Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
KoKanidja

Re: Uprava

Post by KoKanidja »

kowalski wrote:@KoKanidja

Imam konkretno pitanje. Da li smatras da clanstvo i ucestvovanje u radu navijacke grupe treba da bude osnov ili odskocna daska za dobijanje izvrsne ili operativne funkcije i zasnivanje radnog odnosa u fudbalskom klubu Vojvodina?
Наравно да не сматрам и да не треба.

Плави Дунаве, нико ко данас води трибину није био у обезбеђењу Бате, они који су били су тамо и остали (један, који иначе никад није водио трибину). Далеко си отишао у вези осталог ухвативши се само за једног и тиме нас све ставио у исти кош, а информације су веома дискутабилне и непроверене. Од Шопа се не узима и нико не ставља паре у своје џепове него иде у фонд групе где се сад тачно зна где је отишао који динар, и пола гостовања у Мађарску и Турску је платила група. У Молдавију сигурно нико није ишао од навијача авионом, и не знам ко је то запињао за посао па га није добио, тако да видим да немаш добре информације овог пута. Не знам шта више да ти кажем, јер нећеш ништа веровати, време ће показати, а тачан датум ћете знати сутра, и све ће се знати у року од максимум недељу дана надам се.

Пассион, ево ја терам Кежмана и ево ја сам главни у томе, обавестите о томе све и нека сви то знају, али тераш га ваљда и ти? Јел постоји неко ко не жели њега да отера? На пример, група да се није исцимала, тренера вероватно више неби било.
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

KoKanidja wrote:Пассион, ево ја терам Кежмана и ево ја сам главни у томе, обавестите о томе све и нека сви то знају, али тераш га ваљда и ти? Јел постоји неко ко не жели њега да отера? На пример, група да се није исцимала, тренера вероватно више неби било.
Mislite li da Balša radi kako treba i da ga ne treba oterati zajedno s Kežmanom? On ga je doveo, pobogu. :?
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Не мисли БУКВАЛНО НИКО да Балша ради како треба. Доћиће та Скупштина и све ће се знати и бити јасно.
Passion

Post by Passion »

KoKanidja wrote:Пассион, ево ја терам Кежмана и ево ја сам главни у томе, обавестите о томе све и нека сви то знају, али тераш га ваљда и ти? Јел постоји неко ко не жели њега да отера? На пример, група да се није исцимала, тренера вероватно више неби било.
Наравно да га терам и ја, само немам толики утицај у свему томе. Океј, ако си ти главни у томе, зле речи више немам! Али немојмо стати на њему, терајмо багру до краја и заједно! :cheers:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Коканиђа је искрени,стари Војводинаш. Није члан управе па да сада улазите у расправу са њиме. Очигледно већи део приче није за форум(ово не читамо само ми, Војводинаши) а и ово што је изашлу у јавност је поражавајуће за клуб. Сачувајмо мирну главу, манимо се расправа које могу само да унесу још више зле крви између нас и да се надамо да ће ово све некако изаћи на добро. Доста је написано критике за ову управу, волео бих сада да чујем другу страну?
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Eeeeee moja Vojvodino!!!!!!!Sto ne ispade kad si trebala da se procistis pa kako nam bude?Ja i dalje navijam za Atletiko Bilbao!Ko razume shvatice.
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Dobro, saglasni smo da Balša, ali i još neki koji su uz njega ne valjaju, pa hajde da onda i oni odu uz Kežmana, nema problema da se sačeka koliko bude trebalo, samo da ne ostane opet na priči i obećanjima sve kao što je bilo i ranije.
Takođe, mislim da je potpuno jasno i da sastav skupštine treba menjati i da je tu potrebna sveža krv.Ako je nekome toliko stalo do kluba kao što priča, onda se sigurno neće buniti da ga malo neko odmeni u skupštinskom članstvu zar ne?Pogotovo ako je to neko u svakom slučaju stručniji od njega.
Isto tako nadam se da niko nema nameru večno da gleda onaj moleraj na južnoj tribini, pa na šta to liči?To se da začas ispraviti zar ne?
Hoće li nekome smetati ako zarad boljitka kluba možda izgubi i posao koji je stekao u vreme podržavanja uprave?

I da pogledamo malo u budućnost, ukoliko se izabere neko novo rukovodstvo, na koji način se misli kontrolisati njegov rad, hoće li biti neke odgovornosti za učinjeno, hoće li biti tačno precizirano koja radna mesta u klubu mogu da postoje i sa kakvim kvalifikacijama neko može da ih zauzima i koji će biti odnos i postavljanje navijača prema tom rukovodstvu?Inače, zašto se ne bi konačno dozvolilo da se u fer uslovima za posao u Vojvodini ili rukovođenje njom prijhavi svako ko je zainteresovan, a da zadovoljava i poseduje potrebne, malo strože postavljene uslove i kvalifikacije i da pritom nema mrlje u biografiji?
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Naravno Minja, to se podrazumeva.U svakom slučaju kandidat treba da poseduje kvalifikacije već dokazane u praksi naravno na ispravan i normalan način.
Nije problem u tome jer normalnih i uspešnih ljudi ipak ima.Problem je u tome što do sada ti uopšte nisu smeli zna se zbog čega i koga ni da promole nos u klub.
Milan

Post by Milan »

Stvari su se u rukovodjenju grupe promenile, pa ne treba olako donositi sud. Strpimo se, posto mi ovde svakako ne mozemo uticati na krajnji ishod. Opet se pojedinci gadjaju informacijama...

p.s. @Plavim Dunavom, sto ne pises pod starim nikom?
Last edited by Milan on Tue Sep 17, 2013 4:31 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Passion

Post by Passion »

podbara wrote:Коканиђа је искрени,стари Војводинаш. Није члан управе па да сада улазите у расправу са њиме. Очигледно већи део приче није за форум(ово не читамо само ми, Војводинаши) а и ово што је изашлу у јавност је поражавајуће за клуб. Сачувајмо мирну главу, манимо се расправа које могу само да унесу још више зле крви између нас и да се надамо да ће ово све некако изаћи на добро. Доста је написано критике за ову управу, волео бих сада да чујем другу страну?
Наравно да треба сачувати мирну главу. Нико није сумњао у Коканиђу и нико њему ништа не пребацује(барем не ја, а мислим ни остали који су реплицирали на ову тему). Него једноставно, мора и он да разуме да постоји одређена доза скептицизма код људи који нису толико упућени у рад Групе, због неких пређашњих догађаја и дешавање око саме Групе.

ПС Господин Подбара увек ту да хладне главе спречи било какву тензију, капа до пода.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Nikola

Post by Nikola »

PRIJATELJU dobrodosao nazad na forum! Ocekujemo neke proverene vesti kao u dobra stara vremena.
ПУШТАМ КИШУ!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sada, kada je najbitnije, grupa i bocne tribine moraju da ostave nesuglasice iza sebe i deluju kao jedno.

Bice vremena za raspravu kad oteramo bagru... :mrgreen:
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako se zeli poceti iz pocetka mora se uraditi prvo ono sto je rekao podbara, nezavisna revizorska kuca koja ce da utvrdi stanje koliki su i koji tacno nasi gubici.
Pod broj dva, mora se oterati iz kluba svaka osoba koja je na bilo koji nacin ostetila klub u zadnjih X godina i istoj zabraniti dozivotni povratak u isti
Ako nismo u stanju ovako nesto da uradimo, onda nam nece nikada biti dobro. Svaka promena koja nije dubinski iskrena i postena ovom klubu ne moze doneti nikakav boljitak i napredak.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Па добро није ти ово игрица па да може тако да склањаш и мењаш цео тим како ти хоћеш. Надам се довољно великим променама после којих ћемо сви да будемо задовољни и срећни што је кренуло у добром смеру, а остале "ситнице" и склањање ситних дебила су доста мањи проблем онда. Ревизорска кућа је у плану да буде доведена.
За остале приче, нећемо толико да гледамо у будућност, морамо прво ово да завршимо како треба, тј. да идемо редом.
roksanda23

Post by roksanda23 »

Добро нам дошла на форум Ако желиш да коментаришеш Фирму лепо иди на њихов форума http://www.firma1989.com" onclick="window.open(this.href);return false; Надам се да ћеш и у будућности квалитетно учествовати у расправи! администрација
Post Reply