Nisam zeleo da pisem o ove dve opcije, posto nas ocekuju dve izuzetno vazne utakmice.
Sada smo najurili jednog menadzera, a novi kandidat je drugi?? Verovatno mu je Vosa prva ljubav i hoce da pomogne. Nadam se da ce
Rabren, Cabra i ceo marketing napustiti klub!
Moli se gore navedena firma da me pusti u stalni radni odnos, zbog toga sto sam zavrsio Visu Tehnicku skolu za Industriski menadjment sto znaci da sam Menadzer.
Видим да нико не пише, па ево ја да напишем коју о излагању Миње Болесников синоћ.
Пре свега, изузетно сам оптимистичан. Напокон имамо опцију која може да доносе боље Клубу. Али дугорочно, што је изузетно битно! Колико се само види разлика када је некоме примаран мотив чиста љубав, а не новац. Оно што ме изузетно радује је то да Миња није био толико себичан па да тај свој програм за будућност Војводине веже само за себе и Зорана Шћепановића, него је то буквално оквир по коме Клуб мора да послује ко год да га води, што је феноменално! Искрено се надам да ћемо имати већину у скупштини на крају и да ће ова опција да дође на чело Клуба. Према Мињиним проценама, биће потребно од 4 до 6 месеци да се Клуб стабилизује, ако сам добро чуо. Што је сасвим реално, не може преко ноћи ништа. Оно што није феноменално јесте број људи који се синоћ појавио у ложи. Стварно тужно. Да ли је могуће да нас има тако мало који имају жељу да буду упућенији? И онда неко долази овде на форум и кука како се информације не деле, како се навијачи не обавештавају бла,бла,бла. Синоћ је свако, али буквално свако, небитно да ли је са Севера, Запада или Истока, могао да дође и одслуша Мињу, пита шта га занима, шта му није јасно. Стварно...туга. Али, ипак, на крају оно што је најбитније, види се светло на крају тунела!
Passion , mali svaka tebi cast sto si bio ali nemoj deliti packe ovde ,evo ja se osecam prozvanim.
S obzirom da smo u 21. veku , i da jednim jebenim postom moze sve da se kaze ,savetujem tebi i ostalima ,da kad kod me neko bude nesto pitao ,da se nadjemo licno ,pa cu vam dati odgovor ,jel moze?
Mislim naravno kad budem imao vremena.
Ako neko nece nesto da kaze ne mora boli me k***c , ali onda nek cuti i nek se ne pravi pametan raznim pricama za koje nije spreman da se otvori!
Minja wrote:Da ne bude da samo prozivam, malo cu i da hvalim.
Ako je zaista bilo tako malo prisutnih to mogu da protumaci da doticni nisu dovodili "svoje" ljude, vec su pustili da dodje ko hoce pa koliko se skupi. Odziv je slika poverenja. Puno je pisano na tu temu pa nema razloga da (se/druge) ponavljam.
Iskreno, mislim da bi druga ekipa koja pretenduje na upravljacko mesto, a protiv koje sam mnogo vise od ovog dvojca, "prikupila" jos manje ljudi.
Pošto se kroz tvoje postove prožima to nezadovoljstvo, jel se može znati šta konkretno zameraš Minji tj koji je razlog što misliš da on ne može biti dobro rešenje ?
Ps Shecky - komentar ti je bezobrazan i ne znam odakle daješ sebi za pravo da se tako obraćaš drugim forumašima pogotovo jer nisi pre toga nigde spomenut u Passion-ovom postu
Minja wrote:Da ne bude da samo prozivam, malo cu i da hvalim.
Ako je zaista bilo tako malo prisutnih to mogu da protumaci da doticni nisu dovodili "svoje" ljude, vec su pustili da dodje ko hoce pa koliko se skupi. Odziv je slika poverenja. Puno je pisano na tu temu pa nema razloga da (se/druge) ponavljam.
Iskreno, mislim da bi druga ekipa koja pretenduje na upravljacko mesto, a protiv koje sam mnogo vise od ovog dvojca, "prikupila" jos manje ljudi.
Pošto se kroz tvoje postove prožima to nezadovoljstvo, jel se može znati šta konkretno zameraš Minji tj koji je razlog što misliš da on ne može biti dobro rešenje ?
Koliko sam ja skontao Minja je hteo da kaze da Minja i nije toliko los koliko su ovi drugi
Mada meni ovako objektivno suvise dobro zvuci da Minja dodje na celo kluba, ipak je Rabren old school...
Јел то у опште било неке кризе? Чика Брка поново све решава! Ако нам је Рабрен спасиоц онда нам је јасно колико смо на странпутици. Не вреди овде писати нити улазити у расправе, нити ми је жеља да уносим неслогу или злу крв између нас(јер нас је још увек јако мало) али јасно је да се за Војводину данас можемо борити само бојкотом!
И Јован Дејановић је спасао Војводину банкрота па му нисмо урадили мурал на стадиону, слично су урадили и Илија Балабушић и Коста Хаџи 30-тих година прошлог века па где је њима хвала? Војводина нису Чабрић, Рабреновић и они који су са шипке ушли на руководећа места. Изгубили смо идентитет и право на моралну супериорност која нас је красила у последњим децнијама.
Ипак, на крају ћу искористити прилику да честитам члановима скупштине, новоизабраним члановима Управе и пожелећу им пуно успеха у раду. Све за "нашу" Војводину! Срећно!
Ovo je strasno. Nikad ih se necemo resiti, nikad. Ne znam sta vise treba da se desi pa da ovi "nasi" dupelisci i jajare zakopcaju malo svoje dzepove i pocnu razmisljati svojom glavom.
Sad je kao Balsa dao ostavku, ali se napravila i funkcija za njega koja ga nece puno otperecivati. Eeej, pa ovo je smejurija.
P.S.
Ne znam ko nam je sacinjavao predhodni UO, ali ovi su teska bagra.
Pocevsi od ovog Bogdanovica iz Nove Srbije pa preko onog seljanina Cirovica iz Romske partije, prvoklasnog debila i maskote Sivca.