Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Matador

Re: Marketing kluba

Post by Matador »

Minja wrote:Da li je moguce da jedinog i najveceg veterana kojeg je ovaj klub imao niste metnuli na kalendar?
I ne samo On (ako misliš na Pantu), nego tu treba da se nađu i dr Kosta Hadži ili slika osnivača, koja, praktično, i važi za trenutak osnivanja Kluba. Mada ne znam ko će se na preostalim stranicama kalendara naći od legendi, ali hajde da vidimo.
Inače, pošto nisam baš siguran da je ova vest bila spominjana bilo gde na forumu, da kažem i da ćemo 6. marta igrati sa Slavijom, a na leto sa Ajaksom.
Turija

Post by Turija »

Ne znam, ali trebalo bi dobro razmisliti kako koncipirati Kalendar Veka FK Vojvodine.
Međutim, čini da je velika nepravda, ako on ovakav, kakav je prezentovan, ostane.Zašto?Zato što pola kalendara (odnosno pola stranice) dele Legende kluba sa nekim igračem današnje generacije.To ne da je nepravda, već velika sramota i bruka.
Kada vidim da pola stranice pripada generaciji Boškova i Toze, a pola Gaćinoviću, odnosno Velkeru i njegovoj generaciji, a pola Poletanoviću, ili pak Šauli a pola klincu za kojeg ne znam ni kako se zove itd, itd, dođe mi da zaplačem od muke.Pa gde je tu poštovanje rada, znoja, ljubavi i uspeha?
Izostaviti bilo kog našeg igrača, na retro kalendaru veka postojanja Kluba, bila bi velika grehota prema tim ljudima koji su utkali sebe u ovaj Jubilej.
Teško je na 12 stranica odrediti 12 veličanstvenih, počev od Osnivača, pa do današnjih dana.Možda je najpoštenije podeliti tih 12 strana po decenijama, gde bi se našli gotovo svi naši igrači na generacijskim grupnim slikama (tako ih odabrati, jer to se može, pošto se nekad mnogo duže igralo, pa određeni igrači su igrali i u dve generacije Vošinih timova). Prvu stranicu u kalendaru, odnosno mesec Januar, dati Osnivačima i poslednju današnjoj generaciji (mnoge iz nje ne bih voleo na kalendaru, ali nažalost i oni su bili igrači Vojvodine, pa i ako je to ružno, ne može se pobeći od te činjenice).Obavezno upisati imena igrača ispod svake fotografije, jer se tako piše Istorija.Ovaj Kalendar nije jednoskratni, kao dosadašnji.On je istorijski i trajni.Biće okačen u svakoj Slaninarskoj kući dok ne požuti, pa i nadalje.
Iz tog razloga se mora prići izradi veoma studiozno.Ovo što sam napisao je samo jedna početna ideja, koja na kraju ne mora ni da bude takva, jer ima mnogo ljudi na ovom forumu sa sjanim i boljim idejama, a i znanjem kako se to radi.
Napisao sam ovaj post samo da pokrenem razmišljanje da taj kalendar, zaista, bude za ponos svakog Vojvodinaša, a priznanje i sećanje na svakog našeg igrača u ovih sto godina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

E moj Turija,ti si i dalje pun elana... Ubedjen sam da bi 20-ak ljudi sa ovog foruma napravilo cudo od danasnje Vose. Ljubav je cudo,ljubav pomera limite... Kao sto se ovih dana pricalo za Stankovica da bi bio pravo resenje za fudbalski savez,ali samo ukoliko bi imao strucan kadar oko sebe,tako mislim da bi i tih 20-ak forumasa,uz strucan kadar oko sebe vratilo Vosu "iz mrtvih".Fenomenalnih ovde ima ideja,inicijativa,ima zara,ima zelje,kamo srece da su uloge obrnute,da ovde pisu neki drugi,a ovi koji trenutno dele muku na forumu da su na mestima koja mnogo vise zasluzuju nego....

Kalendar? 100 godina? Marketing? Auuuu da.....
Cemu?Za koga? Ko ce to kupovati?
U ovo vreme to je samo sansa za druge... da nam se smeju...

I dok se svi ostali otimaju za godine,prisvajaju ih...jedini pravi,rezonski (i opet toliko razlicit od drugih) potez bi bio... da se mi odreknemo zadnjih 20 godina,proslavimo 80. rodjendan i krenemo sa opzesnim 20-ogodisnjim pripremama za proslavu 100-tog rodjendana!!!
Image
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Meni je pala na pamet ideja da posto ima 12 meseci, to mu dodje 11 pozicija igraca i 12-i treneri pa svaki mesec da ima slike svih dosadasnjih, ili bar imena sa par slika najznacajnijih u pozadaini.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

A kako bi bilo da stave 12 slika Rabrenovih brkova? To bi jos bilo najrealnije, bolje od toga ni ne zasluzujemo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
salefkv

Post by salefkv »

Evo ko deli mesto na kalendaru sa nasim legendama ...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7546_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9140_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
johnny

Post by johnny »

Ciganšturu proterati ne sa kalendara nego i iz Kluba...
:evil:
Last edited by johnny on Thu Dec 19, 2013 11:39 am, edited 2 times in total.
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:I dok se svi ostali otimaju za godine,prisvajaju ih...jedini pravi,rezonski (i opet toliko razlicit od drugih) potez bi bio... da se mi odreknemo zadnjih 20 godina,proslavimo 80. rodjendan i krenemo sa opzesnim 20-ogodisnjim pripremama za proslavu 100-tog rodjendana!!!
Bravo Vojo!
Odrekao bih ih se sa velikim zadovoljstvom i duševnim olakšanjem.
Te dve decenije nismo navijali za FK Vojvodinu koju volimo, već koju smo nekad voleli.U tih 20 godina Klub nas je izneverio svaki put kada je bilo najvažnije, ali ga se nismo odrekli zbog svih onih generacija koje su bile istinski deo njega.
Zbog njih, i tih 80 godina, mi treba taj Kalendar.A prodaće ga nama - nama /tim 1.500 zanesenjacima/ i sa jednom tako ogromnom flekom na poslednjoj strani.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Matador

Post by Matador »

Minja wrote:Bio sam sarkastican, a ako mislis da da se napisano odnosi na tog coveka, ok.
Sad kapiram, naravno :mrgreen:
stormer

Post by stormer »

Na oficijalnoj facebook stranici kluba su se pojavili sledeci proizvodi koji ce, navodno, uskoro moci da se kupe preko web shopa...

Image
Image
Image
Image
johnny

Post by johnny »

Jad i beda...
Socijala nevidjena. Prejadno...
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ovo je jezivo! Čemu služi marketing služba ovog kluba?!
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Pogledajte upaljač:

ФК ВОЈВОДИНА 1914-2014 (ћирилица)
JEDNA JEDINA (latinica)
playmaker

Post by playmaker »

salefkv wrote:Evo ko deli mesto na kalendaru sa nasim legendama ...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7546_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9140_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja koliko znam u celom tom omaldinskom pogonu svi su oni iz te price. Jedan ganci drugi grobos pa sta ste ocekivali?
Ali da u svakom slucaju ko god ovako nesto radi javno na stub srama momentalno i kazna debela!
kowalski

Post by kowalski »

Koji socko :lol:
Image
Post Reply