15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 2:1
Re: 15. kolo: crvena zvezda - Vojvodina
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Ey7vxjoPlzY#t=2m18s[/video]
Ljudi, pogledajte usporeni snimak faula kod 2:18 na ovom snimku. Savićević u tom trenutku povlačio nogu unazad, a Nastićeva noga odlazi u desno. Mislim da mu je samo šorc očešao. Nije tu postojala nikakva namera. Ako vratite klip malo unazad, vidi se da je Nastićev pogled fokusiran samo na loptu, i da mu je noga krenula u pravcu lopte.
Sve u svemu, Nastić je krenuo nogom ka njemu, što je dovoljan izgovor deliocu "pravde". Teško da bi se to dosudilo u ozbiljnim ligama. A kod nas samo ovim BG zlotvorima...
Ljudi, pogledajte usporeni snimak faula kod 2:18 na ovom snimku. Savićević u tom trenutku povlačio nogu unazad, a Nastićeva noga odlazi u desno. Mislim da mu je samo šorc očešao. Nije tu postojala nikakva namera. Ako vratite klip malo unazad, vidi se da je Nastićev pogled fokusiran samo na loptu, i da mu je noga krenula u pravcu lopte.
Sve u svemu, Nastić je krenuo nogom ka njemu, što je dovoljan izgovor deliocu "pravde". Teško da bi se to dosudilo u ozbiljnim ligama. A kod nas samo ovim BG zlotvorima...
Nisi lud, isto sam i ja video. Cak i kod ponovljenog snimka, prvi put su pustili jedan ugao iz koga deluje kao da kontakra nije ni bilo, da je Nastic zaustavio nogu na jedno 5cm od butine onog babuna a ovaj pao ko metkom pogodjen. Posle su pustili onaj snimak s ledja gde se to ne vidi i izgleda da ga je stvarno skrsio, i jos jedan poluspreda gde ne moze tacno da se kaze. I na kraju utakmice u pregledu sansi opet ova dva snimka. Bitno je da je komentator video da je cist penal i pre nego sto je Nastic zamahnuo nogom. Davno ne cuh gore i pristrasnije komentarisanje, i ciganstura Milojko je onomad to sa vise stila radio...Voja wrote:Da li sam jedino ja lud na ovom forumu jer sam video (glavna kamera) na TVu da je Nastic posao na loptu i kada je video da ide na igraca naglo je ukocio nogu i poceo da je povlaci nazad,bez ikakve namere da dodje do kontakta!?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Schteph_F89
Re: 15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 2:1
Eto, skoro sam zaboravio onaj osecaj iz finala kupa protiv crnih i evo ga, juce se vratio. Na poluvremenu se videlo da ako ga ne ubace iz sudijinih faulova oko 16m (kojih su imali gomilu) da ce pasti penal. Sreca pa nisu znali uci u 16m svirao bi se on i ranije
Jednostavno kriterijum nije bio isti. Penal? Pa jel svaki kontakt MORA biti penal? Koliko puta su nas tako zaustavili na sredini i nista nije svirano... Igracima ne mogu zameriti nista, jel posle takve torture ni ja ne bi mogao da se sastavim. Dobro su odigrali Skuletic, Radoja, Poletanovic, Vule, Djuric pa i Nastic. Jedino se Vranjes alavio i tu smo izgubili tri bas dobre kontre. Kaludjerovic i Vukcevic 0. Naravno i pored toga smo imali dobre sanse koje su nas kostale dalje sudijske torture... Jednostavno mi ovu utakmicu nismo mogli dobiti! Za kraj samo mogu da pomenem hit jucerasnji tj. i od srede kojim smo ubijali vreme izlaska iz rupe... Sisaj zvezdooo-zvezdo kurvooo!!!

Nikolic Marko je napravio sjajan posao od pobede nad partizanom, tj od momenta kad su pocele price o njegovom prelasku tamo. Sa par maestralno vodjenih utakmica uspeo je da rastereti pritisak buducem klubu i napravi nedostizni zaostatak na tabeli, slucajno ili namerno, svejedno je. Alivodic juce pocinje na klupi, Kaludjerovic igra kao slina, ali ga gledamo 85 minuta. Spremio je ekipu da na sva desavanja na terenu reaguje kao mlohava pisa, kao npr kad Vulicevic startuje, pa ga okruze svi cergari i pisaju mu po glavi, dok nasi gledaju iz prikrajka. Sa druge strane prodavao neke Vujosevic fazone Mrdji i zvezdinoj klupi, a gledaocima maglu o rezijama. Srecno u buducoj karijeri.

Ostace Sejo u zvezdi,ostace Vuk u partizanu...prosto je ,nemaju para da se upustaju u smene..e sad sto su nas navukli tim pricama ko nam je kriv,da smo gledali svoja posla bar 5 bodova bi imali sad vise...
- Red Marquis
- Moderator
Ovaj deo mi nije jasan. Misliš da bi ujedanje i adekvatan odgovor naših završavao drugačije no novim kartonima samo po nas? Pa pola kartona su dobili po scenariju...cigo skače i reži na nekog našeg, Ninoslav uleće i smiruje situaciju žutim kartonom igraču Vojvodine.kowalski wrote:Spremio je ekipu da na sva desavanja na terenu reaguje kao mlohava pisa, kao npr kad Vulicevic startuje, pa ga okruze svi cergari i pisaju mu po glavi, dok nasi gledaju iz prikrajka.
Io odio Belgrado
Radi se o situaciji kada saigraci treba da stite svog kapitena. U pravu si kada kazes sta bi se desilo posle toga, ali hajde da se onda ne zamajavamo vise pricama kako smo mi neki simbol otpora nepravdi i sl. Klub i igraci to tako ne dozivljavaju ocigledno.Red Marquis wrote:Ovaj deo mi nije jasan. Misliš da bi ujedanje i adekvatan odgovor naših završavao drugačije no novim kartonima samo po nas? Pa pola kartona su dobili po scenariju...cigo skače i reži na nekog našeg, Ninoslav uleće i smiruje situaciju žutim kartonom igraču Vojvodine.kowalski wrote:Spremio je ekipu da na sva desavanja na terenu reaguje kao mlohava pisa, kao npr kad Vulicevic startuje, pa ga okruze svi cergari i pisaju mu po glavi, dok nasi gledaju iz prikrajka.

Minja wrote:Pa taj njihov igrac se preziva Savicevic ako se ne varam. Jos ako je u rodu sa Dejom....Voja wrote:Aj da nesto razresimo ovde "medj nama"Da li sam jedino ja lud na ovom forumu jer sam video (glavna kamera) na TVu da je Nastic posao na loptu i kada je video da ide na igraca naglo je ukocio nogu i poceo da je povlaci nazad,bez ikakve namere da dodje do kontakta!? Taj dodir po butini ne bi ni balon odgurnuo od sebe,a ne da pokosi igraca. I da nam sudija nije svirao svaki kontakt s njima,ne bi svirao ni penal,a ovako je sebi tokom meca napravio sjajno opravdanje (takav stil sudjenja) da svaki kontakt u 16 okreci. A kad pogledamo ono guranje Skuntelara u prvom poluvremenu,u odnosu na svaki prekrsaj nasih igraca ono je za 6 meseci van fudbala
Dejo mi je dalji rođak, ne znam tačno koje koleno je u pitanju. Bila mi je čast da ga upoznam dok sam igrao za mlađe selekcije Crne Gore - rekao je Vukan za Sportski žurnal.

Još jedan koji je video isto tako.Radoye wrote:Nisi lud, isto sam i ja video. Cak i kod ponovljenog snimka, prvi put su pustili jedan ugao iz koga deluje kao da kontakra nije ni bilo, da je Nastic zaustavio nogu na jedno 5cm od butine onog babuna a ovaj pao ko metkom pogodjen. Posle su pustili onaj snimak s ledja gde se to ne vidi i izgleda da ga je stvarno skrsio, i jos jedan poluspreda gde ne moze tacno da se kaze. I na kraju utakmice u pregledu sansi opet ova dva snimka. Bitno je da je komentator video da je cist penal i pre nego sto je Nastic zamahnuo nogom. Davno ne cuh gore i pristrasnije komentarisanje, i ciganstura Milojko je onomad to sa vise stila radio...Voja wrote:Da li sam jedino ja lud na ovom forumu jer sam video (glavna kamera) na TVu da je Nastic posao na loptu i kada je video da ide na igraca naglo je ukocio nogu i poceo da je povlaci nazad,bez ikakve namere da dodje do kontakta!?
Ali zato, ,,službeno pametni" su videli 200% da je Nastić napravio prekršaj, a nisu ,,videli" da je Žak maestralno odbranio penal, pa svi bg mediji (zar drugi i postoje?) plasiraju javnu informaciju da je Milijaš promašio penal.
A pazi, Milijaš zaista izvanredno šutira penal, Žak fenomenalno brani udarac sa 11m, a svugde ,,novinari" komentarišu da je Milijaš promašio penal.Pa da li ti novinari uopšte znaju srpski (maternji) jezik i šta koja reč znači?Znaju, ali se interesno i svesno prave ludi.Strašno kakvi likovi informišu javno mnjenje.
Vojo, pitanje ko je ovde lud je pravo pitanje, ali ne za izmišljeni penal nad onim padavičarem (da je dunuo mali povetarac on bi pao), već za neke druge.
Ono što je meni najviše zasmetalo, na ovoj utakmici, je naša igra (pre) a naročito posle Žakove odbrane tog penala i način na koji smo primili gol?To je noćna (i danas dnevna) mora za mene.
Neverovatno je da jedna balonjara, sa preko 40m leta, tako prođe našu odbranu (Kapitena)?Da on tako mlako ide na nju i uđe u taj duel?
Da li Žak samo nije bio informisan?Promašaji Škuletića, vucaranje Vranješa, Vukčevića i Kaluđerovića, indisponiranost Alivodića, nije mogla nadoknaditi vrhunska igra i zalaganje Radoje, gol Poletanovića i fantastična borbenost Đurića i Vukovića, kao ni fenomenalna Žakulina odbrana penala.To je ono što mene /i kad se ponadam/ i dalje odvraća od našeg Stadiona.
Sada nam slede skoro 3 meseca odmora /od domaćeg fudbala/ pa da vidimo hoće li se promeniti kurs u Voši i započeti sa mukotrpnim procesom vraćanja poverenja navijača?
Prijatan zimski fudbalski odmor.U zdravlje

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
J.ebem 100 majki ninoslvavu spasicu, kao i ciganima koji se raduju ovakvim pobedama!!!
Mada, sami smo krivi sto smo suvise mlako usli u utakmicu. Za Zakulu sam rekao da je pogubljen u petercu i to se ponovo pokazalo. U prvom poluvremenu je bilo bar 5 situacija slicnih onoj iz koje smo primili prvi gol. Isto tako, koliko god mi je zao decka i njegovih suza, Nastic je jednostavno izgubljen u prostoru i od njega vajde nece biti. Tu ne mislim na situaciju kod penala, mada je i tu morao biti na lopti pre protivnika. kaludjerovic odigrao utakmicu zivota, ali za cigane. Mars iz Vojvodine!!!
Jako sam se razocarao pri ulasku u kavez, kada sam video podjednak broj ljudi kao u sredu. Obzirom na najave (pa i ovde na forumu), ocekivanja su mi bila daleko veca. Koliko god mrzeli uprave i slicne stvari, na utakmice sa blizancima se mora odlaziti!
p.s. Da li ima reportaza sa utakmice, a da nije ova varijanta sa sansama nakon utakmice sa Prve?
Edit:
Zaboravih da stavim potpis na ovaj i prethodni Turijin post!
Mada, sami smo krivi sto smo suvise mlako usli u utakmicu. Za Zakulu sam rekao da je pogubljen u petercu i to se ponovo pokazalo. U prvom poluvremenu je bilo bar 5 situacija slicnih onoj iz koje smo primili prvi gol. Isto tako, koliko god mi je zao decka i njegovih suza, Nastic je jednostavno izgubljen u prostoru i od njega vajde nece biti. Tu ne mislim na situaciju kod penala, mada je i tu morao biti na lopti pre protivnika. kaludjerovic odigrao utakmicu zivota, ali za cigane. Mars iz Vojvodine!!!
Jako sam se razocarao pri ulasku u kavez, kada sam video podjednak broj ljudi kao u sredu. Obzirom na najave (pa i ovde na forumu), ocekivanja su mi bila daleko veca. Koliko god mrzeli uprave i slicne stvari, na utakmice sa blizancima se mora odlaziti!
p.s. Da li ima reportaza sa utakmice, a da nije ova varijanta sa sansama nakon utakmice sa Prve?
Edit:
Zaboravih da stavim potpis na ovaj i prethodni Turijin post!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
http://www.sportnetwork.rs/play/61945/j ... vodina-2:1" onclick="window.open(this.href);return false;Milan wrote: p.s. Da li ima reportaza sa utakmice, a da nije ova varijanta sa sansama nakon utakmice sa Prve?
Io odio Belgrado
Kad spominjete publiku u kavezu,i prethodnih godina sam to pisao,ali i opet cu reci da mi je zanimljivo sto vecina ostalih prvoligasa privuce vise publike na Marrakanu nego mi.U cemu li je fora? Jel moguce da dolaze samo kad ocekuju izivljavanje nad protivnikom? 

Minja wrote:Ovakve utakmice samo pokazuju koliki je besmisao takmiciti se u JSL Srbije.

Вала ће пријати мало ова пауза...
Pogledajte ovde detalje sa utakmice, nešto što nema na prvoj (recimo Vuletov žuti karton i reakcije zvezdinih igrača koje su ostali bez ikakve opomene.
http://www.sportal.rs/news.php?news=115273" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportal.rs/news.php?news=115273" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Neverovatan je broj mogucnosti na koji moze da se namesti jedna fudbalska utakmica.
Mi imamo pravu kolekciju primera u mecevima sa blizancima. Kad bi se dohvatio samo novije istorije, cela strana bi mi otisla na post.
Mi imamo pravu kolekciju primera u mecevima sa blizancima. Kad bi se dohvatio samo novije istorije, cela strana bi mi otisla na post.