Uprava
-
Re: Uprava
Kokanidji:
Ne znam zbog čega ta ostrašćenost u prepisci? To što smatraš da si bitan, samo ti povećava odgovornost za dešavanja u klubu. Pišeš "na moju žalost" ti nećeš dati da Ljubomir Vorkapić bude u upravi?! Niti je na moju žalost, niti si ti neko ko može to da dozvoli ili ne dozvoli. Ti to, ako si toliko bitan kako sebe predstavljaš, možeš samo da predložiš.
Ovde se stalno potencira da u upravi budu bivši igrači Vojvodine. Zato sam spomenuo Vorkapića, jer je on sam to pre pola godine predložio. Eto, bio je Drakulić, počišćen je od osvedočenih crno-belih i zbog čega onda nisu usledili transparenti protesta protiv Kežmana i tih njegovih pratilaca, a podrška Drakuliću?
Ja kao i mnogi jedva čekam da vidim novu upravu, ako je uskoro bude.
Nisam ni sa kim razgovarao, jer to nisu moje ingerencije kao simpatizera ili navijača, ali ne nikakvog ultraša sa severne tribine, već gledaoca sa zapadne tribine (nekada i sa istočne), a ako mi je dozvoljeno da predložim iskusnog, pametnog i pre svega časnog čoveka, dokazanog na sportsko-rukovodećim funckijama, onda je to svakako Miroslav Vislavski. Njega bih jako voleo da vidim za tu zdravu priču koja se na forumu stalno potencira. Pozdrav svima uz nadu u bolje sutra.
Ne znam zbog čega ta ostrašćenost u prepisci? To što smatraš da si bitan, samo ti povećava odgovornost za dešavanja u klubu. Pišeš "na moju žalost" ti nećeš dati da Ljubomir Vorkapić bude u upravi?! Niti je na moju žalost, niti si ti neko ko može to da dozvoli ili ne dozvoli. Ti to, ako si toliko bitan kako sebe predstavljaš, možeš samo da predložiš.
Ovde se stalno potencira da u upravi budu bivši igrači Vojvodine. Zato sam spomenuo Vorkapića, jer je on sam to pre pola godine predložio. Eto, bio je Drakulić, počišćen je od osvedočenih crno-belih i zbog čega onda nisu usledili transparenti protesta protiv Kežmana i tih njegovih pratilaca, a podrška Drakuliću?
Ja kao i mnogi jedva čekam da vidim novu upravu, ako je uskoro bude.
Nisam ni sa kim razgovarao, jer to nisu moje ingerencije kao simpatizera ili navijača, ali ne nikakvog ultraša sa severne tribine, već gledaoca sa zapadne tribine (nekada i sa istočne), a ako mi je dozvoljeno da predložim iskusnog, pametnog i pre svega časnog čoveka, dokazanog na sportsko-rukovodećim funckijama, onda je to svakako Miroslav Vislavski. Njega bih jako voleo da vidim za tu zdravu priču koja se na forumu stalno potencira. Pozdrav svima uz nadu u bolje sutra.
Нема потребе да сланинари нападају толико фирмаше, ако се овако настави неби ме чудило да постанемо као глупи глодари. Ово је веома тежак период за све нас и требало бих да будемо једно ,а не да се критикујемо међусобно..
МИ СМО ЈЕДНО ТО ЈЕ НАША СНАГА
МИ СМО ЈЕДНО ТО ЈЕ НАША СНАГА
Ljubomir Vorkapic
Jbt, covek je posle fudbalske karijere gepekovao i prosvercovao tri kvazifudbalera u neku sedmu bugarsku ligu, i uvez'o par polovnih automobila. Prave kvalifikacije za upravu FK Vojvodina, nema sta. O onom julovskom grobarskom
koji je bio "mag i genije" dok su drzavne firme po politickom kljucu kesirale kol'ko zatreba u OK Vojvodina, ne bih trosio reci. Dajte jos ovako genijalnih predloga, da se razveselimo na ovaj tmuran dan.

-
Mene više od imena zanima program!
Šta je cilj za godinu, dve, pet?
Vršiti personalne promene, zadovoljavati se promenom radi promene a bez definisanja strategije rada kluba na određene periode (da ne kažem duže staze) je besmislica...
Od Uprave mene zanima samo da na početku svake sezone čujem šta je cilj kluba do kraja sezone! Pa se onda sastanemo krajem maja i vidimo šta jesmo a šta nismo uradili i ko je zaslužan a ko odgovoran.
Šta je cilj za godinu, dve, pet?
Vršiti personalne promene, zadovoljavati se promenom radi promene a bez definisanja strategije rada kluba na određene periode (da ne kažem duže staze) je besmislica...
Od Uprave mene zanima samo da na početku svake sezone čujem šta je cilj kluba do kraja sezone! Pa se onda sastanemo krajem maja i vidimo šta jesmo a šta nismo uradili i ko je zaslužan a ko odgovoran.
Cekaj kowalski treba popamtiti sve te sifre sa svih tih naloga. Tek ce njih da se javi ihahaj.
Kompjuter (IP adresu) mozda i prevarite, ali nisu ljudi bas tolike veverice. Stil je ono sto vas odaje, daj bar to malo bolje zamaskirajte.
Kompjuter (IP adresu) mozda i prevarite, ali nisu ljudi bas tolike veverice. Stil je ono sto vas odaje, daj bar to malo bolje zamaskirajte.
0.0625
Нисам знао да постоји разлика између Сланинара и Фирмаша. Да ли би могао да ми кажеш како ти то разликујеш? По трибини можда?Детош wrote:Нема потребе да сланинари нападају толико фирмаше
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Sada treba da budemo jedinstveni i slozni i pored toga sto sam se i ja zaneo iz dobre namere.
Treba ignorisati glasnogovornike sa svega nekoliko postova.
Treba ignorisati glasnogovornike sa svega nekoliko postova.
ПУШТАМ КИШУ!
U šta se pretvorio ovaj forum
. Podele na podobne i nepodobne, paranoja, demagogija pršti na sve strane a na kraju ćemo se najmanje pitati mi, obični navijači što iskreno volimo Vojvodinu i želimo joj samo najbolje. Ljudi bez veze trošite energiju na ove internet rasprave, hajde da vidimo šta će se odigrati u realnom svetu narednih dana.

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki medju njima su (u medjuvremenu) verovatno bili hospitalizovani, pa sad zaleceni (ali ne i izleceni) pokusavaju u nekoj umerenijoj i kontrolisanoj varijanti da (ponovo) plasiraju svoje mudre misli ovde. A kleli su se da se nikad vise nece vratiti, jer se ovde pisalo i delovalo po nalogu pokojnog nam predsednika.limanfkv wrote:Kompjuter (IP adresu) mozda i prevarite, ali nisu ljudi bas tolike veverice. Stil je ono sto vas odaje, daj bar to malo bolje zamaskirajte.
- KoKanidja
Ау јеботе, све лудаци бићемо прваци
. Треба ова страна мало да се очисти, а можда и да тема иде под кључ на кратко, ухватићу себе да објашњавам у ситна цревца баш свакој роксанди, а то баш и нисам имао намеру кад сам одлучио да пишем.

Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
A evo sta na to sve kaze Mateja : http://www.mondo.rs/a616194/Sport/Fudba ... i-rok.html" onclick="window.open(this.href);return false; pa videcemo ko je bio u pravu
.

Iz teksta sto ga je linkovao Fare:

Lazes dzukelo grobarska! Klub ce profitirati na transferima igraca koji su na pozajmici i onih dovedenih na godinu dana, a ja sam ruski kosmonaut i zovem se Jurij Gagarin."Od Mateja Delača, Nikole Lekovića, preko Jagoša Vukovića do Simona Vukćevića i Ivana Fatića, urađeni su najbolji transferi i za vreme koje dolazi najprofitabilniji za klub. Sve gore navedene igrače doveli smo, praktično za džabe, a njihovom prodajom klub će profitirati. Da ne govorim o poslovno-tehničkom ugovoru sa Benfikom, koji bi poželeo svaki klub na ovim prostorima", rekao je Kežman.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Red Marquis
- Moderator
А чиме су Јагош Вуковић и Иван Фатић показали да су појачања? И шта ћемо са Барићем?
I jos malo od Mateje ali u opsirnom izdanju : http://www.pressonline.rs/sport/fudbal/ ... arant.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.