Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Re: Uprava

Post by budababa »

Danas...
Smatram da će Milenko Jokić, veliki prijatelj moje porodice i mog pokojnog oca Ratka, na mestu čelnika Uprave mnogo doprineti Vojvodini - istakao je Balša Butorović.
...i ne tako davno:
Kežman je imao sjajnu saradnju još sa mojim pokojnim ocem Ratkom. Želeo sam da proširimo saradnju i definitivno smo se dogovorili da on dobije funkciju u klubu - rekao je Balša Butorović.
Može li jednom stručnost da dođe na prvo mesto?

Ako je išta dobro u svemu ovome, to je da su neke maske konačno spale, dok neki nisu morali ni da ih skidaju da bi znali ko su.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Boske87 wrote:
Brick Liman wrote:
slanina wrote:http://www.sportnetwork.rs/play/60803/b ... -vojvodina

Najzanimljiviji momenat 06:14 :argue: :mrgreen:
To je najveći gospodin među ovom prisutnom gomilom hohštaplera. Realno.
Osmesi bagre nakon izlaska DD sve govore :x
Jezivo.
Sad možemo da se tešimo onim, preživeo je klub svašta preživeće i ove. Hoće, ali sada je valjda svima jasno, nećemo se ove bagre iz kluba rešiti jedan duži niz godina.
Io odio Belgrado
kowalski

Post by kowalski »

Parola "Uprava napolje" je prezvakani kerov penis za sve ovo. Ko zadnji izadje da pogasi svetla, zakljuca i baci kljuc u Krakenovu celjust, pa za 20-30 godina (ako se steknu uslovi) da se pokusa sa osnivanjem fudbalskog kluba. Ime, grb i istoriju do pojave ovih splacina, kriogenicki sacuvati do te prilike.
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

slanina wrote:http://www.sportnetwork.rs/play/60803/b ... -vojvodina

Najzanimljiviji momenat 06:14 :argue: :mrgreen:
Rame uz Rame s komentarom par sekundi kasnije 'Nek ti je Bog u pomoci, cestitam'

Nek' je nama Bog u pomoci pored ovakvih...
Nikola

Post by Nikola »

Dok klub ne napuste rabren, cabra, capulja, komesar, sekrer, balsinjo i raspusti skupstina nema dalje. Nama predsednik postane neko za koga do danas nije culo 99% navijaca.
Rabrena za dozivotnog predsednika. Sada u klub uci novi menadzer poznat po aferi Kostic.
ПУШТАМ КИШУ!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Passion

Post by Passion »

Сјаше Курта да узјаше Мурта.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Minja izigran neposredno pre skupstine Cir odradio ponovo posao. Drago mi je da prisutni navijaci nisu dali podrsku novoj upravi, sem one bivse podgrupe(koji se ne mogu nazvati navijacima) koji su na tribinama bili zbog dobijanja poslova(neko sve od gore to vidi).

Sramota da je predsednik ostao u klubu i pored poslova koje je sa protom odradio. Zakljucak Cir jaci od navijaca :!:

Duleta za predsednika :!: :!: :!:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=84xk4oRIqmU[/video]
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ne razumem šta se dogodilo sa opcijom Bolesnikova? Ima tu i bivših i sadašnjih medju tim navijačima koji su dali glas... Svaka čast uzdržanim...
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Toto Riina

Post by Toto Riina »

ragazzi di Neoplanta wrote:Ne razumem šta se dogodilo sa opcijom Bolesnikova? Ima tu i bivših i sadašnjih medju tim navijačima koji su dali glas... Svaka čast uzdržanim...
Izigran pre skupstine, Cir odradio posao :idea:

Prvi post u ovoj temi daje sve odgovore
http://firma1989.com/forum/viewtopic.ph ... &start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Jel može to malo opširnije? Sudeći po glasanju ne bi ubrao podršku... Čudo je kako se na sva vrata najavljivalo rešenje za sva vremena, sve će nam biti jasno kad dodje skupština... to je u stvari tačno, sad nam je sve jasno.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Otiso' Zoka samo tetki da odnese lek.
Last edited by Toto Riina on Sun Nov 03, 2013 11:51 pm, edited 4 times in total.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Image
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Pravi navijaci su izigrani, vreme je da napravimo nasu pricu i da sad budemo slozniji nego ranije. Maske su pale i pored toga sto se sve znalo i bez njih. Zato i kazem svaka cast uzdrzanim, vreme je da se okupimo u sto vecem broju vec za vikend i kazemo sta mislimo o svemu.

Ne mozemo dozvoliti da nas podele dovedu do toga da nas obicne seljacine namagarce.
Boske87

Post by Boske87 »

Minja wrote:Zasto "svaka cast za uzdrzane"?

Po meni, oni su glasali za. Sta uopste znaci "Biti uzdrzan"? Koji moj si onda tamo? Ili si za, ili si protiv. Ta grupa odavno nema moje postovanje.
Svaka čast, zdrav razum :cheers:.

Sve mi se više zgadilo, Vojvodina i svi mi, oni, ovi, one itd...
Na moju nesreću kliknuh na gore postavljeni link i kada sam otišao na stranicu unazad imao sam šta videti. Citiranje posta sa ovog foruma, ne znam tačno kog forumaša nakon tekme sa nkp, kakvo jadno kolektivno ismejavanje nas "west debils-a". Šako jada a šta uradiše vaši kandidat(i) i (ex)članovi danas, zapitajte se da li ste vi možda "north debils".

Eto to je sva suština, debili na sve strane, nama ne trebaju blizanci i neprijatelji, sami sebi smo dovoljni.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply