10. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:2

Marcello

Re: 10. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:2

Post by Marcello »

Izuzetno važna pobeda, a na pregledu SOS-kanalizacije se videlo, da smo potpuno dominirali.

Naredne 3 igramo kod kuće, prvo kup, pa 2 prvenstvene. Idealna prilika da razbijemo "prokletstvo" Karađorđa.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Nevernik

Post by Nevernik »

gospodinFKV wrote:KAKO SU NAM LEGLI SVI REZOVI, PA JA NE VERUJEM!!!! :cheers:
Procitao sam negde da je sledece nedelje derbi.
Znaci sledeceg vikenda imamo sansu ili da budemo prvi ili da pojacamo drugu poziciju.
Drugim recima ako izvucemo nereseno ima da skacemo od srece :)

Naleteo na SOS izvestaj. Lepi golovi. Posebno se Skuletinjo istakao.
Zakula imao nekoliko dobrih intervencija.
Ako ovako nastavi Delac ce na klupu na jedan duzi period.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

I Cukaricki je kiksnuo na svom terenu, sto cini ovu pobedu sladjom. Sad moramo pobediti naredne dve u prvenstvu kod kuce, inace sve pada u vodu.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Marcello wrote:Izuzetno važna pobeda, a na pregledu SOS-kanalizacije se videlo, da smo potpuno dominirali.

Naredne 3 igramo kod kuće, prvo kup, pa 2 prvenstvene. Idealna prilika da razbijemo "prokletstvo" Karađorđa.

Sada treba da zbijemo redove i podrzimo Stari klub, hajde da zaboravimo na podele, sujete i sva slicna sranja. Na dva boda smo od prvog mesta igramo tri utakmice kod kuce, da li je nekom potreban dodatni, motiv?
Samo uz podrsku i zajednickom energijom mozemo na sam vrh, neka svako pomogne onako kako moze.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Iskreno,nisam ocekivao vise od boda,i ovaj mec sam vec bio "otpisao". prijatno iznenadjenje!!!
Image
laki

Post by laki »

Sto se mene tice, kup mozemo i da zavrsimo u ovoj fazi, ali to bi bilo lose za atmosferu medju igracima. Tako da nam tu ipak treba prolazak, kakav god, samo da prodjemo.

Sledece dve tekme ce biti jako vazne, mozda i presudne ne samo za ovu polusezonu, vec za citavu sezonu.

Ja bih ispravio one koji kazu: "Sad se vidi koliko znaci poraz od Slobode". Ja bih ipak rekao: "Sad se vidi koliko znace priomaseni penali protiv Donjeg Srema i Vozdovca"! Jer utakmica se moze lose odigrati i izgubiti, kao protiv Slobode, ali kad na tacni imas penal u poslednjem minutu protiv Donjeg Srema za pobedu na svom stadionu, to je stvarno bedno kad ne iskoristis. Ali eto, i to se dogadja.

Cestitam igracima i treneru na pobedi, nadam se da cemo nastaviti u pobednickom nizu, sad je bitnije nego ikad!!
Image
shecky

Post by shecky »

Cestitke momcima!
Kanda sam bio u pravu kad sam reko da se Mare polako budi , i da bi Tumba sa svojim iskustvom dobro dosao na sredini terena i eto ...
Baltazar

Post by Baltazar »

Poletanović dešnjak dao gol levom nogom! Škuletinjo levak dao gol desnom nogom! Samo napred titula se smeši!
Vojvodina, jedna jedina!
ssnigd

Post by ssnigd »

Imam utisak da su se ovi rezultati desili pre pocetka nase utakmice, da mi sigurno ne bi dobili. Jer je jednostavno to Vojvodina. Ovako se potrefilo posle X godina da nam se sve poklopilo. Cestitke igracima i strucnom stabu na pobedi, a sada to potvrditi u kupu i narednom kolu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Salvador

Post by Salvador »

Svaka cast na igri i rezultatu, gledajuci izvestaj, mogli smo i trebali smo lako dati jos koji gol.

Mislim da imamo odlicnu priliku da napadamo titulu, jednostavno treba da igramo na pobedu u svakom kolu, pa kako bude.
Sto se nas navijaca tice, stvarno bi bio red da se sto vise iscimamo i dodjemo na svaku utakmicu u sto vecem broju (znam da zvuci izlizano, ali sada je prilika). Bar pola onih sto dodju na finale kupa neka dodju i na te obicne novosadske utakmice.
Klub se voli i kada nije finale kupa ili liga evrope 8)
Baltazar

Post by Baltazar »

Chano, ili neko ko je bio na utaknici, molim te da mi odgovoriš:
Da li je Tumba igrao zadnjeg veznog a Mare prednjeg veznog ili po levoj strani?
Šta je igrao Enver? Klasično krilo ili drugog špica?
Koliko je vule bio u napadu vremenski?
Da li je Leković išao u napad i kako je to izgledalo?
Utisak o štoperima? Video sam na snimku da je Jagoš počeo akciju kod jednog gola?
Žakula? Kanda nije za staro gvožđe?
Fala unapred! :cheers:
Vojvodina, jedna jedina!
Nikola

Post by Nikola »

Poletanovic je igrao ofanzivnije, a na njegovom mestu je delovao Tumba. Enver je igrao na svojoj poziciji, Vule je bio odlican. Slabo se forsira leva strana. Za prvo mesto mora jaca podrska i dizanje grada na noge.
ПУШТАМ КИШУ!
Box

Post by Box »

Gledajuci izvestaje i citajuci vase komentare meni se cini da je Nikolic vratio stvari na svoje mesto. Alivodica vratio na desno krilo i odma krece dar mar po toj strani jer on i Vule igraju kao da su rodjeni zajedno. Ostaje problem ta leva strana , ali bolje i tako nego da se ponavljaju one igre protiv Slobode i ranije gde je mnogo eksperimentisano a igra bila losa. Problem je kada dodje jaci tim (kojeg nema u JSL) koji bi nam zatvorio tu desnu stranu...Poletanovic odigrao na svojoj poziciji i odma to postaje druga prica.
Kada bi na levoj strani istrpeli Mijata u par vezanih utakmica da stekne jos samopouzdanje bila bi to lepo skockana ekipica...
fare

Post by fare »

Baltazar wrote:Chano, ili neko ko je bio na utaknici, molim te da mi odgovoriš:
Da li je Tumba igrao zadnjeg veznog a Mare prednjeg veznog ili po levoj strani?
Šta je igrao Enver? Klasično krilo ili drugog špica?
Koliko je vule bio u napadu vremenski?
Da li je Leković išao u napad i kako je to izgledalo?
Utisak o štoperima? Video sam na snimku da je Jagoš počeo akciju kod jednog gola?
Žakula? Kanda nije za staro gvožđe?
Fala unapred! :cheers:
Kanda je malo LEKOVIC isao i u napad : Na drugoj strani je zapretio Leković oštrim udarcem sa dvadesetak metara ali je bio za malo neprecizan. Do kraja utakmice Vojvodina je rutinskom igrom sačuvala prednost i odnela sa Karaburme tri redna boda. :D .
srkins

Post by srkins »

Utakmica je ispala lagana pre svega zahvaljujuci Zakuli i Skuleticu .Ofk je imao 4 ili 5 lepih sansi u periodu od 40 do 55 minuta koje je Zakula odlicno odbranio. Dok je Skuletic dao u pravom momentu gol i sa njim utisao napade Ofk . Inace taj gol je jed od lepsih u prvenstvu . A Zakula ima golmansku intaligenciju i iskustvo, jako dobro cita udarce ,skracuje uglove i odlicno razume igru,malo me brinu stoperi koji kao da su malko neuigrani..imaju po 20 minuta neke nepovezanosti ,panike na svakoj utakmici...
Locked