Na Dejinom turniru je mogao da uzme ucesce bilo koji navijac Vojvodine, sa bilo koje tribine...Neizlecivi wrote: Koliko je to realno ne znam, ali znam da bi ove godine pored turnira "Dejan Dimitrijevic Lonac" mogao da se organizuje jedan za siroke mase navijaca Vojvodine, a ne samo clanove Firme...
Uprava
Re: Uprava
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Šta, da Rabro i Čabro uzmu učešće u organizaciji navijačkog turnira? Šališ se, jel tako?Neizlecivi wrote:takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.
Da li je moguće da većina navijača Vojvodine i dalje ne vidi svu pogubnost povezanosti navijača sa upravom? Prvi i osnovni uslov da se navijači Vojvodine pomere sa ovog dna u kom se trenutno nalazimo jeste radikalan raskid navijača sa upravom u svakom pogledu i po svakoj osnovi.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Pa i ove godine je rabren bio prisutan dok se igrao turnir na VB...Brick Liman wrote:Šta, da Rabro i Čabro uzmu učešće u organizaciji navijačkog turnira? Šališ se, jel tako?Neizlecivi wrote:takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.
Da li je moguće da većina navijača Vojvodine i dalje ne vidi svu pogubnost povezanosti navijača sa upravom? Prvi i osnovni uslov da se navijači Vojvodine pomere sa ovog dna u kom se trenutno nalazimo jeste radikalan raskid navijača sa upravom u svakom pogledu i po svakoj osnovi.
-
Da, znam, i to samo potkrepljuje moju prethodno iznesenu tezu. Čuo sam da je i učešće i posećenost bilo fenomenalno.gospodinFKV wrote:Pa i ove godine je rabren bio prisutan dok se igrao turnir na VB...Brick Liman wrote:Šta, da Rabro i Čabro uzmu učešće u organizaciji navijačkog turnira? Šališ se, jel tako?Neizlecivi wrote:takodje klub bi mogao da uzme na sebe deo organizacije, a isto tako i ucesca u istom... sada znam da su sve ovo ideje, al od neceg mora da se pocne.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
... MODERNA OMLADINA!
- gospodinFKV
Ucesce i poseta manje-vise prelazna ocena, ali ni blizu s toliko stila kao ranijih godina. Skroz je izgubilo ulicni smek na VB, a igralo se jos i na onom vestaku, koji treba da predstavlja malu verziju pravog fudbalskog terena - prevelik teren, premali pravougaoni kazneni za golmana da zastiti gol, koji je nizi za nijansu od gola za mali fudbal, a siri duplo.
To bi trebalo organizovati god Gidre, na onom terenu na izlazu iz dunavskog parka, sto ima tribine, ne znam da li je tamo bio do sad. Tu bi bas bio haos, ima solidnu tribinu, klupe za rezerve, vrata su obojena u crveno-belo
To bi trebalo organizovati god Gidre, na onom terenu na izlazu iz dunavskog parka, sto ima tribine, ne znam da li je tamo bio do sad. Tu bi bas bio haos, ima solidnu tribinu, klupe za rezerve, vrata su obojena u crveno-belo

- Toto Riina
Menadzer Ognjen je predložio klubu saradnju. Biće postavljena kompletna prezentacija:
Zbog žurbe neke slike ne idu redom.

Zbog žurbe neke slike ne idu redom.

Last edited by Toto Riina on Thu Dec 26, 2013 12:24 am, edited 1 time in total.
- gospodinFKV
Iscitao sam sve, ali sam pomalo zbunjen. Ne radi mi mozak u lapo 12, moze li mi neko malo pojasniti ovo? Zahvaljujem 

Ko prvi pogodi tacan raspored slajdova dobija gajbu korejskog piva 

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Hahaha umirembudababa wrote:Ko prvi pogodi tacan raspored slajdova dobija gajbu korejskog piva

Moju inženjersku dušu uvek "oduševe" ovakvi megatrendovski slajdovi prezentacija raznih ultra-mega-giga projekata i sl

Bez uvrede Toto Riina

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- ragazzi di Neoplanta
Ne ulazim u sadržaj, stvarno ne mogu sada da čitam, ali kupio me je već kod lava.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
- Red Marquis
- Moderator
- gospodinFKV
Hahahha vristim 

Red Marquis wrote:Ja pomislio nova Ati Radeon grafička karta x1914

Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
-
DA LI JE KOJIM SLUSAJEM NEKO RAZMISLJAO U O VARIJANTI DA SE LEPO U NOVOGODISNOJ NOCI OKUPIMO I ZAPEVAMO KRATKO I JASNO ONAKO U SLATKO ALKOHOLISANOM STANJU ISPRED STADIONA: uprava NAPOLJE! STA KAZETE?
MOZEMO IM OSTAVITI I NOVOGODISNJE PAKETICE....

- gospodinFKV
Djavo me naterao da otvorim slike s koktela