Molim te reci da se šališ.NiNa wrote:Sve ostalo, od golmana do napada drugi imaju bolje....Stojkovic je mnogo bolji od nasih golmana, Volkov i Mijailovic su bolji od Lekovica,o napadacima da i ne govorim,Mrdja i Dauda vs. AK i Skuntelar a blizanci imaju superiskusne Milijasa,Pecnika,Ilica,..odlicnog Ninkovica plus Groblje ima odlicne klince koji itekako RESAVAJU UTAKMICE...Jojica,Zivkovica i Ninkovica...
Volkov i pišač Mijailović nemaju nikakav doprinos igri blizanaca, prvi je precenjeni maneken a drugi raspali povratnik u ligu, statistika dobro pokazuje njihov dosadašnji učinak. Kod nas jedan bek (Vule) je nosilac igre, kod blizanaca nemaju nikakav značaj ni ofanzivno ni defanzivno, da ne spominjem Vešovića i onog klinca groblja što dade protiv nas autogol.
Imamo najbolji štoperski tandem lige bez premca, plus back up Đurić. Svi su oni bolji od Ostojića, Krneta, Lazića, Martinovića ili čiča Obradovića.
Imamo 2 golmana koji su iznad proseka lige blago rečeno, Delač i Žakula definitivno nisu slaba tačka.
Imamo najtalentovanijeg zadnjeg veznog u ligi, Radoju. Reče mi drug navijač musavih "On da je u zvezdi novine bi pisale o novom Stankoviću

I vidm da si se uhvatio Mrđe, taj raspali napadač je gori i od Kaluđerovića, čovek igra bez oba kolena, može jedino onom kladioničaru Aleksiću da daje golove. Škuntelar je bolji igrač od Kojića i blizanačke kompanije, jedino je možda Dauda kompletniji od naših napadača ali i on ima mizeran učinak.
Hvala Bogu pa nemamo u timu igrače poput mrcine Milijaša, Saše Ilića koji je trebao završiti karijeru pre 5 godina ili slovenca koji je proglašen za najgore pojačanje druge engleske lige prošle godine. Čak i Miloš Ninković ništa ne prikazuje na terenu i uklapa se u opšte sivilo lige.
Druge klubove neću ni da analiziram, istina ima tu zanimljivih igrača ali svi znamo ko su nam takmaci za titulu ako se uopšte i takmičimo. Najbolji smo tim lige i to ne mislim samo ja, mnogo navijača blizanaca mi je reklo isto, ne treba biti fudbalski znalac da se to primeti.
To što trenutno nismo suvereno na prvom mestu je samo naša krivica, na proleće će biti stvari mnogo komplikovanije kada crveni blizanac uđe u svoje čuvene serije od po 7-8 vezanih pobeda a i crni će se konsolidovati.