Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by churguzijanac »

Turija wrote:
churguzijanac wrote:Samo mi recite koji su to lokalci koji mogu uspesno da vode Vosu?
Vošu, odavno, nijedan trener ne može uspešno da vodi (kao i sve domaće klubove), jer su treneri i žrtve (za šta su i sami dosta krivi) propasti našeg fudbala, ali to ne znači da su strukovno nedorasli poslu.
Ja sada (na ,,prvu loptu") mogu navesti 5-6 imena, za koje ne vidim nijedan realan argument da je mladi Paunović bolji od njih: Ivica Brzić, Milan Kosanović, Zoran Grujić, Zoran Marić, Dejan Govedarica, Ljubiša Dunđerski, Goran Šaula,...a sigurno sam mnoge izostavio, pa ko bolje poznaje novosadsku i vojvođansku trenersku scenu može navesti bar još toliko, manje poznatih (a kvalitetnih) trenerskih imena -pa čak i recimo, kod nas ne baš popularni, Beki (zbog svog stila rada).
Ko bi od njih želeo, da u ovakvim okolnostima, radi u Vojvodini, to je sasvim drugo pitanje. Ali, ako bi uprava dala odrešene ruke struci, verujem da bi skoro svi oni prihvatili poziv. Međutim, iskreno rečeno, sumnjam da bi im se ponudila fer saradnja.
Slazem se. Od pobrojanih, Zorana Grujica ili Dejana Govedaricu bih voleo da vidim na Vosinoj klupi.

Ako se dobro secam Grujic je radio jedno vreme u nekoj fudbalskoj akademiji u Juznoafrickoj republici. Te akademije su odlicno mesto za otkrivanje mladjanih talenata i ukoliko ima dobre kontakte to bi svakako trebalo iskoristiti.

http://www.youtube.com/watch?v=clOu4n7WzZ4
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Sosa Babić novi trener, Kosan pomoćnik.

Ono što je dobro je to što nam ovog niko neće oduzeti. 8)
Šalu na stranu, OVO JE STVARNO KRAJ!
Jbt, da mi je neko pričao da ćemo se na 100-godišnjicu kluba ugasiti rekao bih mu da je lud!
Ovako...lud sam ja!
Last edited by trelos gia fcv on Thu Jan 02, 2014 11:30 pm, edited 1 time in total.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
srkins

Post by srkins »

Ja se nadam da ce u praksi biti obrnuto. tj Kosan glavni a Sosa tu zbog licence
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

srkins wrote:Ja se nadam da ce u praksi biti obrnuto. tj Kosan glavni a Sosa tu zbog licence
Neće niti jedan od njih dvojice biti glavni...
Nastavak rečenice znaš. Nemogu ni da ga ispišem.
srkins

Post by srkins »

Pa on je vec jednom imao takvu ulogu kod nas ,da forsira koga mu kazu...smenili smo Stepanovica zato sto nije hteo neke Batine ljubimce da forsira a koliko sam cuo i igraci su se bunili na neke metode koje je ovaj uveo tipa redovan karantin i Nemacka preciznost i disciplina pa smo doveli Sosu bio tu 10 utakmica osvojio 14 bodova i otpusten ali zato forsirao koga je trebalo po Bati...
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Evo Sosinog ucinka u proslom mandatu:

VOJVODINA - OFK BEOGRAD 0:0
SPARTAK ZLATIBOR VODA - VOJVODINA 0:1
VOJVODINA - MLADI RADNIK 3:0
JAGODINA - VOJVODINA 2:2
VOJVODINA - BORAC 3:0
RAD - VOJVODINA 1:0
VOJVODINA - HABITPHARM JAVOR 0:1
NAPREDAK - VOJVODINA 2:0
VOJVODINA - HAJDUK 3:2
METALAC - VOJVODINA 3:1

4 pobede, 2 remija i 4 poraza, solidan ucinak s'obzirom na tezak raspored jer nije igrao protiv blizanaca :cheers: :mrgreen:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Stexman

Post by Stexman »

Jebote pa jel moguce da nas toliko karaju? Sosa Babic? Pa bolje da su uzeli nekog sa DIF-a studenta neka radi praksu ovde. Ne bi bio gori od ovoga 100%.
Boske87

Post by Boske87 »

Ne znam za ostale ali ovo je za mene najbolji mogući izbor. Sada svi znamo da zvanično tim kroje Rabren i ovaj lešinar Pavlović, zašto da se zavaravamo sa Kosanom, Milinkovićem itd.

Tužna stogodišnjica nas čeka, vidim da su se i navijači pomirli sa tim. Vukovića prodamo za bednih 180 000 (tako lopovi u upravi kažu) i svi zadovoljni, napredak je to u odnosu na 50 000 od Abubakara...
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
the Gari

Post by the Gari »

http://www.sportske.net/vest/taj-ludi-s ... 60816.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bi klub ovako nekakvu listu trebalo da dostvi gospodinu Sosi! U potpisu Gospodin Rabro :twisted:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Povraticu sav vinjak koji sam popio veceras :pegla:

Je*ao ih Sosa Babic :frown:
recni galeb

Post by recni galeb »

pravi covek za kombinat... :mrgreen:
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Upravo ovo što se nama sada dešava dešavalo se i dešava se još uvek MUSAVIMA, sa jednom bitnom razlikom...
...MUSAVIMA pomaže država a nama nema ko da pomogne!
Zato je ovo naš ENDE :!: - za godinu, najviše dve.
:)

Post by :) »

trelos gia fcv wrote:Upravo ovo što se nama sada dešava dešavalo se i dešava se još uvek MUSAVIMA, sa jednom bitnom razlikom...
...MUSAVIMA pomaže država a nama nema ko da pomogne!
Zato je ovo naš ENDE :!: - za godinu, najviše dve.
Upravo tako. A cemu mi da se nadamo kad su i blizanci nemocni kad treba da se menja uprava. A i kad se promeni samo se zarotiraju ljudi na celu kluba, pravi brkati operativci svakom su potrebni, znaju posao.

I niko za nista nikada nece odgovarati... tuzno, no to nam je drzava...
Turija

Post by Turija »

Verovatno niko drugi (sa bata đorinom licencom) nije hteo.
Slažem se sa Bosketovim rezonom.Ne znam što su neki razočarani izborom trenera, kao da je to bitno.Trener je postao nebitan faktor u Voši, već od 89-e.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Friend

Post by Friend »

Come on Sosa Babić,come on Sosa Babić,play like ...http://www.youtube.com/watch?v=f6S5gklhIq0" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply