Kup Srbije - sezona 2013/14

Locked
Schteph_F89

Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0

Post by Schteph_F89 »

Jedino bespotrebno vezano za Supica je ova rasprava ovde. Majmun je dobio sta je zasluzio, posvetilo mu se 10 minuta od kojih je on pet drzao ruku na uvetu a tri na jajima... i sve to u toku naseg napada... Utakmicu smo dobili, a posto smo dobili i proslu a igramo vec u subotu novu, uopste mi nije cudan pad koncentracije i na neki nacin je i opravdan. Pa nemamo mi 20 superstarova koje su uigrani u svim kombinacijama, ja ne znam sta vi ocekujete... Idemo dalje, subota isto mesto, (skoro) isto vreme.
p.s. Chano nemoj ( :!: ) da se ljutis, ali stvarno ga pretera :cheers: :cheers:
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Šta fali što se skandiralo Supiću, pa zar nije navijački da pokušaš da ometeš koncentraciju golmanu protivničkog tima, ja to gledam na taj način... Prosto ne znam odakle vam snage da oko beznačajnih stvari ovde pravite onolike diskusije...
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
shecky

Post by shecky »

.. hteo sam da napisem opsirniji komentar ,ali odustajem
Baltazar

Post by Baltazar »

Pogledajmo priču o Supiću sa druge strane. Firma je najzaslužnija za naš prolaz na penale! Zato što je dekoncentrisala Supića koji na penalima nije uradio ništa. On je izdržao minutu-dve dok se nije uhvatio za međunožje. Tako da je vredelo. A da li je bilo kulturno-pa nije ali stadioni , pa ni ovaj naš se kulturom baš ne mogu podičiti. Sa ovakvim Žakulom možemo na penale do finala,pa i u finalu kao zvezda.

P.S. Chano, samo teraj po svom, imaš moju podršku! :cheers:
Vojvodina, jedna jedina!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ragazzi di Neoplanta wrote:Šta fali što se skandiralo Supiću, pa zar nije navijački da pokušaš da ometeš koncentraciju golmanu protivničkog tima, ja to gledam na taj način... Prosto ne znam odakle vam snage da oko beznačajnih stvari ovde pravite onolike diskusije...
:!:
Io odio Belgrado
N13

Post by N13 »

Red Marquis wrote:
ragazzi di Neoplanta wrote:Šta fali što se skandiralo Supiću, pa zar nije navijački da pokušaš da ometeš koncentraciju golmanu protivničkog tima, ja to gledam na taj način... Prosto ne znam odakle vam snage da oko beznačajnih stvari ovde pravite onolike diskusije...
:!:
Slazem se, nije jedini Supic, mnoge golmane smo provocirali sa severozapada. Jedini problem sto je Supic jedan od onih kao sto je i Stojkovic... sto vise provociras, vise ga motivise da bolje brani :D

Poslednji put kad smo uspeli isprovocirati golmana i naterati ga na gresku je bilo protiv Rapida, kad se nesto zamerio Abu-u, pa je svaki njegov kontakt kasnije ispracen sa hiljadama zvizduka, sto ga je i navelo na onu neshvatljivu gresku sto je Bojovic iskoristio :)
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ja sam uvek za prozivku svih gostujućih igrača. Sve što može doprineti da se protivniku naruši koncentracija i na taj način olakša posao našima na terenu ja sam ZA.

Ali, mislim da je stvarno danas (u petak) besmisleno više pričati o tome kad nas nova tekma čeka već sutra...
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

prijatelj fudbala wrote:Ali, mislim da je stvarno danas (u petak) besmisleno više pričati o tome kad nas nova tekma čeka već sutra...
A teme nigde...
srdjansrdjan

Post by srdjansrdjan »

Edit Minja: Necemo te banovati, ali zutu kartu si dobio.
laki

Post by laki »

Minja, bilo je mnogo ruznijih i uvredljivijih komentara na forumu, cak sta vise u skorije vreme, konkretno kad je FCVNS izvredjao borisey-a, i da ne nabrajam ostale, naravno ni ne pamtim ih sve. Ali mislim da se malopre pomenuti i ti poznajete pa zato nije usleila nikakva "zuta karta". Nastavlja se tradicija da forumasi definitivno nemaju jednak tretman. Ne vidim sta je uvredljivo srdjansrdjan rekao na racun Chane, osim sto mu je direktno rekao neke stvari.
Mrzi me da dalje palamudim o ovome, samo ne mogu da ne prokomentarisem nesto sto je ocigledno... Aj' u zdravlje.
Image
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

laki wrote:Minja, bilo je mnogo ruznijih i uvredljivijih komentara na forumu, cak sta vise u skorije vreme, konkretno kad je FCVNS izvredjao borisey-a, i da ne nabrajam ostale, naravno ni ne pamtim ih sve. Ali mislim da se malopre pomenuti i ti poznajete pa zato nije usleila nikakva "zuta karta". Nastavlja se tradicija da forumasi definitivno nemaju jednak tretman. Ne vidim sta je uvredljivo srdjansrdjan rekao na racun Chane, osim sto mu je direktno rekao neke stvari.
Mrzi me da dalje palamudim o ovome, samo ne mogu da ne prokomentarisem nesto sto je ocigledno... Aj' u zdravlje.
Prvo, Minja je samo editovao komentar, a obrisao sam ga ja.
Drugo, komentar slicne sadrzine, samo sa kojom psovkom vise je isti taj forumas napisao i nesto ranije - i taj sam obrisao.
Trece, post je bio prepun pravopisnih gresaka - jos jedan razlog za brisanje.
Cetvrto, ko hoce da se obrati odredjenom forumasu, ima pm.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:ko hoce da se obrati odredjenom forumasu, ima pm.
Aferim, boljih razloga od ovoga ni ne treba! :!:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Chana

Post by Chana »

Žao mi je što je kao rezultat odgovora na moj post "srdjansrdjan" dobio opomenu, ali nemam nameru da se opravdavam za moj "dobronamerni" komentar. Ja sam post napisao "kako" i "kada" bi trebao da bude napisan, odmah posle događaja :!:
Naravno da nisam kompjuter pa da su greške "maltene nemoguće" - ali mogu da budu izazvane samo ljubalju prema Voši i NIKAD neće biti zlonamerne, budući da se na ovim stranama nalaze samo ljubitelji sporta, prevashodno Vojvodinaši...

"Passion" i "Schteph_F89":
Važi ono gore napisano, "bez ljutnje" - što se i podrzumeva, budući da nam je svima "zajednička ljubav"...

Samo još jedno objašnjenje pred još jedan meč na Karađorđu:

Prvi put kada neko dolazi (ali neko tipa Supića, nekulturan i "sa gresima na duši") potpuno je razumljivo da ga navijači "uzmu na zub" :!: Isto je razumljivo i u slučaju da taj neko prvi provocira ili "želi kavgu"...

Ali...
Kada u Novom Sadu gostuje naš bivši igrač - treba biti VELIK pa ga dočekati aplauzom ili skandiranjem, pa se okrenuti navijanju za Vojvodinu, koja je puno veća i od njih, i od nas - ZATO SMO VALJDA SVI MI NJENI NAVIJAČI :!: :!: :!:

P. S.

Baltazare, ja ne znam drugačije - jedino što se zanesem sa boldovanjima, povećanjem fonta i sl. - jer sam "vizuelan tip"...
Ali, i Ti, kao i svi ostali, možete računati na postove iz "viših", a ne sa "zadnjim namerama" - nadam se i "pismene" :!:
Nažalost, ova tema, čitanje i odgovaranje - i nisam otišao da pogledam naše kadete na Veternik... :frown:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
laki

Post by laki »

Deo teksta koji sam podebljao i dalje stoji i sto posto je tacan i nema potrebe za daljom raspravom, jednostavno je tako. Cak si i ti, Grbo, bio jako bezobrazan u par navrata kad si se nekom obracao, ima dosta vremena od kad je to bilo, medjutim tako je.

Necu da budem nikome drveni advokat ali me nervira kad odnos prema forumasima nije isti a admini govore da jeste i kad se zakuva rasprava oko toga onda je neretko argument za raspravu bio: Ako ti se ne dopada forum, zaobidji ga! Bez ljutnje, ali definitivno jako debilan nacin da se nekom doskoci ;)
Da forum nema veoma visok kvalitet u raznim segmentima naravno da odavno vecina nas ne bi dolazila. Samo ako jednom forumasu obrisete tekst zbog nekog razloga, ucinite isto to i nekom drugom ko je bio jos gori od njega. Eto, ja obecavam da cu se potruditi da se oko ovoga vise ne nastavljam, nema poente. :cheers:
Image
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

laki wrote:Minja, bilo je mnogo ruznijih i uvredljivijih komentara na forumu, cak sta vise u skorije vreme, konkretno kad je FCVNS izvredjao borisey-a, i da ne nabrajam ostale, naravno ni ne pamtim ih sve. Ali mislim da se malopre pomenuti i ti poznajete pa zato nije usleila nikakva "zuta karta". Nastavlja se tradicija da forumasi definitivno nemaju jednak tretman. Ne vidim sta je uvredljivo srdjansrdjan rekao na racun Chane, osim sto mu je direktno rekao neke stvari.
Jedini način je da prema ljudima koje poznaje bude strožiji, a prema ostalima popustljiviji, mada bi se i onda našao neko da se buni.

Ne valja biti previše strog, ali ni puštati ljudima na volju, jer onda nastane često pljuvanje, haos - valda smo takav narod. Ko misli da je lako i da može bolje neka proba biti moderator ili admin foruma. Da radi malo za džabe i uvažava kritike & sugestije. :cheers:
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Locked