9. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Stara Garda

9. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Post by Stara Garda »

Stadion Vojvodine
vreme 14.30h

"Nista" ne ocekujem,sve preko "nista" je uspeh.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

sada sam gledao na panoniji konferenciju za stampu rajevac prica o pobedi .......
f89

Post by f89 »

kuzma liman wrote:sada sam gledao na panoniji konferenciju za stampu rajevac prica o pobedi .......
bod(pobeda)
mrzim beograd
kuzma liman

Post by kuzma liman »

pa kako sam ja razumeo rekao je bod je super ali je pricao i o pobeda a ond je kahriman nesto pricao ali nisam cuo zvonio mi je telefon ....
Cause

Post by Cause »

Uzdam se u takmičarski duh i navijanje :!:
Protivnik nikada nije bio slabiji i to je naša šansa! Samo što to važi i za našu ekipu!
" Dečko je pun zmajova! "
kuzma liman

Post by kuzma liman »

pa omer snaga sada i prosle god je isti :D

nego ciganima nece igrati bugarin i prvi golman .... ma ne znam zasto ali imam filing da ih dobijamo !!!
shecky

Post by shecky »

Mozemo ih dobiti ako nas podcene mada po njihovim izjavama mi ne deluju tako...kao u krizi smo al ovde je puko Partizan pa i oni sami prosle godine.... tako da ne znam mozda je remi najizvesniji..
Al najvise me zanima u kojem cemo sastavu igrati.
Владика
Administrator

Post by Владика »

U ovom duelu mozemo slobodno reci da ce pobediti spretniji tim odnosno onaj koji napravi manje gresaka. Piksi im je za par meseci rasprodao gotovo ceo tim dok mi jos uvek trazimo igru.Ako igraci ponovo dobiju zastrasujucu podrsku sa severa ubedjen sam da rezultat nece izostati. Zvezda ce sigurno gledati da zatvori mec pa bih slobodno rekao da bi i bod bio zadovoljavajuci po nas.
ice

Post by ice »

Pozdrav svima posle duzeg vremena.
Nadam se da cemo pobediti.To cak mozda nije ni nerealno jer nam gori pod nogama a i Zvezda je sve slabija(naravno ne u odnosu na nas).Igraci ce se truditi da bi zaradili premije a i da ne bi bili novcano kaznjeni u slucaju nezalaganja kao na proteklim utakmicama.Izgleda da ce sada doci vreme kad cemo pobedjivati grobare i cigane a gubiti od onih najslabijih timova.To je samo jos jedan dokaz da se igraci NE ZALAZU i da ih bas briga za Vosu i da samo gledaju kad ce se prodati,pa makar i u Azerbejdzan.
A uveren sam da bi par igraca iz Vose kad bi presli u neki beogradski tim postali cak i reprezentativci.Imamo slabih mesta u timu(pogotovo napad),ali posedujemo i odredjen kvalitet.Zasto nema rezultata koji zadovoljavaju bar minimum-to treba pitati igrace.Eto svi smo videli kako Kahriman brani za reprezentaciju,a kako daleko losije za nas.Naravno vazna je reprezentacija,ali bogami vazna je i Vosa i to oni moraju da shvate ili nek idu u neki drugi klub,ali ne beogradski ili slicno nego Borac sa Klise ili Kabel.Toliko od mene,nadam se da cemo svi u velikom broju biti na stadionu u subotu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mene ni sutra nema na stadionu (zadnja dva meca sa zvezdom i partizanom su i dokazali da se nasi igraci sputaju kada me vide na tribini :lol: )!!! Mada,bice zajebano,ako ovi moji nedolasci=pobeda predju u tradiciju,pogotovo kad nema prenosa,ali ajd.... nadam se pobedi!!!!
Image
slanina

Post by slanina »

Zvezda oslabljena u Novom Sadu

Bajević u Novom Sadu zbog povreda neće moći da računa na Georgijeva, Perovića, Ranđelovića, Biševca i već duže vreme odsutnog Bastu.

sportskacentrala.com
kuzma liman

Post by kuzma liman »

evo jos jednom da se javim sada su mi dosla dosla dva duga iz sombora i vec slavimo vosnu pobedu :D a sutra cemo nastaviti !!! sta reci zvezda nikada nije bila slabija a cak im fale neki prvptimci ma ljudi dobijamo ih 100 % aj poz vidimo se sutra na severu !!!!
Djumi

Post by Djumi »

Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

0-1 sta reci... :shock:
Anonimus

Post by Anonimus »

Sta reci..........Nismo zasluzili da izgubimo! :!: Sad cu na svakoj utakmici kad neko vrati kahrimanu loptu,razmisljati oce li je promasiti ili nesto sl...................Odlicno smo otvorili utakmicu,prvih 15 min smo lepo igrali,onda smo se vratili na uobicajen nivo,ali u svakom slucaju bolja igra od prethodnih 4-5 meceva!Opsenica za svaku pohvalu,borio se ,trcao, imao par dobrih prodora,sve u svemu sasvim solidno!Kacar takodje!On je igrac kome je najvise stalo do Vose,i to se vidi na terenu!Navijaci izuzetni,odlicna koreografija,pokazali smo ciganima kako se navija!
Mnogo bolja igra nego ranije,opet JAKO slabo u napadu,Despotovic nije odigrao onako kako sam ocekivao.......
Locked