13. kolo: Jagodina-Vojvodina 3:0

Boske87

Re: 13. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 15h

Post by Boske87 »

kuzma liman wrote:
Boske87 wrote:Nastića i njegove kikseve mogu da razumem jer dečko dobija šansu svakih 6 meseci ali ona rupetina ciganska što izigrava levo krilo sa brojem 99, šta taj radi na terenu da mi je znati. Isto tako Nikoliću nije trebao Ađuru ali zato sad igra raspali Tumbasević u ultra ofanzivnoj formaciji sa 2 zadnja vezna :evil: . Pognuta glava Nikolića nakon primljenog gola sve govori, takav je moral unutar ekipe, nije ni čudo što svi jedva čekaju kraj polusezone da pobegnu.
Mijata i Vranješa na teren da pokušamo nešta spasiti mada je jasno da nama spasa nema....
Jel si ti Marko Nikolic ? :mrgreen: Pazi izmene :D
To je to znanje sa menadžera :mrgreen: , samo što je trebalo da uđu na startu poluvremena a ne u 56 minuti kada nam je već sudbina zapečaćena.
Vrhunac Nikolićevog lutanja jeste ovo ubacivanje Sergeja kome nije davao nikakvu šansu ranije a dobija je na 3-0. Podsećam da je Tumbasević bio starter, da je Vuković na klupi, sve katastrofalne odluke :roll: .
Nikoliću molim te ostani, nemoj bežati sada kada brod tone. Bolje trežnjenje pred cigane nismo mogli da imamo, ionako su našim manekenima bitne samo derbi utakmice, pred skautima tipa Miško taksista :toilet:
Eto uspeli smo da izgubimo još jednu sezonu, ovaj put definitivan slom se desio u novembru što je napredak jer smo se ranije u oktobru "okretali svojoj deci i skupljali redove".
Kup je naš!!!
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Chana

Post by Chana »

Na ovaj trenutni užas, mogu da se nadovežu Trajče odlaskom u Zvezdu i Vule odlaskom u Partizan...

Time bi se :toilet: na sve što su uradili u dresu Vojvodine, a naša uprava bi lepo pokazala ko je i šta je :!:

OVO JE OPŠTA TUGA... :evil:
Last edited by Chana on Sat Nov 23, 2013 5:48 pm, edited 1 time in total.
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Колико год есе љутио на њега,и колико год да је лоше играо,Врањеш ипак мора бити стартер,јер с њим везни ред још и личи на нешто,а без њега га тотално немамо.Гаћиновић мора бити стартер,и Вуковић пошто је Ђурић изгубљен у свемиру.
srkins

Post by srkins »

Par pitanja koja verovatno nece dobiti odgovor: Koji je mozak odlucio da Djordjeta Lazovica saljemo na pozajmicu a Kesica otpustimo kad su mogli lepo da popune mesto golmana. Koji mozak je odlucio da Kovacevica otpustimo a znamo da ce nam trebati centralni odbrambeni. Koji mozak je odlucio da otpustimo Ajura i Mitosevica a raspadamo se sad na toj poziciji. Koji mozak je odlucio da Simon uopste ne igra ,iako nije ni blizu bio najgori na utakmicama koje je igrao. I koji je mozak odlucio da su Skuletic i Kaludjerovic dovoljni za napadace ... Ma treba svi da idu nece me biti zao nikog kad odu..Hoce ih zvezda ma moze nek uzmu koga hoce od nasih zvezda...Sto se mene tice nek se pakuju i trener i 90 posto igraca..
fare

Post by fare »

Sta reci posle svega samo : Govnjivom motkom sve razjuriti iz kluba da vise ne kaljaju ime Vojvodine, a treba i dobro razmisliti o zadnjoj recenici Nikolica posle utakmice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kao da ne znate da se pravi standardna razlika na polusezoni od 6/7/8/9 bodova, taman toliko da mozemo da 'iznenadimo' na prolece, ali ipak ostanemo kratki. Nismo mi toliko solidno krenuli u ligi, koliko su cigani i grobari losi, pa je razlika ovako mala u novembru, koja mora da se poveca do decembra ovakvim porazima. Nemojmo se zavaravati, mi tu titulu mozemo uzeti kad hocemo, ali te premije treba isplatiti, a klub u problemima. Gubimo obe protiv zvezde, ovo je ciganska uprava, gubimo provereno...
:)

Post by :) »

fare wrote:Sta reci posle svega samo : Govnjivom motkom sve razjuriti iz kluba da vise ne kaljaju ime Vojvodine, a treba i dobro razmisliti o zadnjoj recenici Nikolica posle utakmice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta je rekao, bilo mi je mucno posle 3-0 da gledam...

Inace dobar primer treneru i igracima kako se ponasati na 2-0.
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Zakula, Vulicevic, Vukovic, Trajkovic, Nastic, Radoja, Poletanovic/Vranjes, Milinkovic-Savic, Gacinovic, Alivodic/Ivanic (ako ga vrate) i Georgije Ilic.
Kordica sto vise ubacivati, Trajkovic ako ode tu su Vujacic i Djuric, Tumbasevic zbog iskustva u rotaciji na sredini,Kosovic takodje, Simona samo placamo, ali i on je dobar za rotaciju.
Ostali sut karta, da se skupe pare za nekog napadaca. Ne znam sta je sa Spremom i njega vratiti ako je jos uvek nas.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

srkins wrote:Sto se mene tice nek se pakuju i trener i 90 posto igraca..
Dzabe ti je to Srki, doci ce umesto njih isti ili jos gori. Jer dok god u upravi sedi jedna te ista garnitura koja se svako malo kao fol rotira, dok god o svemu odlucuje brkati korumpirani sudija a tercu mu udaraju kriminogeni "biznismeni" i "menadzeri" i ispostava Drzavne Bezbednosti jedne susedne drzave, dok god sve to podupiru potplaceni nekadasnji navijaci... Sve dok se citav taj sljam ne razjuri (to jes, realnije je ocekivati da ce se sami razici, kada vise ne bude ostalo sta da se ukrade, jer ko ce njih oterati - mi ovako bezglavi i jadni sigurno necemo), sve dotle se nista promeniti nece, jednog trenerskog sarlatana menjace drugi, jednog bangavog invalida koga guraju menadzeri ce zameniti isti takav, placacemo ogromne plate "igracima" bez kolena koji ne mogu da pretrce 10 m da ih vija razjareni lav za ugovor na jednu polusezonu, dovodicemo "supertalente" iz Atletika Madrida i Juzne Amerike i ko zna odakle, od kojih polovine nikad nece ni stici do Novog Sada, ukratko - mesetarice se kao i do sada, nista se promeniti nece, samo cemo mi jos malo zivaca pogubiti i dobiti jos po neku sedu u kosi zbog izneverenih nadanja i saznanja da su nas opet, po n-ti put preveslali i od nas napravili magarce. I to ce trajati tako dok god ima i jedna zuta para da se iscedi na konto nekadasnje slave bivseg FK Vojvodina, cija ce ispijena i ispraznjena ljustura biti odbacena da skapa pod teretom dugova i hipoteka. Upravo gledamo zavrsni cin te predstave, sve se vec zna, i krivac i zrtva, zaplet je vec odavno provaljen, publike je sve manje u sali dok cirkuska muzika tresti sve glasnije...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fare

Post by fare »

:) wrote:
fare wrote:Sta reci posle svega samo : Govnjivom motkom sve razjuriti iz kluba da vise ne kaljaju ime Vojvodine, a treba i dobro razmisliti o zadnjoj recenici Nikolica posle utakmice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta je rekao, bilo mi je mucno posle 3-0 da gledam...

Inace dobar primer treneru i igracima kako se ponasati na 2-0.
Na pitanje komentatora ili sta vec da li je istina da je on jedan od glavnih kandidata da sedne na klupu partizana on je odgovorio da ne bi nista na tu temu posto je kako on kaze taman krenuo sunovrat u igri i u rezultatima taman kad je pocelo da se prica o tome kaze da to mozda i nije uopste slucajno i pobegao glavom bez obzira ljut kao ris .
pedjans

Post by pedjans »

Ovde se radi o svesnom i oganizovanom miniranju trenera, a mozda i uprave. Kome nije bilo jasno protiv Radničkog i naročito posle Javora, sada bi moralo da mu bude jasno. Na žalost, to je na delu još od evropskih utakmica, ali sada se na to ide direktno preko rezultata. Mislim da će brzometno biti rasprodati svi igrači koji vrede i za oko godinu dana se vraćamo tamo gde smo bili pre dolaska Bate. Čini mi se da je to plan. Naravno, oni koji se u medjuvremenu dočepaju uprave će se dobro nafatirati i to je to.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Potop!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

pedjans wrote:...i za oko godinu dana se vraćamo tamo gde smo bili pre dolaska Bate.
Pa nismo se ni macinjali sa tog mesta. Niti smo osvojili neki trofej, niti smo igrali Evro-kupove (samo pretkvalifikacije), niti smo finansijski stabilizovani... Napravljen je jedan privremeni privid napretka i stabilnosti u kome je neko munuo neke pare od transfera i na foru nekih gradjevinskih radova, sve ostalo je tacno tako kao sto je i bilo. Sad ce neko reci da Govedarica jos uvek od onda nije morao da zakolje jos koje prase, ali taj racun ce tek da pristigne na naplatu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
pedjans

Post by pedjans »

I ja bih voleo da je tako, nisam nikakav Batin fan. Ali to jednostavno nije tačno. U sedam sezona smo bili jednom drugi, pet puta treći, jednom peti. Četiri puta igrali finale kupa. Nismo bili šampioni i osvojili bar jedan kup samo zato što je to u Srbiji nemoguće. Šest puta smo igrali Evropu u sedam godina. Pre toga sedam godina bez Evrope. To je istina. Naravno, bilo je tu dosta grešaka i gluposti, ali mislim da sada sledi takav fijasko da ćemo ovo pamtiti kao zlatno doba. Niko ne bi bio srećniji od mene da grešim, ali se bojim da sam u pravu. Uostalom, brzo ćemo videti - čini mi se da će se sada kluba dokopati takvi tipovi da je nemoguće bilo šta sem propasti, mislim da tu ima i politike. A ova utakmica i ono što joj je prethodilo je uvod u to.
fare

Post by fare »

Sezone 2010/2011 smo na kraju sezone primili 14 cetrnaest golova a sada posle 13 kola ponovo smo primili 14 pa gde je tu nasa toliko spominjana Granitna odbrana ? A na Cmarakani raspali Mrdja kako smo ga mi mnogi nazivali dao 2 komada za poluvreme a koliko je dao nas Kalasnjikov ? :frown: .
Locked