Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Uprava

Post by Milan »

slanina wrote:
Večernje novosti wrote:Dubroja se vraća u Vojvodinu?

Mirko Dubroja, vlasnik firme „Karin komerc“, koji je pre pet sezona bio član Uprave i vršilac dužnosti predsednika Vojvodine, pominje se kao kandidat za jedno od rukovodećih mesta u klubu.

- Vojvodinaš sam bio i ostao i jasno je da mom klubu treba pomoći, ali i videti šta i kako je potrebno za spas. U vreme kada su uz mene bili Ljuba Apro i Voja Gajić, sve smo činili u interesu kluba i ulagali, što se uostalom i zna. I sutra bih s njima vodio klub, ali potrebno je prethodno razgovarati o svemu i svačemu. Trenutno sam službeno u Belorusiji i za nekoliko dana se vraćam u Novi Sad, pa ćemo videti - rekao je u telefonskom razgovoru Dubroja.
Renesansa ili :twisted:
Pre bi se reklo prosvetljenje, posto se svi dobro secamo kako je covek u zvanicnom obracanju na Vujadinu bez blama izjavio kako je zvijezdas...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Minja wrote:Ja njega ne smenjujem, u par navrata sam napisao sta mislim o njemu, jedino je bitno da mora da zna, da hiljade ljudi iz dana u dan prati sta se dogadja sa voljenim klubom a to nije nikakvo pomodarstvo, vec sastavni deo nasih zivota. I nije lepo da na takav nacin uzima navijace/simpatizere u usta, pa bilo i u tom kontekstu, jer su/smo mi tu samo sa jednom zeljom, a to je da nas klub bude bolji.

Sto se tice Kezmana i ekipe oko njega, on nikada i nije trebao da ulazi u klub. Neshvatljivo mi je na koju magiju je dosao na mesto na kojem je bio, na koju magiju je dobio odresene ruke i ovlascenja koja je dobio. Prosto neshvatljivo. Tako se ne vodi ozbiljna klub.
Tu si već 100% u pravu.
Milan wrote:
slanina wrote:
Večernje novosti wrote:Dubroja se vraća u Vojvodinu?

Mirko Dubroja, vlasnik firme „Karin komerc“, koji je pre pet sezona bio član Uprave i vršilac dužnosti predsednika Vojvodine, pominje se kao kandidat za jedno od rukovodećih mesta u klubu.

- Vojvodinaš sam bio i ostao i jasno je da mom klubu treba pomoći, ali i videti šta i kako je potrebno za spas. U vreme kada su uz mene bili Ljuba Apro i Voja Gajić, sve smo činili u interesu kluba i ulagali, što se uostalom i zna. I sutra bih s njima vodio klub, ali potrebno je prethodno razgovarati o svemu i svačemu. Trenutno sam službeno u Belorusiji i za nekoliko dana se vraćam u Novi Sad, pa ćemo videti - rekao je u telefonskom razgovoru Dubroja.
Renesansa ili :twisted:
Pre bi se reklo prosvetljenje, posto se svi dobro secamo kako je covek u zvanicnom obracanju na Vujadinu bez blama izjavio kako je zvijezdas...
Vidim da će da bude sjaši kurta da uzjaši murta...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Ako me secanje dobro sluzi Dubroja je izjavio da bi njemu kao navijacu zvezde bilo drago da Vojvodina pobedi pred svima na zvanicnom obracanju. Pre nekoliko meseci je tuzio FKV za oko 400 000 i pored toga sto je bilo reci da ima pravo na povracaj ulozenih sredstava samo u slucaju privatizacije :!:

Ako se nevaram pominjani Voja je od juce izmedju cetiri zida bez brave. Kad je gostovala zvezda u NS besplatno su prenocili kod njega pre utakmice sa Vojvodinom.

U vreme kad su MD i VG vodili klub nestalo je bezmalo 5 milki i jos su uzeli kredit.
Pare od ovog transfer roka :arrow:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-vo ... fault.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Baltazar

Post by Baltazar »

Opet dolaze teški dani. Lešinar do lešinara dolaze i odlaze iz kluba. Dok čekamo bolje dane želeo bih da objavim jednu pesmu. Davno napisanu. Napravio grobar slaninaru. Čini mi se da tako sada ne bi bilo moguće. Neka to bude svojevrstan omaž nama slaninarima u ovim teškim trenucima kao svetlo na kraju tunela.( i pred utaknicu sa grobarima). Živeli.

Vošo moja

U srcu tvom
dve su boje
crvena i bela
najlepše su kad se spoje.

Neko to ne razume
a neki se i boje
al to su samo tvoje
i Vošine boje.

A ko Vošu ne voli
taj je mnogo mali
jer Vošu vole
samo momci pravi.

A kad Voša igra
i ti si tu
i ništa ti ne treba
čak ni u snu.

Voša tvoja
ona ti u krvi
voliš ti Vošu
i kad niste prvi.

A na tronu ste
i nek tako bude
jer ovo piše grobar
koji te razume.

Vladi od Miše
10.12.1964.
Vojvodina, jedna jedina!
duh slaninara

Post by duh slaninara »

Image
Ako je ovo istina,onda imamo pravog fanatika za nasom svetinjom,koji je godinama na stadionu! I to redovno,koliko mu je vreme dozvoljavalo!
Da se nadovezem na prethodne postove,posto se nisam oglasavao,gospodinu Jankovicu sve najgore kao i Proti Mateji,vrata su im otvorena,a slobodno neka povedu celu druzinu sa sobom.
Slaninari drzite se,bice ovo burna godina...
Љубав и страст,јачају с' годинама!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako je istina ovo za Dubroju, zivo me interesuje sta se sa njime htelo postici :?:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote:Ako je istina ovo za Dubroju, zivo me interesuje sta se sa njime htelo postici :?:
Kurta - Murta.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Владика
Administrator

Post by Владика »

ssnigd wrote:Ako je istina ovo za Dubroju, zivo me interesuje sta se sa njime htelo postici :?:
Можда да се реше ове тужбе? Ала овај човек воле Војводину....
извор данашњи Блиц

VOJVODINA (199.649.463)
Tužilac suma poslednje ročište
Pro select d.o.o. 26.530.224,00 29. 7. 2013.
Karin komerc MD d.o.o. 114.998.615,46 26. 6. 2013
Doo Karin komerc Šid - u stečaju 33.052.423,57 10. 6. 2013.
Karin komerc MD d.o.o. 23.569.783,99 28. 5. 2013.
OZ Sloga 962.020,00 22. 5. 2013.
Western-turist d.o.o. Ivanjica 81.830,00 30. 4. 2013.
SZR Keramika S 52.945,00 29. 3. 2013.
Acting-bud d.o.o. Novi Sad 123.903,78 22. 3. 2013.
Doo Semenarnacoop 143.998,56 18. 2. 2013.
OFK Kosmos 45.000,00 8. 2. 2013.
Izdavaštvo PTT d.o.o. BEOGRAD 88.722,00 25. 1. 2013.
Milan

Post by Milan »

Evo i link za ceo tekst:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... cene-sunke" onclick="window.open(this.href);return false;
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ali ako zaista dugujemo pare, je li moguce da mi ne platimo dug od 450evra za OFK Kosmos, 850e Posti, Keramika 500e, ovim iz Ivanjice 800e :arrow: Sve ukupno oko 3000e minijaturnih dugova. Pa to je skoro polovina plate Kaludjerovica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

SOS pozvao protu i brku na tv duel :!:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Toto Riina wrote:SOS pozvao protu i brku na tv duel :!:
Auu. Znamo svi ko je tu favorit. Beži proto, ako želiš da sačuvaš muškost :mrgreen:
Io odio Belgrado
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Силови си _____ (упиши црно говно по избору), Рабрене, Рабренеее... :mrgreen:
laki

Post by laki »

I kad je duel?
Image
shecky

Post by shecky »

Minja Bolesnikov mi zvuci lepo , jer bi za promenu i osvezenje ,tu bio neko ko je odavde ,koji je novosadjanin i barem za sada ne bi imali razloga da sumnjamo u lose namere doticnog.
Takodje bih voleo nekog bivseg igraca da vidim kao sportskog direktora ali naravno da to mora biti neko ko je imao uspesnu karijeru ,jer takva osoba mora da ima dobre kontakte sa svojim bivsim klubovima gde bi i eventualni transferi imali laksu prodju.

Ali Dubroja?!! wtf? Pa jel postoji u ovom gradu neko ko je pismen kulturan i obrazovan ,tj jednom recju ,gospodin covek??!
Na zalost ,ocigledno da ne,dovoljno je prosetati ulicama grada i sve je jasno.
Stim u vezi ,ne treba ni da cudi kakvi sve ljudi rade u nasim klubovima ,samim tim i u Vosi ,a pogotovo u Vosi jer za ostale me iskreno zabole.
Post Reply