Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nevernik

Re: Uprava

Post by Nevernik »

Covek navija za zvezdu, partizan i Vosu.
Blizak je ligi, romima i naprednjacima.
Svestrana licnost. Siroki spektar interesovanja.
Pravi covek za nas kombinat.
Nikola

Post by Nikola »

Pozdravi i sapatnika koji plovi ledenim plavim dunavom.
ПУШТАМ КИШУ!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nikola wrote:Pozdravi i sapatnika koji plovi ledenim plavim dunavom.
A i ti bi mogao malo da spustis loptu na zemlju. Tema je Uprava a ne lik i delo drugih forumasa.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Chana

Post by Chana »

TomaNS wrote:Posto sam imao priliku saradjivati sa njim, mogu reci da je Zoka bio krajnje korektan prema zaposlenima - u smislu, plate redovno, dugovi preduzeca nigde, prijave, itd...
E, sada, naravno jedno je privatan biznis, a drugo Vosa, ali mislim da coveka ne treba osudjivati bez preke potrebe unapred.
Dopada mi se ovakav "insajderski" komentar - jer najviše verujem ličnim iskustvima, a sviđa mi se i komentar jednog forumaša da je "gari Vojvodinaš"...

Nama samo treba da se desi da klub vode ljudi koji ga vole - i čuda mogu da se dese...

E, šta bih dao da se nešto pozitivno desi :!:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ускоро очекујем унапред осуде и блаћење ако се неки нови председник буде презивао на "вић" или тај неки фазон да ће јако сметати.
Биће, надам се ускоро, састанак и са скупштинарима и свим осталима који желе да чују, па дођете и лепо питате све што вас занима, сви би ми да чујемо одговоре.

А сад да одговорим Јоцики, да смо у договору преузели обезбеђење Скипера, 20 процента од сваког играча од његове плате, гледаћемо од сад утакмице само из ложе јер нам смета 150 минута кише и ветра, плус ћемо се сад убацити у Клуб као секретари и водићемо конференције за штампу и интернет маркетинг тако да ћеш ти курац више моћи да пишеш било где.

МИ СМО ФКВ АГЕНЦИЈА
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
srkins

Post by srkins »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/08/deleg ... -vucevica/" onclick="window.open(this.href);return false; pa kaze vest izmedju ostalog i delegaciju vojvodine cinili su predsednik Balsa Buturovic i podpredsednici pa medju njima i Zoran Scepanovic vest je od pre dva meseca dakle lik je vec barem dva meseca podpredsednik kluba a da to niko i ne zna...
KoKanidja

Post by KoKanidja »

јој јој шта ћемо сад? Можда је он ипак Кежманов човек? Можда Балшин? Можда ипак Чанков? А Мировићев? А Дубројин? А Цветков или Воркапићев? А можда га је Корида поставила?
Треба добро размислити.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=NzlG28B-R8Y[/video]
Last edited by KoKanidja on Tue Oct 01, 2013 8:51 pm, edited 1 time in total.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
shecky

Post by shecky »

Au svaka cast sto si iscupao ovo .. ali ne treba se cuditi .. mi ustvari nista ne znamo ,znamo samo ono sto se zeli da znamo.
Box

Post by Box »

Da se vratimo na temu ? ...

Ljudi ko je Uros Jankovic? On ranije nije bio u upravi koliko ja znam (doveo ga Kezman).
Taj covek je napadao Nikolica sa onom pricom da trener rusi upravu i da ga u svemu tome pomaze Rabren.
Ko je on?
Image
edit: Prelistao sam malo forum u nazad , par dana nisam bio tu , pa sam video da ste ga vec smpominjali ... Uglavnom, mora da ide stopama onog koji ga je doveo.Koliko je realno poslati finansijsku inspekciju u klub, da konacno znamo tacno kolika su dugovanja?
Baltazar

Post by Baltazar »

Ko god da dođe u FKV a ne uloži SVOJE pare ja mu ne mogu verovati. Ne mogu verovati ni onima koji vide, znaju a ništa ne preduzimaju. Oni su isto takvi lopovi. Dotle ću sve likove u upravi smatrati da su tamo samo zbog svog sopstvenog interesa. Saradnja sa Kežmanom je limitirana strukturom vlasništva u našim sportskim klubovima. Dok se ne reši vlasništvo nad klubom bićemo ni na nebu ni na zemlji. U ovoj situaciji se može raditi samo u sivoj zoni. Ako je Kežman nešto loše uradio po interese Voše gde su ljudi u oo, uo, trt mrt da prijave , pobune se...Ili su oni suviše mali da bi nešto uradili sem dizanja dva prsta.
Za ovog Zoku važi kao i za sve velike biznismene-bezskrupulozan tip. Snob. Ali čini se da boljeg i nećemo nači. Bistar, elokventan. Gospodin. Bar nešto.
Balša, zašto se ne oglasiš? Nema te. Red bi bio da se javiš.
Vojvodina, jedna jedina!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

ragazzi di Neoplanta wrote:Koliko se da saznati iz novina, dotični Zoran Šćepanović je stajao iza Novina Novosadskih, a oni su izmedju ostalog izbacili i par tekstova protiv navijača sa Karadjordja, izmedju ostalog i nebuloza da grafiti sa grbom Voše označavaju mesta dilovanja droge.
http://novinenovosadske.rs/navijaci-se- ... eze-obruc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zato se i javio novinarski diletant ovde da bude advokat ovome, pošto je gospodin novinarski diletant glavni urednik tog sm* od novosadskih novina.
Molim te da se ne javljaš više nikada na forum namazani novinarčiću. Pokvaren si kao šupalj zub.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
JackSparow

Post by JackSparow »

Kada sam pre nedelju dana, na fakultetu pokupio besplatan primerak ovih novina, nisam mogao da verujem sa kojom ostrašćenošću se piše protiv bivše vlasti, veličajući sadašnju. Toliko nisko, tendeciozno i jadno, da to prelazi sve granice ukusa. Neću da ulazim u politiku, ali moram da dočaram na neki način kvalitet novinara koji pišu tekstove.
Pa sam potražio reč urednika, jer me zanimalo ko takve tekstove odobrava, vidim poznato ime, našeg novinara sa foruma. Nisam hteo odmah da se oglašavam, svako ima pravo da zarađuje kako najbolje ume, ali nemoj ovde da širiš laži, imaš svoje novine. Mnogi koji pročitaju takav post, bez daljeg istraživanja, mogu doći u zabludu da je kandidat za predsednika nekakav pravi biznismen. Istražujući malo više vidi se da je blizak svakoj vlasti, da ume da se "snađe". To u današnje vreme i nije mana, u propalom drušvu i truloj državi bez institucija, samo se tako može uspeti...ali daleko je od poštenja i morala.
Ako zaista i bude kandidat, mora napismeno da se obaveže da će poštovati neke dobre stvari koje je pokojni Bata ostavio. Ne sme mu se dozvoliti poklanjanje igrača blizancima! Od čoveka sumnjivog morala se ovo mora dobiti napismeno pod nekom krivičnom odgovornošću.
Salvador

Post by Salvador »

JackSparow wrote:Kada sam pre nedelju dana, na fakultetu pokupio besplatan primerak ovih novina, nisam mogao da verujem sa kojom ostrašćenošću se piše protiv bivše vlasti, veličajući sadašnju. Toliko nisko, tendeciozno i jadno, da to prelazi sve granice ukusa. Neću da ulazim u politiku, ali moram da dočaram na neki način kvalitet novinara koji pišu tekstove.
Pa sam potražio reč urednika, jer me zanimalo ko takve tekstove odobrava, vidim poznato ime, našeg novinara sa foruma. Nisam hteo odmah da se oglašavam, svako ima pravo da zarađuje kako najbolje ume, ali nemoj ovde da širiš laži, imaš svoje novine. Mnogi koji pročitaju takav post, bez daljeg istraživanja, mogu doći u zabludu da je kandidat za predsednika nekakav pravi biznismen. Istražujući malo više vidi se da je blizak svakoj vlasti, da ume da se "snađe". To u današnje vreme i nije mana, u propalom drušvu i truloj državi bez institucija, samo se tako može uspeti...ali daleko je od poštenja i morala.
Ako zaista i bude kandidat, mora napismeno da se obaveže da će poštovati neke dobre stvari koje je pokojni Bata ostavio. Ne sme mu se dozvoliti poklanjanje igrača blizancima! Od čoveka sumnjivog morala se ovo mora dobiti napismeno pod nekom krivičnom odgovornošću.
Baš tako, mi smo nažalost odavno (a svakim danom i sve više) postali takvo društvo da jedino individue sa takvim sklonostima i mogu da postanu uspešne u tom društvu. Nije tu ništa novo, nije on ni prvi ni poslednji, a nije nam uostalom ni bivši predsednik bio mnogo drugačiji.
Tako da to nužno ni ne mora da bude samo po sebi loše po pitanju budućeg uspeha našeg omiljenog kluba. Ipak, kao što JackSparow kaže, zaista je bitno da postoji neki mehanizam gde se sprečavaju manipulacije. Prvo mi pada na pamet onaj spisak što je Podbara napravio. Čini mi se da ne bi trebalo da bude problem da se novi predsednik javno obaveže da će poštovati ove principe.
Baltazar

Post by Baltazar »

Kada ćemo i da li dobiti informaciju o Akademiji? Upravo!
Vojvodina, jedna jedina!
the Gari

Post by the Gari »

srkins wrote:Vec barem dva meseca podpredsednik kluba a da to niko i ne zna...
Ne govorim o imenima zato što ne znam ljude. Ali ono što je sigurno jeste da se mora vratiti pravilo da skupština bira ceo upravni odbor, a ne samo predsednika koji posle stavlja i postavlja kako hoće i koga hoće. Ukoliko on hoće da bira lične saradnike, ima pravo da postavlja savetnike, pomoćnike i to. Svi članovi upravnog odbora moraju biti izglasani na skupštini i u svakom trenutku se moraju znati njihova imena.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply