9. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
-
9. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
Stadion Vojvodine
vreme 14.30h
"Nista" ne ocekujem,sve preko "nista" je uspeh.
vreme 14.30h
"Nista" ne ocekujem,sve preko "nista" je uspeh.
-
-
-
U ovom duelu mozemo slobodno reci da ce pobediti spretniji tim odnosno onaj koji napravi manje gresaka. Piksi im je za par meseci rasprodao gotovo ceo tim dok mi jos uvek trazimo igru.Ako igraci ponovo dobiju zastrasujucu podrsku sa severa ubedjen sam da rezultat nece izostati. Zvezda ce sigurno gledati da zatvori mec pa bih slobodno rekao da bi i bod bio zadovoljavajuci po nas.
Pozdrav svima posle duzeg vremena.
Nadam se da cemo pobediti.To cak mozda nije ni nerealno jer nam gori pod nogama a i Zvezda je sve slabija(naravno ne u odnosu na nas).Igraci ce se truditi da bi zaradili premije a i da ne bi bili novcano kaznjeni u slucaju nezalaganja kao na proteklim utakmicama.Izgleda da ce sada doci vreme kad cemo pobedjivati grobare i cigane a gubiti od onih najslabijih timova.To je samo jos jedan dokaz da se igraci NE ZALAZU i da ih bas briga za Vosu i da samo gledaju kad ce se prodati,pa makar i u Azerbejdzan.
A uveren sam da bi par igraca iz Vose kad bi presli u neki beogradski tim postali cak i reprezentativci.Imamo slabih mesta u timu(pogotovo napad),ali posedujemo i odredjen kvalitet.Zasto nema rezultata koji zadovoljavaju bar minimum-to treba pitati igrace.Eto svi smo videli kako Kahriman brani za reprezentaciju,a kako daleko losije za nas.Naravno vazna je reprezentacija,ali bogami vazna je i Vosa i to oni moraju da shvate ili nek idu u neki drugi klub,ali ne beogradski ili slicno nego Borac sa Klise ili Kabel.Toliko od mene,nadam se da cemo svi u velikom broju biti na stadionu u subotu.
Nadam se da cemo pobediti.To cak mozda nije ni nerealno jer nam gori pod nogama a i Zvezda je sve slabija(naravno ne u odnosu na nas).Igraci ce se truditi da bi zaradili premije a i da ne bi bili novcano kaznjeni u slucaju nezalaganja kao na proteklim utakmicama.Izgleda da ce sada doci vreme kad cemo pobedjivati grobare i cigane a gubiti od onih najslabijih timova.To je samo jos jedan dokaz da se igraci NE ZALAZU i da ih bas briga za Vosu i da samo gledaju kad ce se prodati,pa makar i u Azerbejdzan.
A uveren sam da bi par igraca iz Vose kad bi presli u neki beogradski tim postali cak i reprezentativci.Imamo slabih mesta u timu(pogotovo napad),ali posedujemo i odredjen kvalitet.Zasto nema rezultata koji zadovoljavaju bar minimum-to treba pitati igrace.Eto svi smo videli kako Kahriman brani za reprezentaciju,a kako daleko losije za nas.Naravno vazna je reprezentacija,ali bogami vazna je i Vosa i to oni moraju da shvate ili nek idu u neki drugi klub,ali ne beogradski ili slicno nego Borac sa Klise ili Kabel.Toliko od mene,nadam se da cemo svi u velikom broju biti na stadionu u subotu.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
Sta reci..........Nismo zasluzili da izgubimo!
Sad cu na svakoj utakmici kad neko vrati kahrimanu loptu,razmisljati oce li je promasiti ili nesto sl...................Odlicno smo otvorili utakmicu,prvih 15 min smo lepo igrali,onda smo se vratili na uobicajen nivo,ali u svakom slucaju bolja igra od prethodnih 4-5 meceva!Opsenica za svaku pohvalu,borio se ,trcao, imao par dobrih prodora,sve u svemu sasvim solidno!Kacar takodje!On je igrac kome je najvise stalo do Vose,i to se vidi na terenu!Navijaci izuzetni,odlicna koreografija,pokazali smo ciganima kako se navija!
Mnogo bolja igra nego ranije,opet JAKO slabo u napadu,Despotovic nije odigrao onako kako sam ocekivao.......

Mnogo bolja igra nego ranije,opet JAKO slabo u napadu,Despotovic nije odigrao onako kako sam ocekivao.......