватно више неби било.