9. kolo: Vojvodina-Sloboda 1:2

Locked
NiNa

Re: 9. kolo: Vojvodina-Sloboda 1:2

Post by NiNa »

budababa wrote:
NiNa wrote:Tragikomično deluje i Nikolićeva izjava da su "pojedinci umorni" (!!!!), a bila je pauza zbog reprezentacije!
Ili su novinari loše preneli, ili si loše razumeo izjavu. Evo izjave sa Mozzart-ovog sajta:
Slede očekivani rezovi u startnoj postavi.

"Izgleda da su potrebne rotacije u ekipi. Pošto neki igrači deluju umorno, kao da su siti svega, treba im omogućiti da predahnu. Neka svoje mesto ustupe drugima, a da se na teren vrate kad zasluže i kad kroz rad pokažu da su se uželeli fudbala", dodao je strateg Vojvodine.
ne vidim da sam loše razumeo izjavu...lepo kaže "pošto neki igrači deluju umorno"....

Pa, majku mu, ko ih gleda (trenira) 2x svaki dan, ako ne ti kaotrener... i onda posle svega ti "igrači deluju umorno"....kako da ne.
Kako god, od Nikolića (o kome zaista mislim pohvalno) nisam očekivao ovako jednu otrcanu trenersku frazetinu, pogotovo u ovoj drugoj rečenici, jer 99,99%, ma šta 99,99& nego 101% trenera zna "napamet" koja mu je "prva postava", a te priče sa "zasluživanjem šansi" su priča za malu decu....
U principu potpuno nebitno, ali eto.
laki

Post by laki »

Na koga je mislio Nikolic kad je to rekao? Posto je meni samo Vranjes delovao kao da je tatalno van utakmice, ostali su jednostavno podbacili sto se tice timske igre. Sad mozda nisam bas dovoljno dobro ispratio sva desavanja na terenu posto me je glava taj dan uzasno bolela, ali zaista je bilo do sada utakmica gde su se pojedinci mnogo manje zalagali nego protiv Slobode, ali na nasu srecu tada smo izvukli bolji rezultat.
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

NiNa wrote:ne vidim da sam loše razumeo izjavu...lepo kaže "pošto neki igrači deluju umorno"....
Ko je rekao da to mora biti fizicki umor?

Bio je ovo dosta turbulentan period iz kojeg su mozda pojedinci izasli psihicki umorni. Mogu samo da zamislim koliko stvari postoji u klubu za koje ne znamo, i s kakvim teretom igraci izlaze na teren. Naravno, ne mislim da su stvari otisle tako daleko kao kad se jedno vreme provlacila prica da je Bata vitlao pistoljem u svlacionici u poluvremenu protiv Napretka 2009, ali ko zna kroz sta sve prolaze momci. Dodaj tome i velika ocekivanja navijaca, koja inace sama po sebi ne bi bila teret, i eto ti loseg momenta. Verujem da ce stvari doci na svoje, kvalitetna je to ekipa i Nikolicu treba verovati. :cheers:

Na kraju krajeva, i Mancester ce ove godine biti ispod svih ocekivanja, ali je to period adaptacije trenera, koji ce tu ostati na duze staze. Nadam se da se ide u tom pravcu i ovde...
NiNa

Post by NiNa »

gospodinFKV wrote:
NiNa wrote:ne vidim da sam loše razumeo izjavu...lepo kaže "pošto neki igrači deluju umorno"....
Ko je rekao da to mora biti fizicki umor?

Bio je ovo dosta turbulentan period iz kojeg su mozda pojedinci izasli psihicki umorni. Mogu samo da zamislim koliko stvari postoji u klubu za koje ne znamo, i s kakvim teretom igraci izlaze na teren. Naravno, ne mislim da su stvari otisle tako daleko kao kad se jedno vreme provlacila prica da je Bata vitlao pistoljem u svlacionici u poluvremenu protiv Napretka 2009, ali ko zna kroz sta sve prolaze momci. Dodaj tome i velika ocekivanja navijaca, koja inace sama po sebi ne bi bila teret, i eto ti loseg momenta. Verujem da ce stvari doci na svoje, kvalitetna je to ekipa i Nikolicu treba verovati. :cheers:

Na kraju krajeva, i Mancester ce ove godine biti ispod svih ocekivanja, ali je to period adaptacije trenera, koji ce tu ostati na duze staze. Nadam se da se ide u tom pravcu i ovde...
Ok,ali...
Pre samo par nedelja je situacija bila (bar prema forumu i medijima) mnogo tragicnija....sad su igraci dobili deo love (a to za danasnje vreme i nije tako malo), uz to su imali i pauzu zbog reprezentacije....tako da su uz one meteoroloske imali sve preduslove da "budu odmorni"...
Nije problem izgubiti, nije problem imati los dan...desi se to svima....ali ne ocekujem od Nikolica (za koga se i nadam da ce "potrajati" na klupi) ovakve bezvezne frazetine, jer je do sada x puta dokazao da je izuzetno elokventan tip.
Ovo o "velikim ocekivanjima navijaca" necu da komentarisem, jer je malo bzvz
Treba pobediti za vikend, pa ce se dobra atmosfera vratiti...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ali opet ti kazem - ko zna sta se desava sto mi ne znamo. Neke stvari ne izadju iz svlacionice, koliko god neki poznavali igrace licno, pa im ovi prenesu neku mrvicu informacija, mi realno pojma nemamo sta se s njima desava nekad. Ocigledno je da se iza te fraze nesto krije, sto mozda nije hteo/smeo da iznese direktno...

'Velika ocekivanja' sam spomenuo iz prostog razloga jer je ovo slavljenicka godina, imamo jaci igracki kadar, dobre igre iz kvalifikacija za LE. Nestace to do polovine sezone, znajuci Vosu, i ostace nam ona dobro poznata 'Kup je nas', ali se svejedno i dalje nadam, kao i ostali mazohisti na ovom forumu, a i van njega. :mrgreen:
Liman 1

Post by Liman 1 »

Treba da sasijemo neku zastavu mazohisti fkv jer ovo vise stvarno nema smisla. Na tribinama 1000 zagrizenih i 500 zalutalih u neznanju sta da rade subotom posle rucka. Sezona sve vise podseca na sve prethodne, pobedis blizanca, izgubis od Smedereva kod kuce. Prethodnih godina sam imao praksu da preko radnih dana racunam kakvi ce rezultati biti u narednih 5 kola i prognoziram kako cemo izbiti na celo tabele. U medjuvremenu nestala je ta volja da se neprestano nadam tituli. Vojvodina je jednostavno kao bumerang jedne nedelje places od srece a sledece od tuge. Do sledeceg javljanja uzdravlje. :cheers:
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
shecky

Post by shecky »

Haha Liman .. napravimo nesto tipa.. Nutcases :)

Elem ja sam gledam tekmu protiv Honveda u NS .. kakva atmosfera , kakvo kidanje na terenu ... da ne znam , nikom ne bih verovato da je to bilo pre koji mesec ..
ssnigd

Post by ssnigd »

Za mene je i dalje utisak sa utakmice IGRATE K'O PICKICE :!:
Zar je moguce da se tako nesto cuje na Karadjordju i to posle svakakvih hvalospeva na racun nasih igraca i trenera.Cenim da posle jos kojeg neuspeha ce krenuti i Marko odlazi,cisto onako za promenu da pokazamo jos kako mozemo biti jadniji.

Ne mi nismo kao oni iz bga, mi smo GORI :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Firmson89

Post by Firmson89 »

ssnigd wrote:Za mene je i dalje utisak sa utakmice IGRATE K'O PICKICE :!:
Zar je moguce da se tako nesto cuje na Karadjordju i to posle svakakvih hvalospeva na racun nasih igraca i trenera.Cenim da posle jos kojeg neuspeha ce krenuti i Marko odlazi,cisto onako za promenu da pokazamo jos kako mozemo biti jadniji.

Ne mi nismo kao oni iz bga, mi smo GORI :!:
Са овим се слажем, изненадило ме је кад је почело скандирање, немојте такве испаде да правимо... Чињеница је да јесу одиграли ко пичке већину текме, али одмах исте утакмице осути паљбу??
Milan

Post by Milan »

A ko je vikao? Ja nisam cuo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Zapad je krenuo spontano, ali sva sreca brzo je utihnulo. I dalje ne razumem zbog cega. Ajde da su svaki put ovako igrali, no ocigledno da nam je lazna borba za titulu prethodnih godina ulila nesto negativno u sve nas.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
budababa

Post by budababa »

Nije krenuo "Zapad", već 7-8 ljudi. I uopšteno mi je loše (ne odnosi se na ssnigd) kada se priča "Sever ono, Zapad ono", postupci pojedinaca se generalizuju i čitava tribina se gleda kroz prizmu nečega što uradi mali broj ljudi. U 18 takmičarskih utakmica ovo nam je tek drugi poraz, i igrači nisu zaslužili da im se pogrdno skandira, a broj navijača koji je u tome učestvovao spada u red statističke greške. Ipak, najgore u svemu mi je što ima sveta na obe tribine koji jedva čekaju da opljuju po ovima sa drugog dela stadiona, šireći zlu krv među nama kao da smo podeljeni u navijanju za dva smrtna neprijatelja, a ne da bodrimo isti klub.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

budababa wrote:Nije krenuo "Zapad", već 7-8 ljudi. I uopšteno mi je loše (ne odnosi se na ssnigd) kada se priča "Sever ono, Zapad ono", postupci pojedinaca se generalizuju i čitava tribina se gleda kroz prizmu nečega što uradi mali broj ljudi. U 18 takmičarskih utakmica ovo nam je tek drugi poraz, i igrači nisu zaslužili da im se pogrdno skandira, a broj navijača koji je u tome učestvovao spada u red statističke greške. Ipak, najgore u svemu mi je što ima sveta na obe tribine koji jedva čekaju da opljuju po ovima sa drugog dela stadiona, šireći zlu krv među nama kao da smo podeljeni u navijanju za dva smrtna neprijatelja, a ne da bodrimo isti klub.
Zaista, dosta vise tih fiktivnih prepucavanja sever - zapad. Svi navijamo za Vosu. End of story.

Sto se tice tekme i rezultata, poraz nije mogao doci u boljem momentu. Uljuljkali smo se da nam niko ne moze nista nakon zaista fenomenalne pobede protiv crnih. I neko je vec rekao, Sloboda ima puno bolji tim i bolju igru od trenutnog stanja na tabeli.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Firmson89

Post by Firmson89 »

budababa wrote:Nije krenuo "Zapad", već 7-8 ljudi. I uopšteno mi je loše (ne odnosi se na ssnigd) kada se priča "Sever ono, Zapad ono", postupci pojedinaca se generalizuju i čitava tribina se gleda kroz prizmu nečega što uradi mali broj ljudi. U 18 takmičarskih utakmica ovo nam je tek drugi poraz, i igrači nisu zaslužili da im se pogrdno skandira, a broj navijača koji je u tome učestvovao spada u red statističke greške. Ipak, najgore u svemu mi je što ima sveta na obe tribine koji jedva čekaju da opljuju po ovima sa drugog dela stadiona, šireći zlu krv među nama kao da smo podeljeni u navijanju za dva smrtna neprijatelja, a ne da bodrimo isti klub.
Да напоменем, у претходном коментару нисам ништа генерализовао, чак сам и сам био на западу. Ниси једини коме се та подела на трибине гади, само сматрам да треба ипак опоменути за такве ствари да се не би поновиле.
ssnigd

Post by ssnigd »

Slozio bih se sa budabadom da sam preterao u navodjenju kako je cela tribine skandirala, a ne odredjene grupice ili pojedinci. Iskreno sam i mislio na grupicu ljudi, a ne na tribinu. No iz mojih postova to se nije moglo razumeti, stoga... Ako se neko nasao uvredjenim jos jednom se izvinjavam.
Pozdrav
Gojko Kacar wrote:
Locked