Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Uprava

Post by fare »

Evo je kompletna konferencija a ko ima zivaca i dobar zeludac neka je odgleda http://www.youtube.com/watch?v=EYia3bcl ... ploademail" onclick="window.open(this.href);return false; 8) .
Baltazar

Post by Baltazar »

recni galeb wrote:a sta kao da smo od secera? :shock:
Kada bi išao na utaknice primetio bi da je brojnost publike upravo srazmerna vremenskim uslovima. To što bi ti i ja došli i po kiši za jedan broj bi bio nepremostiva prepreka. A došli bi da je lepo vreme.
Vojvodina, jedna jedina!
Baltazar

Post by Baltazar »

Obično ožalošćeni zbog gubitka bližnjeg nose crninu godinu dana. Nadam se da će i ona freska na stadionu biti okrečena nakon godinu dana!
Vojvodina, jedna jedina!
Stefke

Post by Stefke »

Зна ли се нешто више о овом сукобу? Ја из моје позиције нисам приметио....

http://www.zurnal.rs/2014/01/19/firmasi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
verni zapad

Post by verni zapad »

Stefke wrote:Зна ли се нешто више о овом сукобу? Ја из моје позиције нисам приметио....

http://www.zurnal.rs/2014/01/19/firmasi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bilo je nesto ali bezveze....debil je bio u majici zvezde ali u lipovom gaju i pokazao srednji prst.kada su ga neki prozvali da dodje on pobegao,na kraju ga zena uvela u kucu :D
masta_ace

Post by masta_ace »

taj dodatak sa navijacem zvezde je totalno nepotrebna recenica i dodata samo da vest dobije posprdniji kontekst. valjda je svima uvek drago da seru po navijacima Vose neam pojma..
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Dobra brojka danas. Treba nastaviti sada zapoceto. Broj pandura govori da su se uprpali. I onaj jadni cigan sad u svim vestima kao da je nesto bitno bilo, novinari... :greenbutt:

p.s.off.Nas mali ciga dobio svoje, ali meni deluje kao dobar igrac... Enver se nesto povredio.
verni zapad

Post by verni zapad »

ovo danas je bilo skroz ok...ali sam siguran da oni nece sigurno sami otici...e sad,jel moze neko da napise koji su nacini da se olos istera napolje?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Baltazar wrote:Odgovore o dobrom ili lošem radu uprave treba tražiti na sledeći način: Kada bi ja bio vlasnik, predsednik, direktor... FK Vojvodine, kako bih ja reagovao. To je jedino ispravno razmišljanje. Ne znam da li ova uprava valja ili ne valja, ali znam da kad bi ja bio vlasnik FKV da bi svakom igraču dao mogućnost da ide u blizance kada god hoće pod određenim uslovima. Ali bi stvorio uslove da im se ne odlazi. Mi igrače treba da motivišemo na ostanak i dolazak tako što će imati redovnu platu, svake godine igranje u Evropi. Kad bi svake godine igrali u Ligi Evrope ne bi mogli rasterati igrače i menadžere ispred VB. To je put! A ne neki dekreti i statuti koji nisu primereni za sadašnje društvo. Ko god da ode u blizance mi treba da kupimo boljeg igrača i ćao. Taj put želim. Ali za to treba para. Vasilić bi bio isplativa investicija. Ima 22 godine. Da odigra jednu sezonu u LE zaradili bi na njemu da kupimo još tri-četiri Vasilića. I da, da sam vlasnik i ja bi prodao Trajka i Škuleta Patizanu. Mislim da je to dobar poslovni potez. Vule ima 28-29 godina. Tražio ugovor na tri godine za 10.000e mesečno, Ja bih ga zadržao pod tim uslovima ali sa ugovorom na godinu dana. Zaista bi nam trebao u ovom mladom timu. Vidimo se na VB. Toliko za moj jubilarni post!

P.S. Kiša pada kao da hoće da zaštiti upravu da nas dođe što manje.
Nema tu puno filozofije, klub ne moze da trosi vise nego sto zaradjuje. Zna se koliki su fiksni troskovu (odrzavanje objekata i opreme, plata za zaposlene (neigracki kadar), troskovi putovanja itd. Zna se koliko novaca ima na racunu. Prema tome se formira i igracki kadar, koliko novca toliko i muzike. Ako to znaci da je borba za titulu nerealan domet - neka bude. Ako znaci ispadanje iz lige - neka bude. Ali trosenje preko mere i zaduzivanje, hipoteke, to je put pravo u propast.

Osnova za dugorocni opstanak i prosperitet kluba je omladinska skola. Da se ne muva sa kojekakvim privatnim fudbalskim skolama i menadzerskim agencijama po okolini, vec selektirati vec u najranijem periodu ono sto je najbolje u Novom Sadu i sirem regionu. Od najmanjih dana akcenat staviti da se ta deca naprave ubedjenim Slaninarima. Svake godine doselektirati, dovoditi nove talente koji bi iskocili. To sve mora da se obavlja u kuci, znaci pod okriljem kluba. Bude li se tu posao radio kako treba, bice uvek i mladih talenata koji ce se afirmisati i cijom prodajom ce se obezbediti finansiranje kluba.

Klub ne sme da zavisi od donacija ovog ili onog pojedinca ("finansijera") i njihove dobre volje. Klub treba da zivi od transfera i ostalih redovnih prihoda (ulaznice, sop, tv prava, marketing/sponzorstvo), ali da se prodaje samo onoliko koliko je zaista neophodno. Planskim radom stvorice se kompaktna, jaka ekipa sastavljena pretezno od mladih igraca poniklih u nasoj skoli, gde bi svaki transfer imao vec spremnu zamenu. Uz ovakav nacin poslovanja klub bi se vrlo brzo finansijski oporavio i vratio na mesto koje reputacijom i tradicijom zasluzuje.

Naravno, sve ovo podrazumeva da su ljudi koji vuku odluke posteni, da posluju domacinski, da se ne sklapaju ugovori stetni po klub i da se novac volsebno ne preliva sa klupskih racuna na privatne.

Ako se ovi uslovi ispostuju, a verujem da nisu nerealni, onda itekako ima mesta i za kodeks ponasanja za clanove kluba (gde bi se sankcionisali nastupi u medijima i drustvenim mrezama koji krse pravila kluba) i za odluke u statutu o nesaradnji sa najvecim rivalima ni pod kakvim uslovima. To uopste nije presedan, nego sasvim normalna stvar svuda u svetu gde postoji ovakav rivalitet medju klubovima.

Ali sada je prvo i osnovno da se utvrdi tacno koliko novca je proslo kroz klub u Butorovicevskom periodu, i gde je taj novac na kraju zavrsio - znaci uvid u stanja na svim racunima preko koga je klub poslovao, sve transakcije i uplate i isplate, da se do u paru utvrdi gde su novci. Onda ce mnoge stvari postati jasnije i znace se na koju stranu je izlaz iz ove krize. A znace se i ko je kriv, i ko treba da snosi posledice.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Slaninari.VI

Post by Slaninari.VI »

Данас смо показали да слогом све можемо. Без повлачења, да истерамо до краја, па нека нас будућа поколења памте по томе како смо сачували образ наше светиње на стогодишњицу од оснивања. :cheers:
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
tulip

Post by tulip »

verni zapad wrote:ovo danas je bilo skroz ok...ali sam siguran da oni nece sigurno sami otici...e sad,jel moze neko da napise koji su nacini da se olos istera napolje?
Mora se sazvati hitna vanredna sednica Skupšitne FK „Vojvodina“ (najbolje u vreme dok su igrači na pripremama u Turskoj, da se bar oni poštede, da budu što dalje od ovoga), sa jednom tačkom dnevnog reda: „Izglasavanje nepoverenja Upravnom odboru i Predsedniku skupštine“.
Ovo je zakonski i legitiman načani da se istera UPRAVA NAPOLJE!
Ovde treba biti realan i kazati da je trenutni skupštinski sastav takav da je većina na strani sadašnje Uprave i da predlog najverovatnije neće proći. E tada, ukoliko se na takav način ne smeni Uprava, treba svi članovi da kolektivno izađu iz Skupštine, da se priključe masi navijača i da povedu borbu za smenu Uprave!
DAJ GOL!!!
pedjans

Post by pedjans »

Nema sumnje da je protest svake vrste dobro došao. Pitanje konkretnog efekta je nešto drugo. Mislim da je dobro što se jasno čuo glas navijača da su potezi uprave (pre svega masovan prelazak kod grobara) neoprostivi, i taj pritisak stalno treba da postoji, pa čak i ako rezultata ne bude odmah. To je važno zbog budućnosti kluba i nekih budućih uprava. Po mom mišljenju jedina šansa da oteramo ovu upravu je ili da se umeša politika, što je lako moguće ali je pitanje da li bi dovelo do trajnog poboljšanja, tj. pitanje je ko bi u tom slučaju zaseo, ili da rezultati u drugom delu budu zaista loši, što bi naravno potpuno pokvarilo proslavu (kakvu takvu) sto godina kluba i kao navijač ne mogu to da priželjkujem. Sve u svemu, bojim se da za sada ostaje da se na razne načine (na treninzima, utakmicama, putem ovakvih postova, pa i komentara na vesti i na druge načine) vrši pritisak na upravu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

tulip wrote:
verni zapad wrote:ovo danas je bilo skroz ok...ali sam siguran da oni nece sigurno sami otici...e sad,jel moze neko da napise koji su nacini da se olos istera napolje?
Mora se sazvati hitna vanredna sednica Skupšitne FK „Vojvodina“ (najbolje u vreme dok su igrači na pripremama u Turskoj, da se bar oni poštede, da budu što dalje od ovoga), sa jednom tačkom dnevnog reda: „Izglasavanje nepoverenja Upravnom odboru i Predsedniku skupštine“.
Ovo je zakonski i legitiman načani da se istera UPRAVA NAPOLJE!
Ovde treba biti realan i kazati da je trenutni skupštinski sastav takav da je većina na strani sadašnje Uprave i da predlog najverovatnije neće proći. E tada, ukoliko se na takav način ne smeni Uprava, treba svi članovi da kolektivno izađu iz Skupštine, da se priključe masi navijača i da povedu borbu za smenu Uprave!
Mislim da bi bilo osnova, posto je ovo jedinstveni slucaj Skupstine koja sama sebe bira, da se clanovi kluba organizuju i izaberu novu Skupstinu. Onda osporiti legitimitet ovoj sadasnjoj, izglasati novi upravni odbor i podneti tuzbe za povracaj imovine koju su uzurpirali ovi samozvani skupstinari i "uprava" koju su oni izglasali.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Passion

Post by Passion »

Ствари померене са мртве тачке, за почетак и више него добро. Идемо даље. Снажније, гласније, бројније. УПРАВА НАПОЉЕ!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Milan

Post by Milan »

Nisam pregledao ceo snimak konferencije za štampu, ali sam poslušao dobar deo Rabrenovog izlaganja i ceo monolog Pavlovića. Jedna stvar mi je probila uši i, ako ni zbog čega drugog, zbog sledeće izjave moraju leteti.!

Pavlović:

"Nama je od partizana prvo stigla ponuda za Radoju, a kada su čuli za cenu, odustali su od njega i prešli na škuletića i trajkovića".

Alo bre!!! Oni bi ološu ladno prodali trenutno najveći biser kluba, samo da su ovi pristali toliko da plate!

Da li je moguće??? I onda se pitaju zašto ljudi žele da im vide leđa što pre...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply