Pa lepo kaže : rezultati nas ne interesuju, gazda kluba je menadžer i zgrtanje procenata je jedina računica. I da Drogba i Esijen hoće da pređu, ne trebaju nam, jer Pavlović nema vajde od njih.
Što se Pekare tiče, meni je veći problem to što ja mislim da on nije više kalibar za prvu postavu, previše je rovit. A ako će ove godine u prvi tim onaj bačkopalanački cigan, Nino je meni mnogo manji problem.
Pekarić je dobro pojačanje za dubinu ekipe. Nisam čak ni siguran da će imati garantovano mesto u 11. Čak i ako hoće, jasno je da je prelazno rešenje dok deca ne budu spremna za startnih 11. Što se tiče odlaska kod cigana, no comment... Nije otišao od nas barem...
@laki - Ivanić je ofanzivni vezista. Milinković-Savić je, ako se ne varam nešto povučeniji. Čak bih se usudio da kažem i zadnji vezni. Šta fali da počnemo sa Ilićem na špicu?
Ružnal javlja da je Vukčević navodno potpisao za grčki Levadijakos
Ko je ostavio dublji trag u Vojvodini u ta tri pomenuta slučaja ne smatram preterano bitnim, pa se ne bih ni bavio time. Znam samo da je Pekarić igrač FkV, a ostala dvojica nisu, pa shodno tome ne želim da im pridajem previše značaja...
Edit:
Ivanić je kreativni vezista, ofanzivni vezni, mene lično stilom igre najviše podseća na Inijestu. Milinković je u mladjim kategorijama igrao dosta bliže golu, tek ga je Kosan poslednju polusezonu (pred šampionat Evrope u Litvaniji) probao na mestu zadnjeg veznog, što je funkcionisalo dobro. Meni lično se više svidja kad je Serdjo bliže golu, ali mogu i da razumem rezon kojim su se vodili treneri kad su ga vratili nazad, jer ima sposobnosti (i) za to. Što se tiče špica, Ilić je velika perspektiva, špic po mom ukusu, samo ne znam šta se dešavalo sa njim poslednjih 6 meseci, bio je u veeeeliiiikom naletu i onda nakon priprema sa prvim timom prosto nestao. U svakom slučaju veliki talenat i u perspektivi odličan špic!
Ruznal wrote:Simon Vukčević, doskorašnji prvotimac Vojvodine, preselio se u grčki Levadijakos.
Nekadašnji igrač Budućnosti, Partizana, Saturna, Sportinga, Blekburna, Karpata, reprezentativac Srbije i Crne Gore i Crne Gore rastao se sa Novosađanima i potpisao ugovor na 18 meseci.
– Vukčević je pronašao odličan angažman, na obostrano zadovoljstvo i uveren sam da će biti veliko pojačanje za Levadijakos – preneo je informacije s lica mesta, Borislav Cvijanović, menadžer, godinama prisutan na grčkim prostorima.
Ruznal wrote:Simon Vukčević, doskorašnji prvotimac Vojvodine, preselio se u grčki Levadijakos.
Nekadašnji igrač Budućnosti, Partizana, Saturna, Sportinga, Blekburna, Karpata, reprezentativac Srbije i Crne Gore i Crne Gore rastao se sa Novosađanima i potpisao ugovor na 18 meseci.
– Vukčević je pronašao odličan angažman, na obostrano zadovoljstvo i uveren sam da će biti veliko pojačanje za Levadijakos – preneo je informacije s lica mesta, Borislav Cvijanović, menadžer, godinama prisutan na grčkim prostorima.
Vise mesta za nasu decu
Колики је трансфер, колико Војводина треба(односно колико менаџер треба) да добије
Popaj ceka raskid ugovora iz Kine. Ako je kup stvarno cilj, dovesti Popaja ili Veselinovica, Vasilica ili Malisica i mozda Nenada Sreckovica. Svi sem Vasilica su slobodni igraci.
Zoran Marusic raskinuo ugovor sa Slogom iz Kraljeva mislim da je veci talenat od Radoje
Čapelja je skoro napravio novi profil kluba na novom sajtu(da ih ne reklamiram). Čak tamo preusmerava saobraćaj na nekim linkovima sa zvaničnog sajta. Najinteresantniji je naravno deo sa igračima koji su u klubu. Evo i link. Dva nova imena od danas stoje na spisku. Bogdan Tepić, spominjan prošle godine ovde na forumu, i Stefan Cvijić, desni bek, naše dete, koji je proveo prošlu polusezonu u nemačkom četvrtoligašu 1.FC Garmisch.
Ruznal wrote:Иако је изгледало да преговори иду ка позитивном расплету, жељу Војводине да доведе Василића искомпликовала је Црвена звезда. Пошто од раније постоје дуговања Београђана према Ужичанима, руководство Слободе понудило је Звезди да у тај неизмирени рачун ове зиме „упакује” и капитена, па је то закочило Василићев трансфер у Војводину.
I onda se klubovi pitaju zasto su u takvoj finansijskoj situaciji. Posluje se na 'Bog ce da nam plati', belog dinara ne vide od transfera, i najvise me boli to sto smo ponovo i mi to postali...
Ruznal wrote:Пошто од раније постоје дуговања Београђана према Ужичанима, руководство Слободе понудило је Звезди да у тај неизмирени рачун ове зиме „упакује” и капитена
!?!?
Кад је бал нек је маскенбал, или шта?! Дугују им паре па ајде да им дугују још, који је циркус ова лига па то није реално... ЈЕБАЛИ ВАС ПОЛИТИЧАРИ, СКИНИТЕ ТУ ЦИГАНСКУ ТВОРЕВИНУ СА АПАРАТА ВИШЕ, ДАВНО ЈЕ ТРЕБАЛА УМРЕТИ!!