Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Ma, najvažniji faktor je finansijsko stanje građanstva. To je pod broj 1!
Ja nisam uzeo sezonsku, jer mi je bila skupa (uzeo sam za sever jbg, ali odande se baš ne mo'š nagledati fudbala). Sada, opet, kalkulišem, ni istok više nije jeftin. Mislim, istok je poskupeo za 50%. Čak je i sever skup, za one koji nemaju propusnicu.
Obavezno prilagoditi cene standardu. Naravno, nekvalitet tzv. fudbala je već aksiom.
Ja nisam uzeo sezonsku, jer mi je bila skupa (uzeo sam za sever jbg, ali odande se baš ne mo'š nagledati fudbala). Sada, opet, kalkulišem, ni istok više nije jeftin. Mislim, istok je poskupeo za 50%. Čak je i sever skup, za one koji nemaju propusnicu.
Obavezno prilagoditi cene standardu. Naravno, nekvalitet tzv. fudbala je već aksiom.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
+1.Minja wrote:U moje vreme, Zapad je bio van domasaja za sirotinju-raju. Jednostavno preskup. Zato je istok uvek bio mnogo prihvatliviji, a sezonska za tu tribinu je bila dostupna svakome. Godinama sam kupovao sezonsku. Zapravo sa zapada sam gledao jako malo utakmica.
U ta lepa vremena na utakmice si mogao i sa rekvizitima kluba. Ko ima zastavu ulazi dzabe. Tako je bilo.
Realno, od ulaznica klub zaradi sicu. To nije bitna stavka u budzetu. Jedan promaseni igrac sa velikom platom "pojede" vise nego sto sve ulaznice donesu zajedno. Politika visokih cena je glupost nevidjena.
I ja sam, kao Minja, ranije bio na istoku, jer je bio prihvatljiviji sa cenom.Na zapad sam prešao kasnije.Onomad, protiv Slobode, sam bio ponovo na istoku, jer mi je zapad bio skup.Međutim, tamo sam prestojao celu utakmicu, jer su stolice totalno neudobne (niske).Danas sam se ,,izreskirao" i bio ponovo na zapadu, i opet sam prestojao (jer sam došao direktno sa posla i bez ,,sedala") a stolica je već prilično hladna (za starije ljude), a kvalitet i zalaganje naših igrača, na obe utakmice, su bili katastrofalni.Ako uzmemo sve to u obzir, kao i naše plate ili penzije, 5$ zapad i 4$ istok, pri prosečnoj mesečnoj plati 250$ i ispod prosečnoj igri; MNOGO (pokojni Bata je to shvatao).
Zato i ne čudi što je tako malo ljudi na stadionu.Može Nikolić apelovati koliko hoće.Izgubio je LE, izgubio igru - izgubio je i publiku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Schteph_F89
Evo za sve koji kao ja volemo metalike

- gospodinFKV
Max carina 

Sepultura,Soulfly, Max-краљино. 

http://mondo.rs/a642697/Sport/Fudbal/No ... elone.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko bismo mi dobili

Koliko bismo mi dobili

AJMO CRVEN-BELI !!!

Vec zamisljam matijevic kan-kan salamu podrigusu, svarglu cabric, i djacke pastete brkajlija

Casopis nema veze sa klubom, to je privatni casopis porodice Vlaovic.Minja wrote:Da li je izasao iz stampe decembarski broj klupskog casopisa?
Gledao po trafikama ali ga nisam pronasao.
Umoči brke u "Rabren Paštetu"!kowalski wrote: Vec zamisljam matijevic kan-kan salamu podrigusu, svarglu cabric, i djacke pastete brkajlija

Kad nisam sa stolice pao.Stexman wrote:...

"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Kao sto sam vec napisao, casopis je privatno vlasnistvo porodice Vlaovic.Minja wrote:Koliko to zadovoljstvo kosta FKV ako nije tajna?
Drugim recima, to bi bilo to sto se tice casopisa?
Aj Minja ne pravi se blesav. Balaton je stampao casopis, a porodica Vlaovic ubirala plodove od sponzorstva putem casopisa.
- ragazzi di Neoplanta
Ne razumem bas najbolje, da li govorite da je casopis stampala privatna firma i da je njoj isao prihod, a da klub nema doticnih tacaka sa njim?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."