6. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina 1:1
Re: 6. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina 1:1
Da smo pogodili penale u ovom prvenstvu, bili bi prvi na tabeli.
Nisam nezadovoljan. Ali ovo važi samo ako pobedimo Rad. Svi u Beograd, sada treba pomoći !
P.S. Svaka čast onima koji su danas bili u Nišu da bodre Vošu.
Nisam nezadovoljan. Ali ovo važi samo ako pobedimo Rad. Svi u Beograd, sada treba pomoći !
P.S. Svaka čast onima koji su danas bili u Nišu da bodre Vošu.
Turija,u Zvezdi je 3x gora situacija,Partizan ima 4 golmana i 2 napadac za sezonu... pa su bolji na tabeli od nas. Radnicki je ekipa koja moze oduzeti bodove i Zvezdi i Partizanu i stoga bi 3 boda u Nisu ustvari vredeli 5 ili 6 bodova,al jbg

Sledece kolo Rad : Vojvodina , Cukaricki: zvezda i Radnicki Nis : Jagodina i Partizan :Javor...Jako bitno kolo ,u kojem po meni pobedom mozemo do drugog mesta i usput da se otresemo Jagodine ili Radnickog
- Red Marquis
- Moderator
Taj isti Radnički je groblje stisnuo na Čairu, i zaslužio pobedu. Ekipa koja sigurno nije za potcenjivanje. Slažem se sa onim što je Laki napisao, ali da dodam da bod na Banjici ne bih smatrao uspehom...
Io odio Belgrado
ispratio sam na Cairu utakmicu, ocajno 1/2 , veoma dobro 2/2
1 1 najrealnije , mada je moglo i 1 2 da bude , ali sve skupa Radnicki je odlicna ekipa, po meni jaci su i od zvezde , malo ko ce tamo uzimati poene
nesto slicno kao i jagodina lani, s tim sto je mnogo teze igrati u Nisu jer imaju publiku dok Jagodina ima samo 1k ljudi koji dodju i samo cute , dok se u Nisu vrsi stalna tenzija na tribinama, mnogo tesko gostovanje, i ne bih ovo smatrao da je neki kiks
u 1/2 su bili dosta bolji , tj mnogo su vise hteli pobedu, u 2/2 partija tj zelja i htenje kao sa jsdpom pre par dana
skuletic pozdravljen velikim aplauzom kad je isao na klupu
veoma veoma hladno, ali super poseta, 5k minimum
1 1 najrealnije , mada je moglo i 1 2 da bude , ali sve skupa Radnicki je odlicna ekipa, po meni jaci su i od zvezde , malo ko ce tamo uzimati poene
nesto slicno kao i jagodina lani, s tim sto je mnogo teze igrati u Nisu jer imaju publiku dok Jagodina ima samo 1k ljudi koji dodju i samo cute , dok se u Nisu vrsi stalna tenzija na tribinama, mnogo tesko gostovanje, i ne bih ovo smatrao da je neki kiks
u 1/2 su bili dosta bolji , tj mnogo su vise hteli pobedu, u 2/2 partija tj zelja i htenje kao sa jsdpom pre par dana
skuletic pozdravljen velikim aplauzom kad je isao na klupu
veoma veoma hladno, ali super poseta, 5k minimum
Vojo, tako je ako gledaš čisto sportski, ali ne mogu se porediti situacije u zvezdi ili partizanu sa našom, jer njima pomaže celokupan sistem i državni aparat, a nas gledaju da skrše.Njihovi igrači znaju da će kad- tad dobiti potrebnu injekciju (pomoć svih vrsta), a ovde se ne zna da li će se klub sutra ugasiti, zbog finansijskih problema (mnoge bi to obradovalo i rado bi pripomogli u tom pravcu).Zato, svaka čast igračima i trenerima na poslednja 2 rezultata, jer sada igraju srcem, ili iz inata, za Našu Vošu, bez pribijene pare.Kapa dole što ne štrajkuju i što se bore za boje Stare Dame.
Drugo, što nikako ne bih voleo da je kao kod blizanaca, a to je da se igrači (i fizički) boje svojih navijača.Naopako da je tako i u Voši, da smo podlegli takvom ,, miljeu" .Jedna takva mrlja (nažalost obrnutih uloga,bila je u 2 navrata kod nas, kada se sa terena pretilo navijačima) je ostala kao teška rana na srcu iskrenih Slaninara.Ljudski je oprostiti, ali je skoro nemoguće zaboraviti.Desilo se, ne ponovilo se.
Idemo po novu pobedu, baš sada, kada mnogi žele naš sunovrat u ambis, na Stogodišnjicu Kluba.
Živeli!
Drugo, što nikako ne bih voleo da je kao kod blizanaca, a to je da se igrači (i fizički) boje svojih navijača.Naopako da je tako i u Voši, da smo podlegli takvom ,, miljeu" .Jedna takva mrlja (nažalost obrnutih uloga,bila je u 2 navrata kod nas, kada se sa terena pretilo navijačima) je ostala kao teška rana na srcu iskrenih Slaninara.Ljudski je oprostiti, ali je skoro nemoguće zaboraviti.Desilo se, ne ponovilo se.
Idemo po novu pobedu, baš sada, kada mnogi žele naš sunovrat u ambis, na Stogodišnjicu Kluba.
Živeli!
Last edited by Turija on Wed Oct 02, 2013 9:34 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da te ispravim malo, ta precka je vise bila slucajna nego iz neke sanse, znaci nije ono tipa zicer sansa i precka, vec jedna balon lopta koja je udarena glavom i koja leti 20m u visinu , i pala je vise slucajno na precku nego sto je tamo bila upucena,borrissey wrote:Jbg, šteta, izgledalo je da smo bili mnogo bolji u drugom... Ali precka u 90. jbt!
To nije uopste bila sansa, zicere je imao alivodic kad je izasao iskosa u 1 na 1 sa kesicem
i sansa kasnije kad je hvatao sut iz prve , ne znam ko, ali je lose zahvatio
Ali opet kazem, u 2/2 je bilo perioda i kad su domacini napadali i kad je bilo dosta opasnih akcija ispred gola
Delioc pravde ispracen zvizducima , gomila nepsotojecih faulova i kod jednih i drugih , penali su smesni bili, posebno ovaj kad je andrija oboren valjda, ako cemo realno i posteno
Ali 1/2 je bilo ocajno , ne zna se ko je gori bio , bez zelje da se zabije gol, bez icega, mozda i najgore 1/2 u sezoni , a nije lako juriti minus i kad prespavas 1/2 i jos na strani
I ono sto hocu da kazem je da je domacin napadao skoro svih 90 minuta, nije bilo bunkerice, sem mozda pocetkom 2/2 kad je i pao gol za 1 1 , ove dve sanse kasnije su upravo pali iz kontri nakon napada domacina
Mozda da pohvalim alivodica koji je igrao u sredini u 2/2 , i trajkovica koji je super odigrao,
vranjes najslabiji, a ni bekovi nisu nesto odigrali, mada je vulicevic bio dosta bolji u 2/2
Sve u svemu, 2/2 je odlicno bilo, sa igrom iz 2/2 , ali u svih 90 minuta, jsl je veoma blizu osvajanja
Last edited by menager on Wed Oct 02, 2013 9:35 pm, edited 1 time in total.
- churguzijanac
Iskreno,mislio sam da cemo konacno uzeti lagana 3 boda, bez obzira na protivnika.Prosto je vreme da i mi uzmemo lagane bodove i nadam se da ce se to desiti za vikend protiv Rada...0-1 poluvreme, 0-3 kraj 
Nisam nezadovoljan remijem, ali vec ih imamo dovoljno za celu polusezonu.
Nekako kapiram da mi sa ovakvim igracima mozemo samo jos bolje u nastavku i ako nam se kockice sloze (citaj dobijemo valjanu upravu) prolece kao i nastavak polusezone moze biti samo bolji.

Nisam nezadovoljan remijem, ali vec ih imamo dovoljno za celu polusezonu.
Nekako kapiram da mi sa ovakvim igracima mozemo samo jos bolje u nastavku i ako nam se kockice sloze (citaj dobijemo valjanu upravu) prolece kao i nastavak polusezone moze biti samo bolji.
- Red Marquis
- Moderator
Nek stoji ovde, valjda neće da srede situaciju do vikenda

Стојић напустио Бањицу
2 окт, 2013
Иван Стојић, дојучерашњи спортски директор клуба са Бањице, поднео је оставку.
У недељи када се клуб са Бањице вратио на последње место на табели, Иван Стојић је очигледно одлучио да напусти брод који тоне. Одлуку је образложио негативном атмосфером у последњих месец дана:
– Пре две године сам са великим амбицијама ступио на место спортског директора Рада, са жељом да клуб подигнем на виши ниво. Све добро урађено у претходном периоду урушено је негативним дешавањима, чија је ескалација приметна у последњих пар утакмица. Позитивна дешавања око клуба урушена су вољом појединаца, жељних личног профита, који на тај начин изражавају своју „љубав” према клубу. Огромна количина деструкције која се у последње време испољава на Радовим утакмицама довела је до тога да резултати нису ни близу постојећем потенцијалу, да играчи не пружају колико могу, као ни стручни штаб. Све то због неких, који себе називају „навијачима”! У таквом амбијенту, у којем се не преза ни од претњи, увреда и омаловажавања мене и моје најближе породице, не желим да радим. Поносан сам на све што сам урадио за Рад, а клубу желим сву срећу у будућности – стоји, између осталог, у образложењу Ивана Стојића.
Io odio Belgrado
Skraceni snimak
http://www.sportnetwork.rs/play/59868/j ... vodina-1:1
Presmesni penali na obe strane, nas posebno. Inace, par lepih intervencija Delaca. Nadam se da se vraca.
Povraca mi se od Kaludjerovica.
Presmesni penali na obe strane, nas posebno. Inace, par lepih intervencija Delaca. Nadam se da se vraca.
0.0625
Kakav je to snimak kad nema ni nase precke u zadnjem minutu ?limanfkv wrote:Skraceni snimak
pa vec sam pisao za precku, vise slucajno nego sto je bila sansa, koliko cudno da zvucalo, to uopste i nije bila sansa, lopta je pala bukvalno na precku odozgo, a kesic bi je uvatio da nije isla u precku
inace, penali kao sto sam pre napisao , presmesni, posebno ovaj drugi, sramota je ko sve sudi u ovoj ligi zaista
takodje ovde nema ona sansa alivodica , iskosa 1 na 1 , kad je kesic odbranio a andrija nije stigao da je zabije u gol vec samao je cusnuo pored gola
na osnovu ovih izvestaja, zaista nista ne moze realno da se vidi, utakmica je bila dosta dobra u 2/2 , mozda sansi nije bilo previse, ali tempo , akcije i tenzija je bila kako i treba da bude u jsl, na nivou
a to ne mozes da vidis na osnovu ovakvih izvestaja, samo ako si bio na utakmici
inace, penali kao sto sam pre napisao , presmesni, posebno ovaj drugi, sramota je ko sve sudi u ovoj ligi zaista
takodje ovde nema ona sansa alivodica , iskosa 1 na 1 , kad je kesic odbranio a andrija nije stigao da je zabije u gol vec samao je cusnuo pored gola
na osnovu ovih izvestaja, zaista nista ne moze realno da se vidi, utakmica je bila dosta dobra u 2/2 , mozda sansi nije bilo previse, ali tempo , akcije i tenzija je bila kako i treba da bude u jsl, na nivou
a to ne mozes da vidis na osnovu ovakvih izvestaja, samo ako si bio na utakmici
Nema sta da se raspravlja ciji je penal smesniji jer ni jedan ni drugi nisu postojali. Sramota da neki sudija pravi takvu lakrdiju i sprdnju od fudbala!

Tony, Tebi hvala na postavljanju linka, ali sam presretan što nisam mogao da ga pratim zbog posla... Samo bi se nervirao saznanjem ko je i kada napravio faul, dobio korner i sl. Sve važni podaci za stvaranje slike o akcijama timova - ubilo se... Bolje zakasniti i minut-dva, a opisati akciju, BAR ŠTURO...Tony Starks wrote:http://www.mozzartsport.com/uzivo-prenos/utakmica/10367
Ovo je i meni "upalo u oči"... Njihov gol je 50% zasluga Paje, a Vranješov promašaj je skoro 50% zasluga (netalentovanog) Kesića.naseljekolumbija wrote:Penal nad Pavlovicem,Kesic brani penal... Sta je sledece? Bekvalac daje gol sa klupe?
Koliko god me srce boli što ne dadosmo gol iz penala, toliko mi je drago da je taj fini momak našao sredinu gde ga vole i poštuju - a kanda on to svojim igrama i zaslužuje... Isto tako, čestitke Meraklijama i na aplauzima upućenim Đkuletiću

Svaku priliku treba iskoristiti, pa usvojiti nešto od "gospodskih manira" kojima se dičimo...
Voleo bih da znam šta je to toliko loše kod NikolićaBOKI wrote:Edit:
Navrati ponekad i napisi nesto sto se ne tice Marka Nikolica!
Grba_NS

Nije Hicfild, ali je žešće mlađi od njega...
Radoye wrote:E sad vidis kako je meni skoro pa svaka utakmica.Firmson89 wrote:И ја сам се исцимао, али капирам да се спрда...СРЧКА ЋЕ МЕ СТРЕФИТИ ИЛИ ДАЈТЕ ГОЛ ИЛИ СВИРАЈ КРАЈ, ово без преноса је најгоре!

Kića je samo zbog mladosti napravio ovaj penal i na tome mu ne treba zameriti, ali ne sme neko Pajine brzine da ga "iscima"...Firmson89 wrote:Ја нисам незадовољан... По извештају барем ми делује да су играчи гризли, Нишлије су се браниле већину другог полувремена, примили смо тај несрећни гол из пенала (надам се да се Косовић неће усрати због тога сада, дешава се јбг, главу горе), али је Чаир тренутно заиста тешко гостовање и бод није лош исход. Идемо даље, припрема за викенд, па да више скинемо то проклетство Бањице надам се!
Bilo je komentara da su penali smešni, ali i jedan i drugi su dosuđeni zbog povlačenja kojeg je bilo (bar tako izgleda na snimku) !
Turija wrote:Vojo, tako je ako gledaš čisto sportski, ali ne mogu se porediti situacije u zvezdi ili partizanu sa našom, jer njima pomaže celokupan sistem i državni aparat, a nas gledaju da skrše...
...Zato, svaka čast igračima i trenerima na poslednja 2 rezultata, jer sada igraju srcem, ili iz inata, za Našu Vošu, bez pribijene pare. Kapa dole što ne štrajkuju i što se bore za boje Stare Dame.
Drugo, što nikako ne bih voleo da je kao kod blizanaca, a to je da se igrači (i fizički) boje svojih navijača...
...Idemo po novu pobedu, baš sada, kada mnogi žele naš sunovrat u ambis, na Stogodišnjicu Kluba. Živeli!

Vojina konstatacija jeste 100% tačna - kad pobediš negde gde drugi ne pobeđuju, ti bodovi vrede više (a ne bi bilo nezasluženo), ali se sa Turijinim komentarom slažem u potpunosti, jer znaka jednakosti nas sa državnim projektima nema (HVALA BOGU

Što se mene tiče, zadovoljan sam (uz mali žal za propuštenom šansom za pobedom - što je i ljudski i navijački) jer igrači igraju srcem i bore se kao da je situacija normalna, čak izgleda kao da nam "cvetaju ruže" u klubu...
Ako nam se posreći sa novim rukovodstvom i reši se nezavidna finansijska situacija (kad li ležu novci od UEFE za LE

I, da, daj više da i tu Banjicu odložimo u "ad acta" - to su 3 boda koja bi nas lansirala u nove pobede

MARKO, MOMCI, ...

AJMO CRVEN-BELI !!!

- gospodinFKV
Boki izgleda nesto jako ne voli Marka Nikolica.
Iz ovog kratkog pregleda mogu izvuci to da je utakmica bila ravnopravna, ali da su nase prilike mozda bile za nijansu zrelije. Svidja mi se kako igraju, i dalje smo jedini neporazeni tim u ligi.
Ova dva solidna rezultata tek treba da dobiju na tezini kad odnesemo sva 3 boda s Banjice, jer se takvi bodovi vise ne smeju rasipati, ukoliko zelimo da se borimo za titulu. Rad je ove sezone katastrofa i konacno imamo lepu priliku da srusimo neugodnu tradiciju na tom gostovanju!

Iz ovog kratkog pregleda mogu izvuci to da je utakmica bila ravnopravna, ali da su nase prilike mozda bile za nijansu zrelije. Svidja mi se kako igraju, i dalje smo jedini neporazeni tim u ligi.
Ova dva solidna rezultata tek treba da dobiju na tezini kad odnesemo sva 3 boda s Banjice, jer se takvi bodovi vise ne smeju rasipati, ukoliko zelimo da se borimo za titulu. Rad je ove sezone katastrofa i konacno imamo lepu priliku da srusimo neugodnu tradiciju na tom gostovanju!